Karımı bir arkadaşımla paylaştımseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Karımı bir arkadaşımla paylaştım

Post by Anonymous »

Bir zamanlar eşim ve benim (adı Alina) bir otelin arka bahçesinde oda arkadaşımızla nasıl eğlendiğimize dair bir hikaye yayınlamıştım; aslında o zamandan bu yana birkaç cinsel özgürleşme anı daha oldu, bazıları planlı ve biri tesadüfi. Eşim kızlardan daha çok zevk alıyor ve biz de sık sık çiftlerle buluşuyoruz, bazen de eğlenmek için bir erkeği yanımıza alıyoruz. İşte böyle bir durum daha.

Birkaç yıldır şirketimin başka bir şehirdeki iş arkadaşlarından biriyle yollarım sık sık kesişiyor; ortak bir faaliyet alanıyla birbirimize bağlıyız. 29 yaşında bir adam, adaşım Lesha, oldukça yeterli bir insan, aynı zamanda uzun yıllardır evli, zaten bir düzine kez evine gittim, çözüm bulmak için ekranın ve çizimlerin önünde saatlerce oturarak geçirdim. iş sürecini optimize etmek için.

Harika bir karısı var, çok nazik, güzel bir kız, ince, sosyal, sürekli etrafımızda dolaşıyor, yemek, çay, kahve, sonra alkol getiriyor... Yalan söylemeyeceğim, onu sürekli gözleriyle yutuyordu. , dikkatlice ve neden olmasın? Öyle cüppelerle dolaşıyor ki, kıçını ve göğsünü zar zor kapatıyor, Lekha muhtemelen birden fazla kez fark etti, ama ne yapabilirsin? Ama gerçekte nasıl olduğunu kim bilse de mütevazı. Bu arada, onun kışkırtmasıyla bu yaz evlilikte seks konusunu onunla konuşmaya başladık. İkisi onun evinde oturuyorlardı, karısı bir tür parti veriyordu.

Çok sohbet ettik, birbirimizin eşlerini, özellikle de cinselliklerini övdük, sohbetten sonra bu gafletle ne yapacağımı bilemedim ama hiçbir şey kımıldamadı ve birkaç ay boyunca bunu nasıl başarabileceğimizi düşünüyordum. onlarla eğlenceli. Görünüşe göre cesaret edemiyordu. Ve ilk adımı kendim atmaya karar verdim. Bu konuşmanın üzerinden bir ay geçti, Alina'nın dikkatini uzun zamandır kimseyle bir kıvılcım yaşamadığımıza çektim ve ona bir şekilde Lekha'nın karısını baştan çıkarmasını önerdim, uzun süre neyin ne olduğunu düşündük ve karar verdik Önce onu baştan çıkarmak çok daha kolay olur, sonra nasıl sonuçlanacağını göreceğiz.

Alina'nın iznini aldım ve MFM toplantısını düzenlemeye başladım. Her zamanki gibi, bir sonraki ayın sonunda Cuma'dan Cumartesi'ye onun evinde birlikte vakit geçirmek zorunda kaldık, bu noktada ona baskı yapmaya başladım, onu evime davet ettim, yoksa her şeyi vardı. Biraz direndi ama onay alındı; sonuçta otoyolda kilometrelerce yol gitmeme gerek yok.

Cuma geldi, sabah Lesha geldi, işleri hazırladık ve şişmeye başladık... Gün fark edilmeden geçti, Alina'nın işten gelmesiyle kesintiye uğradık. Yanına biraz daha alkol aldı, mutfakta oyalandı, sonra zaten karanlık olan bize yiyecek ve içecek getirdi, oturdu ve gülümsedi, bacak bacak üstüne attı, varlığıyla Lesha'yla dalga geçti ve duşa gideceğini, ona baktığını duyurdu. bana sinsi bir bakışla... Bir meslektaşımla şarap içerken cinsel bir konu olan "iki tane al" hakkında sohbet etmenin mümkün olduğunu kısmen anladım... Ara verdik, yemeye, içmeye başladık, televizyonu açtık, iş çoktan arka planda kalmıştı ... Göze çarpmadan, şimdi seks hakkında, eşler hakkında, söyledikleri her şey hakkında kendi önerimle konuya başladım. Yaklaşık 20 dakika kadar böyle sohbet ettik, sonra Alina duştan çıktı, bağırarak bize başka bir şey getirmesini istedi ve işin durduğunu, ziyafete katılmak için bize geleceğini duyurdu. Koridora girdim akıllı kız, her şeyi doğru yaptım, topuzları ve çorapları zar zor kaplayan ten rengi ince bir sabahlık giydim. Makyajıma bile dokunmadım!

Arkadaşım sanırım artık beni anlayacaktır, karşımdaki güzelliği bana böyle bakarken ben çoktan pantolonumda sigara içiyordum. Eminim o da aynı şeyleri yaşadı, Alina karşıdaki sandalyeye düştü, derinler, bornoz pek bir şeyi çözmedi sonunda, o güne dair duygu alışverişi yaptıktan sonra artık bir şeyler yapma zamanının geldiğini anladım. karar. Lesha'dan buzdolabına gitmesini istedim, kalktı ve onu takip etti, mutfakta onun karşısında durdum ve şöyle dedim: Seni bilmiyorum ama uzun zamandır Alina ile seksimizi çeşitlendirmek istiyordum. , bugün bize katılacak mısın?

Güzelliğinizin hiçbir şey öğrenmeyeceğine söz veriyorum. Doğal olarak birkaç saniyeliğine şaşkına döndü ve sadece şunu sordu: "Karar verdiğinden emin misin?" Alina biliyor mu? Farkında olduğumu ve umursamadığımı söyledim. Bir bardak içtik, onu duşa gönderdim ve geri döndüm, Alina'ya yaklaştım, meslektaşımın her şeyin farkında olduğunu ve hazırlanmaya gittiğini söyledi ve o da başladı. Kanepeye uzandık, belime kadar soyundum ve karımı çağırdım, o da itaatkar bir şekilde şarabını bitirdi ve bana oral seks yapmaya başladı.

Üç dakika sonra Lesha geldi, teklifimin güzelliğini gördü, havluyu attı ve yanına oturdu, bacaklarını tüm uzunluğu boyunca hafifçe okşadı, görünüşe göre zevkle nasıl emdiğini ve bastırdığını uzun süre izleyemedi dudakları ayak parmaklarına doğru yavaşça yükseldi ve yükseldi, yavaşça külotunu çıkardı, ilerledi, görünüşe göre iyi gitti, Alina aletimden başını kaldırmadan sessizce kendi kendine inlemeye başladı, birkaç dakika sonra döndü ve sonra bir öpücük tutkuyla aletini eline aldı, biraz hayranlık duymak için geri çekildim, Alina bir hickey ve eliyle birkaç hareketten sonra onu sırtına attı ve cihazını tamamen aynı zevkle yalamaya başladı ve birkaç hareketten sonra ağzında tamamen kayboldu, yaklaşık bir dakika boyunca yoğun bir şekilde onu emdi, sonra birkaç kez parmağını yaladıktan sonra başladı, ben de kalçalarının arasına parmaklar ekledim, orada otururken izledim ve yapmadı' Elbette bunu umursamıyor gibi görünüyor, her şeyi harika bir şekilde yaptı ve parmağıyla dikkat çekmeden kıçına masaj yaptı ve ara sıra birkaç santimetre içeride kayboldu.

Artık dayanamadım, geriye yaslandım ve onu içine soktum... Alina inledi ama durmadı, birkaç dakika sonra Lesha geldi, mırıldandı ve başını geriye attı, sonra ayağa kalktı kalktı, lastik bandı taktı ve ben de ona yol verdim, Alinka'nın sırtına boşaldım, duş almasına bile izin verilmedi, dinlenmek için bir sandalyeye oturdum ve o dönerken sürecin güzelliğini izledim , onu sırt üstü yatırdım, penisini birkaç kez daha yuttum ve yavaş ama emin adımlarla üste doğru hareket etmeye başladım, daha 10 dakika bile geçmemişti, Lesha bir kez daha geldi, mutlaka birkaç bardak mola vermeye karar verdik, ondan önce bir kez daha elinden gelen her şeyi iyice yaladı, belli ki diliyle çalışmayı seviyordu ve Madam duşa gitti ve biz mutlu bir şekilde oturduk, içki içtik ve olan her şeyi tartıştık. 10 dakika sonra Alinka yanımıza geldi ve yarım saat sonra maksimum düzeyde memnun etmeye devam ettik, bu sayede üçümüz de gece yarısından sonra zaten hoş bir şekilde bitkin düşmüştük. Harika bir geceydi. Meslektaşım ve ben arkadaş olduk, sonra birkaç kez onun güzelliğini nasıl baştan çıkaracağımızı tartıştık, ancak şu ana kadar başarılı olamadık, ancak bir hedef olmasına rağmen ve bence buna ulaşılacak. Akşam böyle sonuçlandı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post