Dairemizin kapısını anahtarımla açtığımda kalbim çılgınca çarpıyordu. Beni asıl tedirgin eden şey girişimize park edilmiş arabaydı. Bu arabayı tanıyordum, eşimin çalıştığı şirketin bir çalışanına aitti. Natasha'm, 35 yaşında, güzel, büyük göğüsleri ve dar belli, ince kahverengi saçlı bir kız. Sadece iki gün sonra dönmem gerekiyordu, bu da şaka gibi geldi; kocam bir iş gezisinden dönüyor...
Daire sessizdi, oturma odasındaki masanın üzerinde, sesi minimumda olan televizyonun önünde bir şişe şampanya ve açık bir kutu çikolata vardı. Kalbim hopladı, "Evet, gerçekten! Onu gerçekten yakaladım mı? Sonunda her şeyi biliyorum..." diye düşündüm, yatak odasından gelen hışırtıyı dinlerken. Ses çıkarmamaya çalışarak kilitli kapıya doğru süründüm. Kulağımı ona dayadım.
Evet! Sessiz iç çekişler ve inlemeler çok belirsiz değildi. Boşuna değil, geçen gün kapıya göğüs hizasında bir delik açıp onu gizledim. Gözüm delikteyken, bana açılan resim karşısında olduğum yerde donup kaldım.
Hanımefendi yatakta sırtüstü yatıyor, dizleri iki yana açık ve aralarında genç bir adamın güçlü, koyu renkli gövdesi yükselip alçalıyor. Kadın kollarını ve bacaklarını genç adamın etrafına doluyor, kendisini ona doğru bastırıyor ve adamın her hamlesiyle onu karşılamak için ileri doğru hareket ediyor. Ağzı sonuna kadar açık. Sessizce ama çok tutkulu bir şekilde inliyor. Penisim anında tepki vererek pantolonumun genişliğine baskı yaptı.
Sevgili karısının üzerinden indi ve şimdi yatağın üzerinde diz çökmüştü ve penisi tam karımın yüzüne nişanlıydı. Ama ne saçma bir şeydi bu! Uzun, kalın, mantar şeklinde büyük bir kafaya sahip, tamamı güçlü damarlarla kaplı. Muhtemelen 19-20 santimetre vardı! Karısı dört ayak üzerine çöktü ve ağzını açtı. Gerçekten! Kendi ağzına alıyor! Kalın organının yarısından fazlası tatlı ağzında kayboluyor. Şimdi de oral seksten bıktığını söylemesine izin verin!
Görünüşe göre adam oral seksten o kadar hoşlandı ki uzun süre dayanamadı, karımı saçından yakaladı ve sarsılarak seğirmeye başladı. Korku!!! Ağzına boşalıyor! Dudaklarımın köşelerinde, penisimin çevresinde spermlerin belirdiğini görebiliyordum. Hatta göğüslerine damlamaya başladı. Karısı adamdan uzaklaştı ve meydan okurcasına onu yuttu! Ağzını açtığında spermlerin hepsini, her damlasını yuttuğunu gösterdi!
Ancak adamın penisi ayaktaydı! Karısının sırtını ona çevirerek hemen onu vajinasının tamamına uzun bir süre boyunca soktu. "Vay! “Oyuncağımla nereye gidiyorum?” diye düşündüm. Ne tür şeyleri emer?..” - Karısı sadece inledi ve kıçını onun kasıklarına bastırdı. Adamın onu vajinadan siktiği hemen belliydi; çığlık atmadan bunu kıçından kabul etmezdi. Çocuk karımı kalçalarından tutarak onu hızla pompalamaya başladı.
“Gerçekten onun içine boşalacak mı?!” - Düşündüm. Ve adam hızını artırmaya devam etti ve çok geçmeden kıçını ona bastırarak öyle dondu. Onun içinde işi bitirdiği belli oldu. Fakat! O sert bir adam, zaten küçük karımı iki kez üst üste suçladı ve hiçbir şey yapmadı! Geri çekildiğinde, kocaman hale gelen deliği bana göründü! Ondan boşalmak akıyor. Dayanamadım, spermlerim bacağımdan aşağı aktı, sessizce apartmandan çıktım ve sevgilimin arabasını görebilmek için evin önündeki parka yerleştim.
Sadece bir buçuk saat sonra dışarı çıktı, arabaya bindi ve gitti. Beş dakika daha bekledikten sonra daireye çıkıp kapıyı çaldım.
"Ah," karım kapıyı açtı, "sen misin!?" Ama... - Bitirmedi ve sadece kafası karışmış bir şekilde gülümsedi.
- Evet öyle oldu, eskiden... - Onu yanağından öptüm ama dayanamadım ve dudaklarımı onunkilere bastırdım. Eşim direnmeye başladı ve ben onun nefesinin sperm koktuğunu hissederek kafamı kaybettim. Koridorda yerde, bornozunu yaydım ve dudaklarımı henüz seksten soğumamış olan amına bastırdım. Dudaklar şişmiş ve kırmızıydı. Eşimden sperm emmeye başladım.
Direnmeyi bıraktı ve tam tersine beni saçlarımdan tutarak kendine bastırdı ve inleyerek şöyle dedi: "Evet, harika!" Ah! Boşalmak üzereyim!!! "İnledi ve dudaklarımın altından seğirdi. Durumundan yararlanarak yeni ereksiyona uğramış penisimi çıkardım ve gelişmiş vajinasına yerleştirdim. Spermin içinden kayan üye, gözle görülür bir direnç hissetmeden bir buz deliğine girmiş gibi içine düştü. Buna rağmen o kadar heyecanlandım ki sadece üç dakika dayanabildim.
İnlemelerle, dağınık kıyafetlerin arasında yerde yatıyorduk. Daha sonra karımı kucağıma aldım ve onu duş odasına taşıdım, burada onu iki adamın izlerinden temizlemek için uzun süre harcadım. Daha sonra yatak odamızda sımsıkı sarıldık ve yarım saat önce eşimin genç, sağlıklı, güçlü ve kocaman sikli bir adam tarafından sikildiği yatağımızda uyuyakaldık...
Kocam bir iş gezisinden döndü ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version