Bir erkeğin intikamı. Vome'a ​​giden yol. (fanteziler)seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir erkeğin intikamı. Vome'a ​​giden yol. (fanteziler)

Post by Anonymous »

Her zaman intikam almak istedi. Ormanda yaşıyordu - kurnazdı kızım. - sincap. Kulakları beyaz ve kuyruğu mavi. Saç sarı, öyleydi. Mini üst ve kürk külotları giymiş. nefret. Nimu'ya, o lovilos. Sevdi, kızlar ve kadınlar tek bir etek değil. Kaçırmadım. Burada yaşadım. Cadı bir perisidir. Gördü. Ona 40-41 yaşındaydı, "Merhaba," o "Merhaba dostum. Ben Irma" yı yırtmaya başladı. genç kadın. Eşyalarını çıplak çıkardı. Elbiseyi yemyeşil bir uzunlukla çıkardı. O bir esmer, gözleri kahverengi. Tatlım, okşadı. Göğüsleri. O inliyor. bitti. Kıçına girme kıçını. Hızlı güçlü. Titremeleri inliyor. Onu seviyor. [url = viewtopic.php? Ama geldi. Burada bir şey vardı. 47 dakika bitti. Dışarı çıktım. O gitti. Ormanda derinlemesine zamanım yoktu. Kız onu gördü. - sincap. Lisa intikam almak istiyor. O ona karşı. Toplamda çıplaktı. Açıklamada. "O ödeyeceksin" dediğini düşündü, oh, eğer ihtiyacın olursa hadi. Şiddet "Grinks. O çıplak. Kaçmak istedi. Yakaladım. Bir üye emmek. Daha da kızgın. O bacaklar. İtti. O "onun için mantıklı olmayabilir." nüfuz eder. Acı verici derecede daha derin. Gülmesi onu acıtıyor. Sadece intikam almak istiyor. Onu becerdi. Zevk olmadan güçlü bir şekilde acı verici. Ağlamıyor. Ve sırıtarak. Yüzünde. Ona vurdu, dövmeye başladı. Bitirdi. 57 saniye. orgazm. Kıymetle bitirdi. Onu kedi. spermde. O gitti. Köyün evine.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Şehvet ve sefahate giden yol
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    47 Views
    Last post by Anonymous
  • Fanteziler kötü değildir; kötülük - gerçekten fanteziler yaymak.
    by Guest » » in General
    0 Replies
    52 Views
    Last post by Guest
  • Aldatmak nelere yol açar?
    by Guest » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    100 Views
    Last post by Guest
  • İhanet neye yol açar? Bölüm 2
    by Guest » » in seks hikayeleri
    0 Replies