Komşusu Sasha beni sikerken Masha'nın izleme şeklini gerçekten sevmeye başladım.
Düzenli olarak içeri gelmeye başladım, Sasha ikimizi de soydu, beni kanepeye koydu ve içeri girdi.
Masha bir sandalyeye oturdu ve heyecanlı amını okşadı.
Masha bakıp inlerken Sasha'nın sert sikinin içime girip amımı siktiğini hissetmek gerçekten hoşuma gitti.
Arkadaşımın dikkatle beni izlemesi, klitorisimi ovuşturması ve amıma bakması beni çılgına çevirdi!
Bazen ellerimi kanepeye bastırıyordu ve Sasha beni tutuyordu. Aynı zamanda Masha onu öptü, klitorisime dokundu, büyük göğüslerimi karıştırdı. Sasha'nın bizden çok daha yaşlı olması, kel kafası ve göbekli olması gerçekten hoşuma gitti ama gözleri bir ergeninki gibi parlıyordu ve kalın penisi her zaman hazırdı.
Gözlerimi bağladıklarında bu yeni ve çok heyecan verici bir deneyimdi! Odanın ortasında çıplak durdum, önce Masha bana yaklaştı ve oldukça sert bir şekilde göğüslerime şaplak atmaya ve klitorisimi sıkmaya başladı. Sonra Sasha geldi, beni dizlerimin üzerine koydu ve bana bir ağız dolusu verdi, o Masha'yı öpüp el yordamıyla okşarken ben de gözü kapalı onu özenle emdim. Sonra tekrar ayağa kalktım, arkadan dururken kıçıma girdi ve önde duran Masha çıplak göğüslerini bana bastırdı ve parmaklarını amımın içine itti. Beni her iki delikte de yan yana durdurdular, Masha ağzımı öptü, meme uçlarını dik göğüs uçlarıma sürttü. Onları görmedim ve kendimi her şeyi yapabilecekleri bir seks bebeği gibi hissettim, bu gerçekten heyecan verici.
Fakat en önemlisi, Sasha beni arkadaşının bakışları altında kanepede basit pozisyonlarda becerdi. Çok ve güçlü bir şekilde geldim, o da bana geldi ya da Masha ağzını ya da göğüslerini teklif etti. Bir gün, son anda, beni çıkardı, hızla çevirdi ve içine soktu ve inleyerek içeri girdi, yoğun bir şekilde benim, aynı zamanda boşalma ve çok heyecanlı amımı ovuşturdu. Sonra Masha yüzüme oturdu, Sasha'nın spermi amından aktı ve ben de onu içtim, arkadaşımın amını parmağımla siktim. Parmağım spermle ıslanmış bir amın içinde sustu, onu yukarı kaldırdım ve arkadaşım tekrar gelene kadar Makinenin dudaklarını ve klitorisini yaladım, sperm onun sularıyla karışmış bir şekilde amının dışına döküldü. Sasha göğüslerimi elledi ve çıkıntılı penisimi ovuşturdu, sonra Masha'nın sırtını döndü ve penisini onun kıçına soktu, bu sırada o da aşağıdan ıslak yüzüme amını sürmeye devam etti. Sasha yavaş ve agresif bir şekilde onu kıçından becerdi, süpürürcesine, dönüşümlü olarak küçük göğüslerini (her seferinde titriyordu ve daha fazlası ondan ağzıma akıyordu), sonra da büyük göğüslerimi yakaladı.
Üçümüz çok güzel vakit geçirdik. Biz birbirimizi okşayıp öperken, bizi yan yana koymayı ya da yan yana koymayı ve sırayla yavaşça göğüslerimize şaplak atmayı severdi. Böylece hepimiz yavaş yavaş çok heyecanlanmaya başladık. Bazen ikisi de beni birlikte yalıyordu, bu da muhteşemdi, dillerinin içimde çalıştığını, bazen de göğüslerini sıkarken dillerinin tam amımın ortasında bir öpücükle iç içe geçtiğini hissettim.
Oyuncakları denemeye başladık. Bir gün heyecanın sıcağında Masha'nın boşalma ve çığlık atan amına vibratör soktuk, Sasha onu köpek stili yaptı ve kıçından sikmeye başladı, ben de ağzına başka bir oyuncak sokmaya başladım. Masha klitorisini ovuşturdu ve üç deliğe de sikişmeden durmadan geldi. Küçük göğüslerine şaplak attım ve çimdikledim, sonra ona yaklaştım ve kasıklarımı yüzüne bastırdım. Sasha göğüslerini aşağıdan yakaladı ve tüm ağırlığıyla ona yaslanarak onu kıçından sikti. Mashenka tatlı orgazmlardan çığlık atıyordu, kedisinde bir vibratör çalışıyordu, Sasha heyecanlı kalın penisi tamamen çıkarmaya ve tekrar kıçına itmeye başladı, delik çoktan büyümüştü. Açık ağzına tatlı bir şekilde eziyet ettim, meme uçlarını sert bir şekilde çimdikledim ve komşum Sasha'nın üniversitedeki kız arkadaşımı kıçından sikişini izledim.
Bir komşu benimle ve kız arkadaşımla nasıl eğlendi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 277 Views
-
Last post by Lucienaa
Mobile version