Kadınlar taşaklarınıza nasıl tekme atar?seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kadınlar taşaklarınıza nasıl tekme atar?

Post by Anonymous »

Hayatımda ruhumda sonsuza kadar iz bırakan iki olay yaşadım. 1996 yılında benden dokuz yaş küçük (adını söylemeyeceğim) bir kızla çıktım, o zamanlar 19 yaşındaydı.Gazetedeki bir ilan sayesinde tanıştık, üç kez buluştuk ve sokakta yürüdük. Dördüncü toplantıda beni eve davet etti ve girişinin yakınında yirmi dakika beklememi, sonra içeri girmemi istedi. İçeri girdiğimde nefesim kesildi; kısa, şeffaf bir sabahlık, dantelli iç çamaşırı ve stiletto sandaletler giyiyordu. Özellikle benim için böyle giyinmeleri gururumu büyük ölçüde artırdı ve kendi kendime onunla seks hakkında düşünmeye başladım. Erkek içgüdüleri, ince, çıplak bacaklar ve arzuyu uyandıran bir figür tarafından harekete geçiriliyordu.

Yeni arkadaşım yanıma geldi ve kollarını boynuma doladı. Öpmek istediğine karar verdim ve beline sarılarak öpücüklere hazırlandım. Ama kız öpmek yerine leğen kemiğini geri çekti ve tüm gücüyle çıplak dizini taşaklarıma vurdu. Dayanılmaz yakıcı acıdan dolayı eğildim ve dört ayak üzerine düştüm, sonra yaklaşık on dakika boyunca yerde çömelerek yattım. Acı ve utançla gölgelenen bilincim aracılığıyla, onun yanımda nasıl durup benimle dalga geçtiğini ve "Peki, iyi anladın mı?" diye sorduğunu belli belirsiz hatırlıyorum. Acı biraz hafiflediğinde ayrılmak istedim ve ikiye eğilerek ön kapıya doğru topallayarak ilerledim. Ama "tanıdık" kapıda duruyordu, sırtını kapıya dayadı ve ellerini arkasına koydu. Eğer kırmaya başlarsam sandaletimin ucuyla toplarıma çarpacağımı ve bir sonraki darbeden sonra toparlanamayacağımı fark ettim. Arkamı dönüp kendimi odaya sürüklemek ve sanki öldürülmüş gibi kanepeye çökmek zorunda kaldım. "Arkadaş" yanıma oturdu, bacak bacak üstüne attı ve çıplak dizleri parlayarak beni trollemeye başladı, alaycı bir şekilde nasıl hissettiğimi sordu. Bunu neden yaptığına dair soruma "bunu gerçekten istediğini" ve ayrıca "bana üzülmeye karar verdiğini ve beni fazla zorlamadığını" söyledi. Sadece yaklaşık kırk dakika sonra, inişte ayak parmağımla kıçıma gözle görülür bir tekme yediğim için "randevudan" çıkabildim. Komşu evin girişinde pantolonumun düğmelerini açtım ve erkekliğimi inceledim - oradaki her şey mor ve korkunç derecede şişmişti. Yolda hastalanacağımdan korktuğum için tüm şehir boyunca ulaşımla eve ulaşmakta zorluk çektim. Bu "tarihten" sonra iki gün boyunca yumurtalar mor, şiş ve ağrılıydı.

Bir kadının bu tekniği kışkırtmadan kullandığı ve karşısında güçsüz kaldığım bir başka vaka da 45 yaşımdayken yaşandı. Kendisinden 10 yaş büyük, onun yaşını göstermeyen ve kendine çok iyi bakan yalnız bir arkadaşım vardı. yüzme ve aerobik. Onunla telefonda iletişimimiz ve açık havada ortak yürüyüşlerimiz sonunda onunla seks yapma arzum olmasına yol açtı. Ve bir gün bunun için bir sebep bulup onu ziyarete davet ettim. Hazır atıştırmalıklar ve içecekler aldıktan sonra güzel bir masa hazırladım. Mart ayıydı, hava zaten oldukça sıcaktı, (yine adını anmıyorum) deri bir ceket, diz üstü bej süet etek, aynı ceket, altına siyah bir bluz ve yarım çizmelerle geldi. Yanında kulplu bir plastik torba vardı. Şaşırtıcı bir şekilde, "bu kıyafetlerle dairede sıcak olacağı" için banyoda kıyafetlerini değiştirmek için izin istedi ve görünüşe göre içinde yedek kıyafet bulunan bir plastik torbayla oraya gitti. Banyodan çıktığında ceketsiz ve koyu renkli taytsızdı; çıplak ayaklarına siyah sandaletler giydi. Sanki bütün görünüşleriyle, kıyafetleriyle beni çağırıyorlardı. Daha önce bu konuyu konuşmamış olsak da, bunu onun sekse hazır olduğunun bir işareti olarak algıladım. Masaya oturduktan sonra ayağa kalktım ve elini tutarak onu yavaş bir dansa davet ettim. Arkadaşım başlangıçta reddettikten sonra sonunda kabul etti.

Sonra tekrar atıştırmalıklar ve içecekler üzerine oturduk, elini ellerimin arasına aldım, yine yavaş dans başladı. Fransız şarabı şişesi çoktan içildiğinde daha da cesaretlendim ve masada elimi onun çıplak dizine koydum. Buna hiçbir şekilde tepki vermedi, sıcak kadifemsi cildi hayal gücümü heyecanlandırdı, güçlü bir kalp atışı ve ereksiyon hissettim. Eteğinin kenarını daha da yukarı kaldırırken kalçasını birkaç kez okşadım. Konyağı açtım, içtik ve onu tekrar dansa götürdüm. Dans ederken arkadaşıma sarıldım. Ereksiyonumu hissederek geri çekildi ama yine de dans etmeyi bırakmadı. Sonra bizi duvara yaklaştırmak için fark edilmeden dans ettim. Arkadaşım kendini duvarın yanında bulduğunda, sanki şakaymış gibi onu sırtıyla hafifçe oraya ittim. Kızgın yüzü benimkine çok yakındı. Ellerimi omuzlarına koyup onu duvara daha da bastırarak onu dudaklarından öpmeye çalıştım. "Baştan çıkarıcı" kadının dizi aniden ve ezici bir güçle taşaklarıma ve ereksiyon halindeki penisime çarptı. Acıdan nefesim kesilerek eğilip düştüm ve yüzümü kalçalarına gömdüm. Ancak şimdi artık bana o kadar da çekici gelmiyorlardı. Kafamda her şey karışmıştı - acı, sıkıntı, gözlerimde kırmızı bir bulut bulanıklaştı. Diziyle beni göğsüne doğru itti ve yere düştüm. Ben yerde yatıp ağrımın biraz olsun dinmesini beklerken, kırık penisimi ve taşaklarımı ellerimle tutarken o banyoda kıyafetlerini değiştirdi ve eşyalarını topladı. Ayrılırken, “Benden çok hayal kırıklığına uğradı ve benim hakkımda çok daha iyi bir fikre sahipti”, “Neden kendime aramızda bir şeyler olabileceğine ilham verdim?”, “Bana hiç gelmemeliydi” dedi. , özellikle de kısa etekli", "erkekler müdahaleci ve kaba bir şekilde onu rahatsız ettiğinde, her zaman onları kasıklarına diz çöküyor ve onlar için sonuç aynı oluyor."

Fiziksel ve zihinsel olarak o kadar ezilmiştim ki ne cevap vereceğimi bile bulamadım. Müstakbel cinsel partnerim öfkeyle ayrıldı, dairenin kapısını arkasından kapattı, beni yerde otururken bıraktı ve yardıma ihtiyacım olup olmadığını bile sormadı. Büyük bir zorlukla ayağa kalktım ve yatağa doğru ilerledim. Ondan sonra erkekliğim yine mor-mavimsi ve inanılmaz boyutlara şişmişti, bir iki gün düz yürümek benim için zordu, sürekli eğilmek istedim. Ve ne kadar düşünürsem düşüneyim, bir kadının neden gereksiz yere kısa etek ve seksi sandaletler giyerek samimi bir ortamda bir erkeği ziyarete gittiğini anlayamadım? Neden çıplak dizleriyle onunla dalga geçiyor ve onu kızdırıyor ve onu ecstasy'ye getirerek o diziyle kasıklarına tekme atıyor? Görünüşe göre harika, sonucun ne olacağını biliyor muydunuz? Sonuçta ona, kıyafetlerine, davranışlarına sakince tepki veremeyeceğimi anlamadan edemedim. Bu kazan-kazan tekniği sonrasında erkeğin tamamen çaresiz kalacağını ve hiçbir şekilde karşılık veremeyeceğini çok iyi bilmek. Evet, sözlerinden anladığım kadarıyla muhtemelen bu konuda oldukça tecrübesi var. Muhtemelen sadece bir puan daha almak ve muhteşem bir zafer olduğunu düşündüğü şeyi yazmak istiyordu. Ona göre zafer gerçekten muhteşem - bir erkek, seks yerine zayıf bir kadın tarafından çok aşağılayıcı bir şekilde mağlup ediliyor. Zaferinin gözlerinde daha da etkileyici görünmesi için bu şekilde giyinmesi tesadüf değildi. Çok etkileyici: Kısa etekli ve yüksek topuklu sandaletli bir kadın, bir erkeği taşaklarına diz çöktürüyor, onu hem fiziksel hem de zihinsel olarak yok ediyor ve hiçbir sonuç korkusu olmadan.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post