Aldatmak nelere yol açar?seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Aldatmak nelere yol açar?

Post by Guest »

Öğle yemeği sırasında, içeriği günün geri kalanında dengemi bozan bir kısa mesaj aldım: "Acil gelin, konuşmamız lazım." Genç metresim tarafından gönderildi. Öyle oldu ki kurumsal bir etkinlikte tanıştık. O sadece yirmi yaşında, ben otuzun biraz üzerindeyim. Evliyim ve küçük bir kızımız var. O talihsiz olayda ilk kez Sasha'yı gördüm. Tanıştık ve konuşmaya başladık... Etkinlik şehir dışında gerçekleştiği için tüm katılımcılar konuk evlerinde ağırlandı. Gürültü vardı ve kızın evine gittik. Hiçbir şey konuşmadılar, şarap içti. Hiç içmedim. Sonra başıma ne geldi bilmiyorum. Genel olarak Sasha sikimi emmeye başladı. Bunu ustaca ve ustaca yaptı, benim onu ​​durduracak gücüm yoktu. Bu süreçten keyif aldığı belliydi. Oldukça çabuk bitirdim ve Sasha spermimi büyük bir zevkle yuttu. Eşim bazen beni oral seks yaparak şımartıyordu ama Sasha'yla karşılaştırıldığında o bir acemiydi. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyordum. Durum anormal. Sasha oldukça normal ve sakin davrandı.

Beni sikmek mi istiyorsun? diye sordu kız şarabını bitirirken.

- Evliyim ve karımı seviyorum, - Emmeden sonra bunun kulağa ne kadar aptalca geldiğini anlıyorum.. Sikimi sakladım ve kot pantolonumun düğmelerini ilikledim.

- karınızın bununla ne ilgisi var? Sasha kıkırdadı: "O burada değil, yalnızca sen ve ben.

Kız yanıma geldi ve hafif elbisesini çıkardı. Karşımda tamamen çıplaktı. Koyu renkli papillaları olan küçük ama iştah açıcı göğüsleri vardı. Pubis temiz traşlı. Temiz kedi. Güzelliği ve genç vücudunu incelerken yutkundum.

- belki bir şeyi beğenmediniz? Bunu garip, kırgın bir ses tonuyla söyledi. Kız önümde çömeldi ve kalçalarımı okşamaya başladı.

Onun önünde durdum ve ayrılmak üzereydim.

yanlış. bunun olmaması gerekiyordu.

Sasha'nın diz çökmesi ve avuçlarını bir araya getirmesi beni şaşırttı. Sanki yalvarıyordu:

— lütfen siktir et beni, kimseye söylemeyeceğim, söz veriyorum!

O anda aletimin hazır olduğunu hissettim. Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım. Şakaklarım zonkluyordu. Kızı dirseklerinden tutup ayağa kaldırdım. Öpüşmeye başladık.

Sıkı kedisi sikimi sardı ve tüylerim diken diken oldu. Eşimden sonra kimseyle ilişkiye girmedim. Onu sonuna kadar taktığımda Sasha yüksek sesle nefes verdi. İnce bacaklarıyla beni yakaladı ve kollarını boynuma doladı. Başımı saçlarının arasına gömdüm ve o güzel kokuyu içime çektim. Benim horoz yavaşça ıslak kedisini uzatmaya başladı. Hızımı artırdım ve Sasha tatlı tatlı inlemeye ve altımda kıvranmaya devam etti. Dünyadaki her şeyi tamamen unuttum. Sadece tek bir şey düşündüm; bu kadar genç ve ateşli bir kızı becermek ne kadar harika. Çok heyecanlandığımı ve uzun süre yetmemin pek mümkün olmadığını fark ettim ve bu zevkten vazgeçmeye karar verdim. Bir üyeyi çıkardım ve kızı bana geri çevirdim. Adam onun kıçını kaldırdı ve eğildi, çekici kedisine bir horoz fırlattı. Muhteşem kıçını tutarak aktif olarak onu sikmeye başladı. Sasha benim hamlelerimin ritmiyle inledi. Ancak ne yazık ki bu durum uzun sürmedi. Bir üyeyi çıkardım ve Sasha'nın sırtını bitirdim. Ağır nefes alıyordum, içimdeki her şeyi damlaya kadar sıkıyordum. Sasha bitirmemi bekliyordu ve şakacı bir şekilde kıçını sallıyordu.

- görüyorsunuz, korkunç bir şey olmadı, - Sasha neşeli ve doğal bir şekilde konuştu ve o anda bu durumun kötülüğünü tüm içgüdümle hissettim.

Yanıt vermedim. Sessizce toplandık. Sasha beni izledi ve gülümsedi.

- kalabilir misin? Biraz dinlenelim ve tekrar edelim...

Hayır, üzgünüm ama bu olmamalıydı.

Bu olaylardan yaklaşık bir ay sonra Sasha'dan bir kısa mesaj aldım. Elimde onun telefon numarası yoktu, benimkini bırakmadım ama o olduğunu hemen anladım.

"Numaramı nereden aldın?" Kız cevap vermedi. Bana adresi bıraktı ve tekrar ekledi: "ACİL".

Bundan sonra artık sakin bir şekilde çalışamadım. Şanslıydım ki o gün yetkililer orada değildi ve sakince erkenden ayrıldılar. Yaklaşık otuz dakika sonra Sasha'nın kapısını çaldım. Çok heyecanlandım.

Sasha kapıyı açtı ve geniş bir şekilde gülümsedi:

Buradasın! Çok mutluyum!

Kendini boynuma attı ve beni daireye sürükledi. Kızdan dikkatlice uzaklaştım ve öfkeyle sordum:

Ne oldu?

Sasha gözlerini indirdi ve kırgın bir şekilde şunları söyledi:

— Seni çok özledim," diye uzun siyah saçlarını parmağına doladı.

Dairesini çöpe atmaktan kendimi alamadım.

Ciddi misin? bu kahrolası bir oyuncak değil! Bir hata yaptım ama sen beni kendin zorladın! Ne istiyorsun? Beni rahat bırak.

Sasha elleriyle yüzünü kapattı ve ağlamaya başladı.

Bana bağırma! Düşündüm ki, - kız ağladı, - Benim için iyi olduğunu düşündüm, - Seni karını terk etmeye zorlamıyorum ...

Duygularım yüzünden paramparça oldum. Sasha ayağa kalktı ve ağladı, ben de kendime kızdım. Bunun olmasına izin verdiğim için ne kadar aptalım. Eğer karım öğrenirse tüm hayatım mahvolur. Buna hazırlıklı değildim ve tamamen kontrolden çıkmıştım. Bu beni daha da sinirlendirdi.

—sakin ol," dedim dişlerimin arasından, "hadi konuşalım.

Haydi," dedi Sasha gözyaşlarını silerek.

Ona baktım ve dehşet içinde onu gerçekten becermek istediğimi fark ettim.

— beni bağışlayın ama size zaman ayıramayacağımı anlıyorsunuz... - Kelimeleri seçmeye çalıştım ama saçma sapan konuştuğumu anladım.

— yani, en azından biraz, lütfen... - yanıma geldi ve gözyaşlarından ıslanmış yüzünü omzuma gömdü.

Geniş bir tişört giyiyordu ve büyük ihtimalle altında iç çamaşırı yoktu. Ona dokunmaktan korkuyordum ama yine de benim gafımı bulmasından korktuğum için ona hafifçe sarıldım.

Seni emmemi ister misin? - onun bu sözlerinden şok oldum.

Havada korkunç, ağır bir duraklama asılı kaldı. Evet, gerilimi azaltmak istedim ama bunun hiçbir yere varmayan bir yol olduğunu anladım.

Zarif eli bacaklarımın arasına girdi.

Ne istediğini anlıyorum! — sesinde sevinç notaları vardı.

Ve aklımdaki tek düşünce şu: lütfen bunu yapma.

Ona hayır deyip gitmeliydim. Ama sadece önümde diz çöktüğünde sessiz kalmaya devam ettim. Penisimi bıraktı ve dudakları ve diliyle ustaca yakaladı.

Herhangi bir duyguyu kontrol altına almaya çalışarak hareketsiz durdum. Sasha sikimin başını yalarken ve yumuşak avucuyla aktif olarak çalışırken ben de ellerimi yumruk haline getirdim. Bitirdim. Sasha sikimi yüzüne doğrulttu ve spermimi üzerine kendisi döktü.

Beğendin mi? - Sanki küçük bir çocuk kart çekmiş ve övgünüzü bekliyormuş gibi geliyordu.

Sasha'ya baktım. Yeşil gözleri kocaman gülümseyerek bana baktı. Yüzü benim spermimle kaplıydı ve aleti çenesinin yanında sallanıyordu. Şakacı bir tavırla başını gagaladı.

— beğendin mi?

Evet! Ben de kaba bir şekilde şöyle cevap verdim: “Ama bu oyunları bitirmemiz lazım.

Sasha'nın yüzü aniden değişti. Aniden ayağa kalktı ve ince parmağıyla yüzünden sperm toplamaya başladı.

Bu sizin için bir oyun olduğu anlamına mı geliyor? — Bakışlarıyla beni yakacağını düşündüm.

Sasha parmağının topladığı spermi gömleğime sildi.

Ne yapıyorsunuz?

ben mi? Hiç bir şey? Beni bitiren sendin, seni sapık! Belki de sevgili karınla ​​konuşmalıyım?

Yüzüm öfkeyle yandı. Duvara çarpmak için duyduğum çılgın arzuyla yumruklarımı sıktım.

Bunu yapmayacaksın!

Kaybedecek hiçbir şeyim yok, biliyorsun değil mi?

Sasha gömleğimin her yerine sperm sürmeye başladı.

Elini çektim ve yapışkan yapışkan maddeyi silmeye başladım.

Benden ne istiyorsun? beni yalnız bırakmam için bana para mı ödüyorsun?

Sasha benden uzaklaştı ve duvara yaslandı. Kendi spermimin izlerinden kurtulmaya çalışırken beni izledi.

Bu size pahalıya mal olacak.

Ne kadar?

Paraya ihtiyacım yok.

— neye ihtiyacınız var?

Acı çekmeni istiyorum! Sesi soğuk ve sertleşti.

Ona baktım.

Ne?

Acı çekmeni istiyorum!

Bunu neden yapıyorsunuz? neden ben?

- bazı nedenleri ve gizli anlamları aramayın, yalnızca siz. ve acı çekeceksin. sıkılana kadar.

Kapana kısılmıştım. Sasha'nın karısına gerçeği söylemesine izin veremezdim. Ona inanmasa bile şüphe tohumları ekilecektir. Eşim bunu hak etmedi, hatta çocuğumuz da hak etmedi. Korkmuştum. Sasha'nın son derece acımasız ve sinsi olduğu ortaya çıktı. Görünüşe göre ne yapacağı pek tahmin edilemez.

Benden ne istiyorsun?

Sana söylemiştim! Acı çekmenizi, acı çekmenizi, geceleri uyumamanızı, telefon görüşmelerinden ve SMS'lerden korkmanızı istiyorum. Benim oyuncağım olmanı istiyorum! köpeğim! yeterli mi?

Sözleri beni çok etkiledi. Ne demek istediğini hayal etmek zordu ama açıkçası iyi ve yeterli bir şey değildi.

Lütfen beni rahat bırakın! Sesimin zayıf olduğunu hissettim.

O kadar zavallı ve çaresizsin ki!

Sasha açıkça benimle dalga geçmeye başladı. Arzularını gerçekleştirmeye çoktan başladı.

- belki beni ikna etmek istersin? etkilemeye çalışın…

Bunu ummak aptalcaydı ama yine de diz çöktüm. Yüzüne bakmaya utanıyordum bu yüzden yere baktım.

- Yalvarırım beni bırak!

Dürüst olmak gerekirse o anda gözyaşlarına boğulmak istedim. Duygulara boğulmuştum ama çaresizdim.

Hayır! Ne zaman yeterli olacağına ben karar vereceğim.

Sasha saçımı tuttu ve başımı kaldırdı.

Ağzınızı açın!

Nedenini bilmiyorum ama sorgusuz sualsiz itaat ettim. Kız biraz üzerime eğilip tükürdü. Tam ağzıma vurdu. Şaşırarak arkamı döndüm ve hemen yüzüme bir tokat yedim.

Git buradan! Senden bıktım!

Sasha parmağıyla kapıyı işaret etti. Ağır bacaklarla kalktım ve dışarı çıktım. Kapı arkasından çarpılarak kapandı. Olan her şeyi analiz ederek birkaç dakika durdum. Bundan sonra bana ne olacak?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • İhanet neye yol açar? Bölüm 2
    by Guest » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    75 Views
    Last post by Guest
  • Sezgi 2'ye ne yol açar?
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    44 Views
    Last post by Anonymous
  • Sezgi 3'e ne yol açar?
    by Guest » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    43 Views
    Last post by Guest
  • Şehvet ve sefahate giden yol
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    47 Views
    Last post by Anonymous
  • Bir erkeğin intikamı. Vome'a ​​giden yol. (fanteziler)
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    51 Views
    Last post by Anonymous