Ofis çöpü ve aldatmakseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Ofis çöpü ve aldatmak

Post by Anonymous »

Güzel eşim ve ben trende tanıştık. Ondan hemen hoşlandım, büyük göğüsleri ve harika bir kıçı. Tanıştıktan yaklaşık bir yıl sonra evlendik. Arkadaşlığımız sırasında bana hiçbir şey vermedi, düğünden önce hayır, hayır dedi. Düğünden sonra, düğün gecemde onun üzerine tırmandım ve onun artık bir kız olmadığı ve bakireden uzak olduğu ortaya çıktı.

Beni aldattığı ve bana eski sevgilileriyle ilgili tüm gerçeği anlatmasını söylediği için kızgındım, buna neden ihtiyacım olduğunu bilmiyorum. 18 yaşında kızlık zarı yırtıldığı andan itibaren korktu, onu suçlamayacağıma dair bana söz verdirdi ve tüm erkek arkadaşlarından bahsetmeye başladı; düğünümüz sırasında 27 yaşındaydı.

Hikâyesi sırasında penisimin sütun gibi durduğunu ve düşmediğini, taşaklarımın kaşındığını fark ettim ve ona aç bir adam gibi saldırdım ve tüm gücümle onu sikmeye başladım ve o sırada o da bana eski sikikleriyle ilgili başka bir hikaye anlatıyor.

Gecenin yarısında böyle seviştik, hayatımda hiç bu kadar seks yapmamıştım. Birbirimize hiçbir şeyi saklamayacağımıza ve gerçeği söyleyeceğimize söz verdik. Bundan sonra, o ve ben sürekli harika seks yaptık ve seks sırasında bana sürekli eski sevgililerinin adlarını söyledi ve benden onu daha sert sikmemi ve kocamı boynuzlamamı istedi.

Bu oyun beni o kadar heyecanlandırdı ki gelip geldim. Daha sonra kendisine birini bulup seks yapmasını önerdim, o da bana her şeyi anlattı ve her şeyi izleyebilmem için bir video çekti. Reddetti ve sadece beni sevdiğini ve bunu yapmak için beni uyandırmayacağını söyledi. Bu yüzden onu yaklaşık yarım yıl boyunca ikna ettim ve seviştiğimiz harika gecelerden birinde, bana şimdi söylediklerine gücenmeyeceğime dair söz vermemi söyledi.

Konuşmanın neyle ilgili olduğundan hemen şüphelendim ve aletim gerildi. Bana sekreter olarak çalıştığı işyerinde iki patronun kendisine yaklaştığını ve sürekli olarak kıçına ya da göğsüne dokunduğunu anlatmaya başladı. İlk başta ellerini geri çekti, ama sonra ona sürekli olarak zarflar vermeye başladılar, sözde ikramiye, oldukça önemli meblağlar ve o da, bırak kocasına pençe atsınlar diye düşündü, çünkü onun istediği buydu. Dinledim ve aletimi çektim.

Daha sonra bir keresinde patronlar iyice sarhoş olduğunda onu ofise çağırdıklarını, kapıyı kilitlediklerini ve ona oldukça büyük bir zarf verip soyunmasını istediklerini söyledi. Kendisi uzun zamandır bunu iki erkekle aynı anda denemek istemişti ve uzun süre elbiselerini çıkarmaktan çekinmemişti. O gün patronlar onu neredeyse 4 saat boyunca farklı pozisyonlarda ve tüm deliklerde aralıksız becerdiler. Son fahişe gibi dizlerinin üzerinde onların peşinden süründüğünü ve bundan hoşlandığını söyledi.

O günden sonra onu cinsel zevklerinde düzenli olarak kullandılar. Hatta bir keresinde tüm toplantı boyunca masanın altına oturup patrona oral seks yapmıştı. Bir keresinde sarhoş olduklarında onu kıçından becerdiler ve neredeyse geniş anüsünü yırtıyorlardı, ama o bu hoşuna gitti. Bana bunu söyledi ve aynı şekilde mastürbasyon yaptı, ben de aletimi salladım ve şansıma inanamadım, sevdim. Ve tüm bunların iki aydır devam ettiği ortaya çıktı. Bana bundan daha önce bahsetmediği ve hâlâ video çekmediği için onu azarladım.

Sonra geçen hafta patronlardan birinin bacağını burktuğunu ve yürüyemediğini, tuvalet başka katta olduğu için başka bir çıkış yolu bulduğunu ve benden diz çöküp ağzımı açmamı istediğini söyledi. Diz çöktüm, ağzımı açtım ve oral seks istediğini düşündüm. Ama birdenbire ağzıma işemeye ve saçımı tutmaya başladı.

Şaşırtıcı bir şekilde, giysilerime dökülmesinden korktuğum için idrarını yutmaya başladım. Böylece patron ilk kez ağzımın içinde tuvalete gitti. Daha sonra eşim yarın işine gelmemi ve beni ofisinin arka kapısına götüreceğini söyledi. Tüm ofisin görülebildiği büyük bir vitray renkli cam bulunmaktadır. Bütün gece uyuyamadım ve sevgilimin fikrini değiştirmesinden korktum. Ertesi gün kararlaştırılan saatte işyerine geldim ve bana arka kapıyı gösterdi. Saat 9.00'da iki patron ofise geldi. Bana göre 50 yaş civarında atletik bir yapıya sahiplerdi.

Sevgilim peşlerinden geldi ve neredeyse şaşkınlıkla çığlık atacaktım, üzerinde sadece önlük vardı, hepsi bu. Patronlardan biri ustaca kıçını aldı ve bir parmağını anüsüne soktu. Elim otomatik olarak penisime gitti. Sonra diz çöktü, patronun fermuarını açtı ve asılı penisi yaladı. Patron, sosisini eşimin gözünün önünde sallayıp uzaklaşmaya başladı ve köpek gibi ıslık çalarak onu yanına çağırdı.

Mine kıçını sallamaya ve dili dışarı sarkarak dört ayak üzerinde onun peşinden emeklemeye başladı. Sonra onu tüm deliklerden sikmeye başladılar ve ben çoktan uzanmış bir kez daha camın üzerine boşalmaya başlamıştım. Seks partilerinin sonucu, patronların sırayla karımın ağzına işemesiydi, o da hepsini içti ve parıldayana kadar siklerini yaladı. Ondan sonra onların seks partilerini sadece ofiste değil, başka yerlerde de defalarca izledim. Karısı yüzlerce dolara seks partisi kaydettiğinden beri. Zaten eve erkekleri getirmeye başladı, beni dolaba saklanmaya zorladı ama bu konuya daha sonra değineceğim...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Putin'in çöpü
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    32 Views
    Last post by Anonymous
  • Aldatmak nelere yol açar?