Gözlemlerimi forum kullanıcılarıyla paylaşmak ve tavsiye almak istiyorum.
35 yaşındayım, küçük bir kasabada yaşıyorum = 150 bin, sokakta tanışıyorum
Ve şunu fark ettim, tüm tanıdıklar onun sayesinde değil, buna rağmen oluyor. 22 ila 35 yaş arası çocuklarla özgürce ve çocuksuz tanışmak neredeyse imkansızdır. Çoğu zaman bunlardan birkaçı vardır ve eğer varsa beyinler uçar. Buluşsanız bile telefonu açmıyorlar. Ve eğer alırlarsa toplantıdan mazur görürler, buluşurlarsa yakınlaşmaktan çekinirler. Genel olarak beyinler her yönden uçar.
RSP. Ve eğer genç güzel ve özgürse, o zaman genellikle onu küçümserler. Tanışmak istemiyorlar, daha fazla bahsetmeye bile gerek yok ... genellikle onlara nasıl yaklaşacakları belli değil. Kraliçeler nasıl davranır?
Gözlemlerimi forum kullanıcılarıyla paylaşmak ve tavsiye almak istiyorum.
35 yaşındayım, küçük bir kasabada yaşıyorum = 150 bin, sokakta tanışıyorum
Ve şunu fark ettim, tüm tanıdıklar onun sayesinde değil, buna rağmen oluyor. 22 ila 35 yaş arası çocuklarla özgürce ve çocuksuz tanışmak neredeyse imkansızdır. Çoğu zaman bunlardan birkaçı vardır ve eğer varsa beyinler uçar. Buluşsanız bile telefonu açmıyorlar. Ve eğer alırlarsa toplantıdan mazur görürler, buluşurlarsa yakınlaşmaktan çekinirler. Genel olarak beyinler her yönden uçar.
RSP. Ve eğer genç güzel ve özgürse, o zaman genellikle onu küçümserler. Tanışmak istemiyorlar, daha fazla bahsetmeye bile gerek yok ... genellikle onlara nasıl yaklaşacakları belli değil. Kraliçeler nasıl davranır?
Hayatımda bunun olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bir keresinde arkadaşlarımla bir partide karımın alışılmadık durumunu fark ettim. Dans ederken ona ne olduğunu sorduğumda bir şeyden diğerine atladı...
Gördüğümüz gibi bağımlılığından utanan Touch-a-Love'un isteği üzerine buradan bir konu, bir ayna oluşturuyorum: viewtopic.php?t=6661 Yani... Pek çok kadının oral seks bağımlısı olduğundan...
Nymphomaniac, iç algımı tanımlayan bir takma addır) Cinsel, özgürleştirilmiş, yükseklik 164, ağırlık 55. Sanal seks, sempati ile gerçek bir toplantı mümkündür. Vulgar adamları gerçekten seviyorum)...