Çocuklar! Siz ya da anlaşma ile şiddetli bir pislik yaşadınız ama ilgili! ⇐ seks hikayeleri
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Çocuklar! Siz ya da anlaşma ile şiddetli bir pislik yaşadınız ama ilgili!
O zaman neredeyse 14 yaşındaydım, sabahları, gündüz ve yatmadan önce gizlice sarıldım. Bir arkadaşımla birlikteyken Valerki Emu 16 veya zaten 17 0n sordu: "Mastürbasyon yapıyorsun!?" Ben çok utangaç bir çocuktum, kızardı, hiçbir şey söylemedi, sadece başının bir rıza belirtisi vermediğini söylemedi, birlikte mastürbasyon yapmayı teklif etti ve külotlarını zaten büyük ama şişman ve kıllı bir adam olarak gösterdi, ama iki kat daha azım vardı ve saçlarım büyümeye başladı. Bundan utandım, daha da kırmızı kızardım ve ayrılmak istedim, bana bir yumru yakaladı; Kavga etmeye başladılar - külotsuz ve üzerimde, sıkı uyuyordu, ısı, nehirde toplandık, Sogor'dan 500 metre evin yanındaydı (böylece Sibirya'da kuş kiraz, kurt meyveleri, çizgiler, vb. Yüzme gövdelerimi çekti, elimle örtüyorum! Sonra kollarımı bir ip ile bağladı, böylece müdahale etmem. Ve ilk başta utanç ve gıdıklıyordu ve sonra heyecanlandım, ama diyorum ki: “Artık yok, aksi takdirde bitirdim ama bitene kadar durmadı, sonra küçük bir erkeğim vardı!” Beni onunla bulaştı, her şey parmağımla göğsümün üzerinde büyüyordu! Ve sonra bu parmak dudaklarıma bastırdı ve ben kendiliğinden dudaklarımı dilimle yaladım ilk kez spermimin kokusunu ve tadını hissettim - o zaman bile olgunlaşmamış olsa da! Başka bir zaman zaten bir öğrenciydim, Sochi'de dinlendik. Gençlik merkezinin yakınında, bir uydunun bir Nudi plajı olduğunu ve tüm çıplak güneşlenme ve yüzme olduğunu duydum! Ve orada arkadaşlarımı ziyaret etmek için zamanım vardı ve ESNV'lere oraya nasıl gideceğini sorduk - çocuklar sevmiyordu - kızlar külotlarındaydı, sadece göğüsler çıplaktı ve çocuklar külotsuzdu! (Çıplak kadınları izlemek için sürüyorlardı!) Ve orada suları çıkarmadan orada banyo yaptık ve lazarevskoye'ye döndük, birkaç gün boyunca birkaç gün boyunca bir geziye çıktım, midemin acısını geçtim ve uzun zamandır nudic plaja koştum "br /> uzun zamandır, uzun zamandır uzun zamandır, uzun zamandır, bir süre boyunca bir süre alamamıştı. bir adam tarafından ikna oldu. Sonra onu, anlaşmamla, beni kollarını ve bacaklarını bağlayan bir sandalyeye çıplak bıraktı ve beni uzun süre mastürbasyon yaptı, ...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version