Her zamanki gibi eve döndüm. Sonunda tam bir kıçın içinde kaldığım gerçeği dışında. Şans eseri gömleğimi eşimin bana söylemesine gerek kalmadan çamaşır makinesine atmayı başardım. Dışarıdan nasıl göründüğümü bilmiyorum ama “sıradan bir koca” rolünü oynamak büyük olasılıkla pek iyi değildi. Akşamın geri kalanında kafamda tek bir düşünce vardı: "Bana yazma!".
Gece, takip eden haftanın geri kalanı gibi berbattı. Telefonuma gelen her bildirimden neredeyse ürküyordum, özellikle de eşimin yanındayken. Her seferinde Sasha'nın beni bir şekilde kışkırtmasını veya bana tuzak kurmasını bekliyordum. Sürekli baskı altındaydım. Ama ondan benimle iletişime geçmek için tek bir girişimde bulunulmadı. Hatta bir noktada beni yalnız bıraktığına bile inandım. Yine de akşamları telefon görüşmelerinden ve SMS'lerden korkuyordum. Sasha'nın yakında kendisini hatırlatacağı takıntılı düşüncesinden kurtulamadım.
Cuma günüydü. İş yerinde uykulu ve yorgun bir şekilde oturdum. Beklenmedik bir telefon görüşmesi beni yerimden sıçrattı. Numaramın kayıtlı olmadığını gördüm ve kimin aradığını hemen anladım.
— merhaba köpek yavrusu, beni özledin mi?
- merhaba, - Soğuk bir şekilde cevap verdim, - Bütün hafta boyunca bu aramayı bekliyordum, - Alaycı davranıp tüm nefretimi yanıta koymak istedim.
Sasha yanıt olarak güldü, ben de öfkeyle doldum.
Beni unutmadığına sevindim köpek yavrusu...
Unut gitsin! Bütün hafta mayın tarlası gibi! Ona düşündüğüm her şeyi anlatmak istedim. Ofiste yalnız olmama rağmen bunu riske atmamaya karar verdim çünkü bunu durdurmak zor olurdu.
Hafta sonu için planlarınız neler? gidebilir misin? biraz eğlenelim mi?
Ciddi misin? belki unutmuşsundur ama ailemi öylece bırakamam.
Sasha hayal kırıklığıyla içini çekti, ancak bu pek samimi görünmese de:
- ah evet, köpeğim evli çıktı.. karınızdan izin istememi ister misiniz? belki en azından birkaç saatliğine gitmene izin verir?
Dişlerimi sıktım. Yumruğuyla masaya vurmamak için kendini zor tuttu.
- belki alay etmeyi bırakırsınız?
Gergin olmayın, biraz sinirlisiniz... Rahatlamanız gerekiyor.
Kızın sesindeki alaycı ton güçlendi. Bana işkence etmekten zevk alıyordu. Neden böyle davrandığını ve neyi başarmaya çalıştığını anlamadım. Eğer bana işkence etmekten hoşlanıyorsa, o zaman bağlantımızı eşine devretmesi mantıklı değil. Ama benim gibi kaç tane var kim bilir? Her durumda, çok az seçeneğim vardı. Sasha'nın kaybedecek hiçbir şeyi yoktu, bu yüzden her şeyi yapabilirdi. Hatta eşime itiraf etmeyi bile düşündüm ama cesaretim yoktu çünkü onun beni affetmeyeceğini ve sadece kendi hayatımızı değil, kızımızın da hayatını mahvedeceğimizi anlamıştım. Ve eğer affederse hayatımızın eskisi gibi olması pek olası değil.
Yapamam," diye dişlerimin arasından gıcırdattım, "Yapamam!
Sasha bir süre sessiz kaldı ve sonra şunları söyledi:
iyidir. daha sonra beni suçlama...
Kız aramayı sonlandırdı. Ellerimi başımın üzerine koydum ve var gücümle sıktım. Lanet etmek! Neden bu kadar aptalım ki! Buna batarken kafam neredeydi! Pis bataklık beni içine çekmeye başlamıştı. Sorunuma bir çözüm göremedim. Bunu nasıl durduracağımı bilmiyordum. Korktum.
Biraz daha sakinleşince karımı aramaya karar verdim. Hafta sonunu ailesiyle geçirmesini önerdim. Bensiz. Hasta ve şefkatli bir baba gibi davranmaya karar verdim. Tabii biraz şaşırdı ama yine de benimle aynı fikirdeydi. Konuşmam bittiğinde rahat bir nefes aldım. Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim. Ancak rahatlamayla birlikte kendi cümlemi imzaladığımın anlaşılması da geldi. Hiçbir yere varmayan bir yoldu.
Sabah erkenden karımı ve kızımı ailemin yanına götürdüm. Bütün gece neredeyse hiç uyumadım, bu yüzden görünüşüm sağlıksız bir insanın tanımına uyuyordu. Pazar akşamı onları almaya söz verdim. Eve döndüğümde uzun süre Sasha'ya ona gelmeye hazır olduğumu yazıp yazmayacağımı düşündüm. Gerçekten hazır mıyım? Peki tüm bunları neden yapıyorum? Bu düşünceler beni parçaladı. Beni neyin harekete geçirdiğini anlamadım: korku mu yoksa aptallık mı? Telefonu elimde çevirdim ve dairenin etrafında daireler çizdim. Bir yer bulamadık. Şimdi Sasha'ya gelirsem, o zaman gerçekten onun "köpek yavrusu" olurum. Ya gelmezsem? Ne yapacak?
Yaklaşık bir saat sonra Sasha'nın kapısında duruyordum. Aradım ama kimse kapıyı açmadı. Yaklaşık iki dakika bekledikten sonra arkamı döndüm ve aşağı inmeye başladım. İçeride garip bir boşluk vardı. Bu onun beni küçük düşürmeye yönelik başka bir girişimi mi? Geldim ve içeri girmeme izin vermedi. Ama sonra kilidin tık sesini duydum. Arkamı döndüm ve dondum. Sasha benimle karımın giydiği bir elbiseyle tanıştı. Muhtemelen fotoğraflarımızı sosyal ağlarda gördü ve benimle bu şekilde dalga geçmeye karar verdi. Bunun bir tesadüf olduğuna inanmıyordum. Hızla onun dairesine gittim. Gözleri sevinçle parladı. İstediğini aldı. Zalim ve sinsi bir kız.
Beni nasıl buldun? Sasha şakacı bir şekilde sordu ve önümde döndü.
- yani sen tam bir kaltaksın, - kendimi tutamadım.
Kız hemen yere düştü:
Bunu takdir edeceğinizi düşündüm. O olmadan daha iyi olacağını mı düşünüyorsun?
Beni yalnız bıraksan daha iyi olur.
Sasha gözlerini devirdi ve başını salladı:
- ne kadar sıkıcısın. yoksa aptal mı?
Yüzümün öfkeyle yandığını hissettim.
— neden bana geldin?
Güzel soru, diye düşündüm kendi kendime. Gerçekten neden? Ne diyeceğimi bilemedim.
— Bilmiyorum,” diye cevap verdim umutsuzca, “Anlamıyorum.
Sasha yanıma yaklaştı ve elimi tuttu.
— biliyorsun ama senin için hiç üzülmüyorum.
Yeşil gözlerine baktım:
- Her şeyin sorumlusu benim ve benim için üzülmene gerek yok.
Kız aniden gülümsedi ve beni odaya çekti. Bana sırtını döndü.
Elbisemin düğmelerini açmama yardım et.
Yanına yürüdüm ve parfümünün tatlı kokusunu kokladım. Misafir evinde onu sikerken soluduğumun aynısı. Ellerim soğuktu. Yavaşça kilidi tuttum ve aşağı çekerek sırtını açığa çıkardım. Elbise ayaklarının dibine düştü. Sasha'nın iç çamaşırı yoktu. Yutkundum ve aletimin çoktan uyarıldığını fark ettim. Kız omzunun üzerinden bana baktı:
— köpek yavrusu…
İtiraz edip bana bir daha böyle seslenmemesini söyleyecektim ama Sasha devam etti:
Beni yalamanı istiyorum
Dürüst olmak gerekirse Sasha'dan böyle bir istek beklemiyordum, nedenini bilmiyorum. Beni yine şaşırtmayı başardı.
—beğeneceğinizden emin değilim—Bunun en akıllıca bahane olmadığını biliyorum ama oral seks konusunda gerçekten çok az deneyimim vardı.
Sasha yüzünü bana döndü:
Eşiniz bundan hoşlanıyor mu?
Yine bu kışkırtıcı sorular ve beni küçük düşürme arzusu. Hiçbir şeye cevap vermedim, kolumu kızın beline doladım ve yatağa doğru birkaç adım atıp onu kenarına oturttum. Sessizce onun önünde yere çöktü ve kendisini bacaklarının arasında yüz yüze buldu. Amcığı her zamanki gibi mükemmel bir şekilde tıraş edilmişti. Kız elini saçlarımın arasından geçirdi ve gözlerimin içine bakmak için başımı kaldırdı.
- akıllı kız, - Sasha alaycı bir şekilde beni övdü ve beni amına yönlendirdi.
Dilimi serbest bıraktım ve yumuşak dudaklarının üzerinde gezdirdim. Tatlı bir tat hissettim. Kız sanki geleceğimden yüzde yüz eminmiş gibi toplantıya çok iyi hazırlanmıştı. Sasha sırt üstü yattı ve ince bacaklarını daha da genişletti. Ben de kendimi rahatlatıp onu okşamaya başladım. Sasha sertçe saçımı tuttu. Üzerimdeki gücünü göstermekten hoşlanıyordu. O anda hiçbir şey düşünmedim, her ne kadar eşimle ilgili düşünceler kafamı meşgul etmeye çalışsa da. Kendimi tamamen sürece vermeye çalıştım. Derinin kıvrımlarını yaladı, dilini bunların arasında gezdirdi, klitorisi ve dudakları okşadı, dudaklarını hafifçe şapırdattı. Birkaç dakika sonra Sasha inlemeye ve leğen kemiğini hareket ettirmeye başladı, amını dilime doğrulttu. Kız kasıklarını bana sürttü. Bacakları sırtımda uzanıyordu ve elleri başının arkasında tutulmuştu, böylece ben tamamen vajinasının okşamasına dalmıştım. Boynum zaten yorgundu çünkü dil sürekli gergindi ama Sasha aktif olarak hareket etmeye devam etti. Onu içeriden okşamak için dudaklarımın arasında gergin bir dil gezdirdim. Aniden Sasha saçımı bıraktı ve yatağa kalktı.
Uzan," diye emretti, derin bir nefes alarak.
Yatağa tırmandım ve onun bana söylediği gibi uzandım. Yüzüm tükürük ve onun salgılarıyla kaplıydı. Penisim çok tahrik oldu. Sasha hiç tereddüt etmeden amını yüzüme koydu. Sanki gerekliymiş gibi belirsiz bir şekilde. Talimatları beklemedim ve dilimle ıslak dudaklarını okşayarak çalışmaya devam ettim. Sasha yüzümü daha aktif kullanmaya başladı, kelimenin tam anlamıyla amıyla ağzımı beceriyordu. Biraz yavaşladı, kız fermuarımı açtı ve heyecanlı bir penis çıkardı. Rahatlayarak nefes verdim çünkü boşaltmak istiyordum. Sasha, sıcak kedisiyle yüzüme bakmaya devam ederken, yumuşak avucuyla aletimi mastürbasyon yapmaya başladı. Bu pozisyonda yalamak daha da zordu.
Birden güçlü bir acı hissettim ve bacaklarımı kıvırdım - Sasha sikimi sıkıca sıktı ve taşaklarıma tokat atmaya başladı.
Daha iyi yala yavru köpek!
İlk darbeden sonra ağrı biraz azaldı ama bu durumda yalamak imkansızdı.
Acıyor, vajinasının altından mırıldanmaya çalıştım.
Sasha ona birkaç kez daha vurdu. Ben sindim ve inledim, o da güldü. Kız sikimi bıraktı ve şaplak atmaya, çimdiklemeye ve çizmeye başladı. kıpırdandım. Sasha başımı yatağa daha da bastırdı.
Yala!
Yalamaya devam etmek ve horoz işkencesini görmezden gelmek benim için çok çalışmamı gerektirdi. Ayrıca Sasha oral sekse değil, özellikle bana işkence etmeye odaklanmıştı. Bana bir süre işkence ettikten sonra Sasha yataktan kalktı. Rahat bir nefes aldım ve aletime baktım. Parlak kırmızıydı ve damarları kanlanmıştı. Ağır nefes alıyordum ve Sasha yanımda durup gülümsedi.
- dili nasıl kullanacağınızı öğrenmeniz gerekiyor...
Deli kaltak, diye düşündüm kendi kendime, nefesimi toparlamaya çalışırken.
- karınızın üzerinde pratik yapabilirsiniz, kıskanmayacağım..
Artık karım hakkında konuşma" dedim Sasha'ya.
- nedir o? beni cezalandıracak mısın?
Sasha yatağa çıktı ve yanıma oturdu. Eli tekrar aletime gitti ve okşamaya başladı. Bir işkence turu daha bekleyerek gerildim. Sasha siyah pençeleriyle yavaşça horoz boyunca koştu.
Beni sikmek mi istiyorsun?
—İstiyorum,” diye dişlerimin arasından sıktım. O zaman yalan mı söyledim yoksa doğruyu mu söyledim bilmiyorum. Ona çok kızdığımı kesinlikle biliyorum.
Sasha üzerimde ayağa kalktı ve yavaşça kendini alçalttı. Yanan aletimi sıkı amının içine soktu. O an gerçek mutluluğu yaşadım. Kız ellerini göğsüme koydu ve yavaşça beni sikmeye başladı. Ellerimi kıçına uzattım ve anında yüzüne bir tokat yedim. Sasha bana bir yırtıcı hayvan gibi baktı. Burada kimsenin benim inisiyatifime ihtiyacı olmadığını anladım. Sasha temposunu artırmaya başladı ve inledi. Yeterince uzun süre kalamayacağımı hissettim. Görünüşe göre kız da bunu hissetmiş ve neredeyse orgazmımdan hemen önce penisimden atlamış. Gerildim. Penisim seğirmeye başladı. Acı vericiydi. Sasha, bitirmeyeyim diye ellerimi tuttu. Üye gerildi ve seğirdi ama ben deşarj olamadım. Acıyla inledim ve Sasha çaresizliğimin tadını çıkardı. Aşağılayıcıydı. Penisimin düşmesini bekledikten sonra Sasha beni yataktan yere itti. Yıkılmıştım ve depresyondaydım.
- Köpek yavrusu, bitirmek istiyorum .. - Sasha şakacı bir şekilde dedi ve bacaklarını iki yana açarak dilimle tekrar çalışmam gerektiğini ima etti. Artık buna katılma arzum yoktu ama onu da reddedemezdim. Yakın zamanda penisimin bulunduğu amına gömüldüğümde, onu tüm salgılardan yalamaya başladım. Sonunda gelip beni bırakması için elimden geleni yaptım. Yalarken eşimle ilgili düşünceler beni terk etmedi. Kendimden nefret ettim.
Dilim kızın amını, yine dudaklarını, yine klitorisini ve horozun gerdiği deliği özenle okşadı.. seks kokuyordu. Sasha kendini bu sürece teslim etti ve elini tekrar saçlarımın arasından geçirdi. Pelvisini giderek daha aktif bir şekilde hareket ettirerek bana tekrar yardım etti. Kız daha hızlı nefes aldı, bacakları titriyordu ve beni bacaklarının arasına sıkıca bastırdı. Otomatik olarak dudaklarımı yalamaya devam ettim. Gerçek köpek yavrusu.
İhanet neye yol açar? Bölüm 2 ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version