İlginç ayrıntılar. Hamile kalmayı mı planladınız yoksa beklenmedik bir durum mu oldu? Evde miydi yoksa tatilde bir yerde miydi? Hangi yerde? Günün hangi saati? O sırada erotik bir şey mi giyiyordun)) Fırtınalı ve tutkulu muydu? Bu sırada örneğin sana bir limon yalamak ya da amını yalamak için yüksek sesle mi bağırdılar? Orgazm oldun mu?
İlginç ayrıntılar. Hamile kalmayı mı planladınız yoksa beklenmedik bir durum mu oldu? Evde miydi yoksa tatilde bir yerde miydi? Hangi yerde? Günün hangi saati? O sırada [url=viewtopic.php?t=1573]erotik[/url] bir şey mi giyiyordun)) Fırtınalı ve tutkulu muydu? Bu sırada örneğin sana bir limon yalamak ya da amını yalamak için yüksek sesle mi bağırdılar? Orgazm oldun mu?
O zaman neredeyse 14 yaşındaydım, sabahları, gündüz ve yatmadan önce gizlice sarıldım. Bir arkadaşımla birlikteyken Valerki Emu 16 veya zaten 17 0n sordu: Mastürbasyon yapıyorsun!? Ben çok utangaç...
Bazıları için elbette ama benim için büyüleyici bir manzara: karımın başka biriyle seks yapmasını izlemek. Burada karşımda oturuyorlar - karım ve o diyelim: arkadaş. Karısı çok kısa, dar siyah bir...