Bir düğünde aldatmakseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir düğünde aldatmak

Post by Anonymous »

Çok erken uyandım, saat sabahın altısıydı. Dün çok fazla içmememe rağmen başım çok fena çatlıyordu ama sanki bir tank su içmişim gibi hissettim: Gerçekten hiçbir şey hatırlamıyorum.

Dün düğünümüzdü. Ben damat, şimdi karım olan gelinim Sveta, ilk düğün gecemizi geçirdiğimiz yatağımızda yatıyordu. Battaniyeyi kaldırdım - Svetik çıplak yatıyordu, amcığı donmuş spermle kaplıydı... Evet... Dün çok uğraştım, Sveta'nın amını doldurdum, gerçi taşaklarım bir haftadır hiç gelmiyormuş gibi görünüyordu. (Düğünden iki hafta önce, Svetka ve ben düğünden önce bir hafta boyunca sevişmeyeceğimize, böylece amının biraz sıkılaşmasına ve bana da dolu sperm topları almasına karar verdik. İlk seferki gibi). Düğünden önce elbette, her fırsatta, uygun veya uygunsuz herhangi bir pozisyonda seviştik. Dudaklarım kurumuş bir şeyle kaplıydı, Ah, evet hatırladım, Svetka dün gece beni rahatsız etti, gece yarısı beni uyandırdı ve onu yalamamı istedi. Uykumda, onun amının üzerine eğildim ve yalayarak temizledim, seksten sonra olmuş olmalı çünkü Svetka'nın amcığı spermle doluydu. Evet, iyi bir iş çıkardım: Geldim, yaladım, sonra görünüşe göre bitirdim ve taşaklarım vızıldamaya başladı...

Kalktım ve dün geceki olayları tek bir resimde toplamaya başladım.

Düğünümüzü şehirdeki kır evlerinden birinde yapmaya karar verdik. Her şey standart, sicil dairesi, fotoğraflar, ardından misafirlerle birlikte kır evine gittik. Kır evi üç katlıydı; ilkinde aşçıların ve garsonların çalıştığı bir tür restoran vardı, ikincisinde geceyi geçirmek isteyen (veya çıkamayan) misafirler için oteldeki gibi odalar vardı. üçüncü katta sadece iki oda vardı. Üçüncü kat dolu değil ama çatının altında bulunuyor, yani. Çatı katı. Her ihtimale karşı, bir oda gelin ve ben için ayrılmıştı, ikincisi ise. Her katta tuvalet ve duştan oluşan banyolar vardı.

Tamam, hatırladım...

Parti eğlenceliydi, çok sayıda misafir vardı, çok sayıda içki, atıştırmalık ve iyi düzeyde bir organizasyon vardı.

Fotoğrafçı - Artem - Svetka'mın eski erkek arkadaşı. Kendisi ondan düğünümüzde fotoğrafçı olmasını istedi ve bana, eski dostluğundan dolayı fazla bir şey almayacağını, ayrıca arkadaşı Sasha'nın da düğünü tost ustası olarak makul bir indirimle düzenleyebileceğini söyledi.< /p> Tabii ki, bir zamanlar Sveta'nın mağarasında çalışan eski sevgilisi fotoğrafçı Artem'in tohumunu onun içine ve onun üzerine salması beni biraz şaşırttı ama diğer yandan bunun sahibi benim Svetlana adındaki hazine ve şimdi sadece ben ona boşalacağım, o hayatımın geri kalan kısmının kadını. (Sveta bana Artem'le olan ilişkisini bizzat anlattı, arkadaşlığımızın üçüncü yılı hakkında, bana seks yaptıklarını söyledi, onunla çıkmaya başladıktan sonra onunla birkaç kez buluştuğunu itiraf etti ve onunla birlikte olduklarını söyledi. tutkulu gecelerim oldu ve boynuzlarım var ama onu affettim, onu seviyorum, özellikle de o zamanlar seksin bir aptalla olduğunu söylediği için, o sadece... hatırladı... bu onun açıklamalarının sonuydu ).

Artem'in Işığı özlediğini biliyordum. Elbette böyle bir kız: bir metre yetmiş yedi boyunda, ince, sarı saçlı, kahverengi gözlü, ikinci veya üçüncü göğüs büyüklüğüne sahip (bedenlerini anlamıyorum ama göğüslerini elinize aldığınızda) , tamamen uyuyorlar, avucunuz göğüslerini zar zor kaplıyor.Genel olarak, benim için meyve suyu küçük ve küçük değil) Svetka'nın poposu da süper, çatlak, büyük değil, aynı zamanda ortalama, elastik popo, düz karın, zar zor farkedilen altı -karın kasları (fitness antrenmanının meyveleri) ve en çekici olanı Svetka'nın gamzeli yanakları. Bu gamzelere boşalmayı seviyorum.

Genel olarak okuyucunun anlayacağı gibi Svetka bir güzelliktir.

Svetka, Artem'in düğünde fotoğrafçı, arkadaşının da tost ustası olacağını söylediğinde aletim hareket etti. Bu Artem, Svetka'nın benim olduğunu, beni seçtiğini ve artık sadece benim spermimi kabul edeceğini görsün...

Parti her zamanki gibi devam etti, tost ustası Sasha neşeli bir adamdı, çok ustaca yarışmalar düzenlerdi, konukları sarhoş etmeyi unutmazdı. Düğün gecem henüz yaklaştığı için çok fazla içmemeye çalıştım. Bir sürü insan vardı, nedimeler, arkadaşlar, akrabalar, biri sürekli dışarı çıkıyordu, biri içeri giriyordu, kimisi sigara içmeye, kimisi tuvalete, genel olarak herkesi takip edemiyorsunuz ama Sasha'nın hakkını vermek lazım. - misafirlerin bu "göçebe" davranışlarına rağmen, onun yarışmalarını herkes beğendi.

Svetik de sık sık ortadan kayboluyordu, bazen arkadaşlarıyla birlikte, birkaç kez onu sokağa sürükledim, ebeveynlerinden kaçan gençler gibi öpüştük, onu istediğimi fısıldadım ve o da “sabırlı ol canım” dedi. , yakında, yakında, ben de her şeyim bitti, yanıyorum”...

Bir şekilde Svetka'yı gözden kaybettim, yani, sorun değil, muhtemelen arkadaşlarıyla birlikteydi, diye düşündüm, ama fotoğrafçı da yoktu... eh, muhtemelen sigara içiyor, kıskanç düşüncelerin aklınıza gelmesine izin vermemeye çalışıyordu onun için daha iyi.

Ama çok geçmeden bir fotoğrafçı belirdi, "Görüyorsunuz, birlikte değiller, Artem burada ve Svetka arkadaşlarıyla birlikte," diye kendime güvence verdim. Sadece Artem'in Sasha'ya zar zor fark edilen göz kırpması bana tuhaf geldi... Gerçi düğün bir tür rekabet başlatmış olabilir.

Ve işte, güzel gelinim, daha doğrusu eşim, Artem'le ikinci katın aynı kapısında beliren, yüzü gülen Sveta. Düşüncelerimi bir kez daha uzaklaştırdım.

Svetka yanımdaki sandalyeye çöktü. Gelin ve damadın yine yakınlarda olduğunu fark eden tost ustası, "sevgili konuklar, acı bir şekilde" diye bağırdı. Svetik'in şampanyadan bir yudum almaya ancak vakti vardı ki, tost ustasının ve ardından misafirlerin söylediği söz bizi acı bir şekilde bir öpücükle birleşmeye zorladı. Dudaklarımıza şampanya karışıyor... ama tadı tuhaf.

Resim tamamlanmış gibi görünüyor ama odaya nasıl girdiğimizi ve orada tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. Tamam, sonra hatırlayacağım. Biraz dinleneceğim, bu düşüncelerle duşa doğru yöneldim. Her ihtimale karşı orada bulunan odanın yanından geçerken geceyi orada kimin geçirdiğini görmeye karar verdim. Kapıyı açtığımda fotoğrafçı Artem ile tost ustası arkadaşı Sasha'nın aynı geniş yatakta uyuduğunu gördüm. Kapıyı kapatmak üzereydim ki kapının yanında duran bir kamera dikkatimi çekti, ses çıkarmamaya çalışarak oraya doğru yürüdüm ve kamerayı aldım ve herkes uyurken ne çektiğini görmeye karar verdim. Ayrılırken yerde beyaz bir paket fark ettim.

Merak uyandı, paketi aldım. Beyaz bir çorap olduğu ortaya çıktı. Beyaz ıslak çorap. Sveta'mın beyaz ıslak çorabı. Karımın. Ama o neden burada??? Peki neden ıslak? Kokladım - sperm. Çorap spermle ıslanır. Ve nişanlımı öptüğümde hissettiğim şampanya tadı, sperm. Baş bulanıklaştı, bacaklar zayıfladı. Kameramı aldım ve aşağıya arabaya doğru indim.

Arabada hemen kameramı açtım ve fotoğraflara göz atmaya başladım...

Ooo, sabah, fidye, evet, sicil dairesi, tamam, işte içki. Hala hafif. Çeşitli danslar. Ve neredeyse listenin en sonunda karanlık fotoğraflar vardı. İlkini açtım - Sveta'm ağzında bir penis tutuyordu. Daha da kaydırıyorum, fotoğraflar dün gibi görünüyor, Sveta'm gibi, gelinlik giymiş, dizlerinin üzerinde sikini emiyor...

Bilincim bulanıklaştı, penisim kazık gibi dikildi, taşaklarım uğuldamaya başladı. Fotoğraflara baktıktan sonra videoya geçtim. Yine bir düğün var ve işte havanın karanlık olduğunu gösteren bir video. İlkini başlattı. Gürültü, gürültü, konuklar dans ediyor, video yerden başlıyor, sonra dans eden geline, daha doğrusu bacaklarına doğru ilerliyor. Fotoğrafçı ve Sveta'm misafir kalabalığından giderek uzaklaşıyor. Gelin çoraplı bacaklarını gösteriyor, etrafına bakıyor ve kamera için elbisesini kaldırıyor. Altında beyaz çoraplar ve beyaz dantel külot var. Vay... Artem gelinimin iç çamaşırını benden önce görmüş...

Ardından video kesilir. Bir sonraki videoda Artem gelinimi elinden tutarak merdivenlerden yukarı sürüklüyor. Üçüncü kata. Aynen üçüncüsü, yanılmadım. Sadece iki oda var ve onu bizim odamıza itiyor. Svetka aptalca gülüyor, sarhoş değil ama küstahça davranıyor. Gözler şehvetle parlıyor. Artem onu ​​itiyor, yatağa düşüyor, adam da yanına geliyor. Yüzü onun sineğiyle aynı hizada. Başka tarafa bakıyor:

- Bu arada, zaten konuştuk. Artık evliyim. Tüm! - ve tekrar güldüm.

"Evet," diye yanıtladı Tyoma, "ama onunla tanıştığımda "hayır" dedim. Bir erkek arkadaşım var, yapamam” ve onunla tanıştığımızdan bu yana geçen beş yıl boyunca bana her isteğimi iletti... - Tyoma güldü.

"Eh, bu farklı." Svetka'm kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.

“Evet, bu farklı,” Artem sırıttı, “ama düğünden bir hafta öncesine kadar ona vermeme teklifim hoşuna gitti, değil mi?

— yani bunu ona değil, yalnızca sana verdim. - gelinim kıkırdadı.

(işte işin ilginç tarafı, eski sevgilisine bir hafta süre verdi, beni reddetti ve ben bir hafta boyunca taşaklarla, hatta boynuzlarla dolaşıyorum)

—Bekarlığa veda partisini hatırlıyor musun? - Artem'e sorar.

"Hatırlıyorum" diye cevap veriyor Svetik ve bakışlarını başka tarafa çeviriyor.

—Ne hatırlıyorsun? - Tema küstahça soruyor.

- Kocam için bana bir bekaret kemeri verdiğini hatırlıyorum, bekarlığa veda partisi düzenlediğinde kimseyi sikmeyeyim diye onu taktım ve taktım ve güya bir bekarlığa veda partisine gittim , ama aslında sana ve bütün gece beni becerdin. - Sveta da daha az küstahça cevap vermedi.

"Görüyorsun, beni istiyorsun, sikimi istiyorsun," dedi Artem açıkça ve pantolonunun düğmelerini çözmeye başladı. Sveta doğrudan kameraya baktı:

—ancak yalnızca bugün, bugün kesinlikle son sefer.

—evet, evet ve bu şekilde 99 kez," diye tekrar kişnedi Artem.

Sveta'nın dudakları hafifçe açıldı ve büyük başlı bir penis ağzına daldı.

Bu görüşten sonra penisimin zonklamaya başladığını hissettim. Hemen pantolonumla geldim. Üç dakikalık emmenin ardından video kesildi. Bir sonraki videoda Sveta yine aynı odada, aynı pozisyonda sikini emerken görülüyor. Bir dakika kadar emdikten sonra Tema ağzına geldi:

—Bekle, yutma, ağzında ne olduğunu bana göster.

Sveta ağzını açtı ve dudaklarını yaladı, ağzı spermle doluydu.

"Yutmayın, sapık olalım" diye önerdi Artem, "kocanın yanına gidip onu öpeceksin, ölümümün tadını ona hissettireceksin."

"Evet, muhtemelen ezbere biliyordu," diye kıkırdadı yeni karım, "bundan sonra her defasında o bir şey fark edene kadar sana yalattı."

- fark etmez, gidip öpeceksin. - Artem kesin bir şekilde cevap verdi.

—nasıl öpüşebilirim? Hemen geleceğim ve..? — Sveta sordu.

—Sashka'ya bir işaret vereceğim, o her şeyi yapacak. - evet, bunu bardağına dök, bu bir uyku ilacı. — Svetik'e bir torba içindeki tozu veriyor.

Video kesintiye uğradı. Bir sonraki videoda yine aydınlık bir salon var, insanlar dans ediyor, bazıları masada. Svetka beliriyor, yanıma geliyor, bir kadeh şampanya içiyor, tost ustasının sesi:

— Değerli konuklar, bu çok acı.

Her şey yerli yerine oturdu...

Dizüstü bilgisayarımı çıkardım ve kameranın flaş kartından dizüstü bilgisayara her şeyi aktardım. Her şeyi yerine koydum ama ayrılmadan önce son videoyu izlemeye karar verdim, çok hacimliydi.

Video tek bir yerden, muhtemelen bir dolaptan veya dolaba ait. Videoda Sveta'm, Artem ve Sasha'm, ikisi ona el yordamıyla bakıyor, elbise zaten yerde, üzerinde sadece duvak ve çorap var. Geri sardım, yani ne olacağı belli. Sadece bir bulmaca eksikti. Hızlı görüntüleme modunda kareleri hareket ettiriyorum.

Svetka sırayla ağzından, amından sikiliyor... neredeyse sonunda, Artem Sveta'yı amının içine vuruyor ve oraya boşalıyor, sonra kamerayı alıyor ve Sasha'nın sikini amın içine nasıl soktuğunu filme alıyor ve ayrıca oraya boşalıyor, sonra Svetka kalkıyor ve üçü bizim odamıza gidiyor. Kapı hafifçe açılıyor, Sveta beni uyandırıyor ve her yerini bitirdiğimi söyleyerek onu yalamamı istiyor. Uykulu bir şekilde amının üzerine eğilip yalayarak temizliyorum. Beni itiyor, bayılıyorum. Üçü tekrar ayrılıyor.

Daha sonra izlemeye karar verdim ve odamıza koştum, gerçekten nişanlımı ve zaten karımı yalamak istiyordum...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Düğünde gelinle seks
    by Guest » » in General
    0 Replies
    29 Views
    Last post by Guest
  • Aldatmak nelere yol açar?