Bazıları için elbette ama benim için büyüleyici bir manzara: karımın başka biriyle seks yapmasını izlemek. Burada karşımda oturuyorlar - karım ve o diyelim: arkadaş. Karısı çok kısa, dar siyah bir elbise giyiyor, uyluğunun ancak üçte birini kaplıyor. Bacakları birbirine sıkıca bastırılmış, biraz rahatlarsa tüm çekiciliğinin bizim için görünür hale geleceğini biliyor. “Arkadaş” omzunu okşuyor ve yavaş yavaş göğsüne doğru ilerliyor. Derin bir yakada büyük göğüsleri tek kelimeyle harika görünüyor. Eşimin dört beden sutyeni, oldukça dar bir beli ve orantılı olarak geniş kalçaları var.
İnce bacaklar. Karısı kahverengi saçlı, kahverengi gözlü, dolgun dudakları ve dik meme uçları var, şimdi çok heyecanlandığında elbisenin ince kumaşı ve aynı ince sutyenin arasından beliriyor. Zaten çok heyecanlı olduğu, külotunun kırmızı ipek kumaşından açıkça görülüyor. Siyah çoraplarla harika görünüyorlar. Kadın dudaklarıyla “arkadaşının” dudaklarına uzanır. Nasıl zevkle öpüştüklerini, ONUN dilinin ağzında nasıl hüküm sürdüğünü ve ONUN dilinin ona aynı şekilde tepki verdiğini görüyorum. Eli kasıklarına dayanıyor ve pantolonunun içine dalıyor.
- Mmm-mm, - karısı, pantolonunun içinde neden şimdi onun yanında oturduğunu anladığında yarı inilti, yarı iç çekiş yapıyor. Adamın doğru "oyuncağa" sahip olduğunu biliyorum. Uzun, kalın, güçlü... neredeyse 19 santimetre uzunluğunda ve 6 santimetre kalınlığında. Penisinin uzunluğu benimkinden sadece biraz daha ince! “Misafir” eşimi sırtına alıp pantolonunu çıkardığında eşim şaşkınlık ve korkuyla önünde sallanan şeye bakıyor. BUNU dikkatli bir şekilde eline alıyor ve parmaklarının zar zor buluştuğunu görüyorum. Başını bir an daha dudaklarına götürdü ve karısı ağzını sonuna kadar açarak bu mucizeye doğru ağzını uzattı. Yumuşak hareketleri: ileri ve geri, başladı. Ancak "misafir" onu devirir ve bacaklarını iki yana açmaya zorlar. Penisi sanki bekaretini yırtıyormuşçasına sert bir itişle karısının dar vajinasına giriyor.
Yalnızca derin ve gürültülü bir acı iniltisi çıkarıyor, ancak bunun yerini hemen bir zevk iniltisi alıyor. Uylukları zaten kalçalarını kucaklıyor ve kedisi kalın şaftın üzerine sıkıca yerleştirilmiş.
Sikinin tamamı onun sıkı amına bile sığmıyor, karısı göğüslerini eziyor ve dudaklarını ısırıyor. Artık hiçbir şey anlamıyor, kaba bir şeyler fısıldıyor, devam etmesini istiyor, onu bir fahişe gibi, bir fahişe gibi becermek istiyor. Onun tutkulu fısıltısı beni de heyecanlandırıyor ve spermin penisimden çıkmaya başladığını, mayomu ıslattığını, kalçalarımdan aşağı aktığını, pantolonumda bir leke oluştuğunu ve boşalmayı daha fazla engelleyemeyeceğimi hissediyorum. Kadın orgazm içinde bükülür ve "misafir" penisini hızla ondan çıkarır ve ağzına sokar. Spermi dudaklarının kenarlarında parlıyor, göğsüne damlıyor, yanıma gelip beni öpüyor, tadın tadını birlikte çıkarıyoruz ve bana fısıldıyor:
-Sevgilim, üç haftadır hamileyim, ondan hamileyim, kürtaj olacağım, sen de beni karşılayacaksın, değil mi? – Başımı salladım ve penisimin nabzının atmaya başladığını hissettim. Sperm tadı, karımın fısıltısı, meme uçlarıma dokunuşu: her şey karışmıştı, transa girmiştim! Ve “misafir” yan taraftan geldi ve penisi karımın ve benim yüzlerime geldi. Onu öpmeye başladık ve sonra bu kocaman kafayı ağzıma aldım. Üzerinde hâlâ sperm damlaları beliriyordu ve onları zevkle emdim. Başını ağzıma götürdüm, penisi neredeyse sonuna kadar götürdüm, sonra karımı öptüm ve sonra tekrar ağzıma aldım. Ve bizi birer birer ağzımızdan sikti, önce ben, sonra eşim ve yine ben... bu, devasa organı yeniden tam gücüne kavuşana kadar uzun bir süre devam etti.
Sonra karımı tekrar sırtına koydu ve amına girdi, ben de onun sperm kokan dudaklarını öptüm. Daha sonra pozisyon değiştirdik. Eşim ve ben ayağa kalktık, o üstteydi ve ben de kalın bir penisin içeriden bastırdığı klitorisini okşuyordum. Eşim düşen küçük penisimi ağzına aldı ve tekrar ayağa kalkması ümidiyle emmeye başladı. "Misafirin" büyük taşakları burnuma tokat attı, karısının bol yağlamasından HIS şaftı parladı ve hareketler daha keskin ve daha güçlü hale geldi, karısı zaten çığlık atıyordu, her itişte başı rahme çarpıyordu, sonra o dondu ve penisinin nabız gibi attığını gördüm, sanki üretrada kalın bir sıcak sperm akıntısı varmış gibi, karımın rahmine viskoz bir sıvı aktığını hissettim, ancak bu sperm artık onu dölleyemiyor çünkü o zaten döllenmiş! Çünkü o zaten hamile!
Baş, höpürdeten bir ses ile karımın bir zamanlar dar olan ve artık devasa hale gelen vajinasından çıkıyor ve ardından, açık delikten O'nun spermi doğrudan yüzüme akıyor. Birçoğu var, sıcak, baharatlı, lezzetli! Karımın ıslak amına bastırıyorum, kocaman bir sik tarafından yeni geliştirilmiş bir amcık; alışık olduğum boyutlara ulaşması çok uzun sürmeyecek, daha birçok gün boyunca orada asılı kalacağım bardaktaki kalem gibi. Onun tadıyla karışan tadı beni havaya uçurdu ve tam güç kazanamadan boşalmaya başladım. Sperm benden karımın ağzına aktı ve o onu yuttu ve ben de onun bana cömertçe beslediği şeyi yuttum. Karımın her şeyini emdim ve bilincimi kaybetmiş gibiydim ve tekrar kendime geldiğimde, “misafir” hala yanımda aynı yatakta karımı sikiyordu ve karım yüksek sesle inliyor ve merhamet için yalvarıyordu:
– İşte bu, işte bu, artık dayanamıyorum! – İnledi, ama “misafir” onu dinlemedi, organını ona ve amına vurdu, gerdi ve ezdi, onu zaten meyve suyu ve spermle bastırıyordu, onu pompaladı ve kıçının altındaki çarşaf tamamen ıslaktı Odada sperm ve seks kokusu vardı. Kadın teri ve sıcak am kokusu.
Ve sabah "misafir" karısının yanına gitti ve karımı duşta yıkamaya götürdüm, sevgilimin zevkinin, ihanetinin izlerini yıkadım ve yaladım. Ama bu hile değildi, gerçek hile değildi çünkü ikimiz de bunu istiyorduk, çünkü bunu biliyordum. Sıcak kafanın dokunuşunu hâlâ dudaklarımda ve damağımda hissediyordum ve spermin baharatlı tadını hâlâ ağzımda hissediyordum, bunun tekrarlanmasını istiyordum ve olacağını biliyordum...
Hamile seks karısı ve bi aldatmak ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version