Sevdiğiniz kadının şımartılmaya ihtiyacı varseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Sevdiğiniz kadının şımartılmaya ihtiyacı var

Post by Anonymous »

Hayatımda bunun olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bir keresinde arkadaşlarımla bir partide karımın alışılmadık durumunu fark ettim. Dans ederken ona ne olduğunu sorduğumda bir şeyden diğerine atladı ve bana anlaşılmaz bir şey anlatmaya başladı. Ne olduğunu hemen anlamadım bile. Danstan sonra kenara çekildik ve eşim sessizce elimi tutup külotunun içine koydu. Beni şaşırtan bu değil, orada bulduğum şeydi. Amcığı şişmiş, sıcak ve ıslaktı, bacakları titriyordu. Aynı titreyen sesiyle, kendisi de bu partiye katılan ve onunla birkaç kez dans eden eski bir sınıf arkadaşıyla sevişmek için benden izin istemeye başladı. Bana karıma anlattığım çılgın bir adamın saçmalıkları, çılgınlık gibi geldi. Ama izin vermem için bana yalvardı. Nedenini bilmiyorum ama kabul ettim. Külotunu çıkardı ve cebime koyabilmem için bana verdi. Nerede sevişeceği sorulduğunda bahçedeki çardağı işaret etti ve kimsenin oraya gitmemesi için ona göz kulak olmasını istedi. Bir zombi gibi çardağa gittim. Üç metre çapında, çatısı ve duvarları tırmanıcı yabani üzümlerden yapılmış yazlık çardak. Etrafında açık alan var. Eh, bu çardağın arkasında durdum, fark edilmiyormuşum gibi görünüyordu ama eve kadar her şeyi görebiliyordum. Gece dolunaydı, gündüz gibi görünüyordu, bu yüzden çardaktaki her şeyi, masayı, kanepeyi, çiçekleri görebiliyordum. Sonra eşimin geldiğini ve arkadaşının da onu takip ettiğini görüyorum.

Bundan sonra olanlar bir şekilde anlaşılmazdı. Aynı zamanda ağır çekimde olduğu gibi hem hızlı hem de çok yavaş. Elbisesini başından çıkarmaya başladı ve elleri serbest kalır kalmaz karısının pantolonunun düğmelerini çözdüğünü gördüm. Bunları tamamen çıkarmak için eğildi ve başının üstünde onun çıkıntılı penisini gördüm. Kadın pantolonu masanın üzerine koydu, birbirlerine sarıldılar ve hemen yere düştüler, uzanmadılar, hatta kanepeye çöktüler. Karısı hemen bacaklarını yukarı kaldırdı ve adam onu ​​​​sikmeye başladı. Durumumu anlatamam bile. Bu sadece bir şoktu. Nefesim boğazımda kaldı, karımın sikilmesini izledim, hareket bile edemiyordum. Penisim o kadar gergindi ki patlamak üzereymiş gibi görünüyordu. Bunun ne kadar sürdüğünü bile bilmiyorum. Belki üç dakika, belki beş, belki daha fazla. Ama sonra karımın inlemeye başladığını duydum, genellikle bunu her zaman orgazmdan önce yapar. Arkadaşı da o kadar sert koklamaya başladı ki bahçeden duyulacağını sandım, penisini giderek daha güçlü hareket ettirmeye başladı, karısı uludu ve bir tür hırıltı çıkararak onun içine boşalmaya başladı. Sanki onun her yerine girmek istermiş gibi, kendisini karıma ne kadar kuvvetle bastırdığını gördüm. Karısının kıçını elleriyle kaldırıp son kez güçlü bir itme yapıp nefes vererek geriye yaslandığında, onun içine girdiğini fark ettim. Görünüşe göre gerginliğim de doruğa ulaştı ve boşaldığımı hissettim. Bu daha önce başıma hiç gelmemişti.

Beş dakika sonra nefeslerini toparladıklarında giyindi ve misafirlerin yanına gitti. Eşim beni fark etti ve yanına çağırdı. Bana öpücüklerle saldırdı, övdü, izin verdiğim için teşekkür etti ve elimi bacaklarının arasına koydu. Her yeri şişmiş ve ıslaktı ve bacaklarından aşağıya sperm akıyordu. Yarım saat bu çardakta kaldık ve misafirler ziyafete devam etmek için eve girince sessizce eve gittik.

Evde çılgınca seks yaptık, birisi karımı becerdikten sonra onunla seks yapmanın bu kadar ilginç ve keyifli olacağını düşünmemiştim. O akşamın üzerinden beş yıl geçti ama o canlı duyguları hâlâ hatırlıyorum. Bazen eşim isteğini tekrarlıyor, bu beni tahrik ediyor, ben de izin veriyorum ama ne yazık ki onu bensiz beceriyorlar. Bir veya iki saatliğine arabayla uzaklaşıyor ve çoktan berbat halde geri dönüyor, ama bunun nasıl olduğunu anlamıyorum. Ama detaylı olarak biliyorum, eşim her şeyi anlatıyor.

Yani karımın başkaları tarafından sikilmesinde herhangi bir sorun görmüyorum. Birbirimizi seviyor ve saygı duyuyoruz, boşanmayı hiç düşünmedik. Bazen birisinin onu sikmesini istiyor, yani içine boşalmalarından hoşlanıyor, peki bunda yanlış olan ne? Bırakın kendini şımartsın, sevdiğiniz kadının şımartılmaya ihtiyacı var.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post