Kadınların oral seks bağımlılığı - var mı?General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kadınların oral seks bağımlılığı - var mı?

Post by Anonymous »

Gördüğümüz gibi bağımlılığından utanan Touch-a-Love'un isteği üzerine buradan bir konu, bir ayna oluşturuyorum: You need to register to see the link. Yani... Pek çok kadının oral seks bağımlısı olduğundan şüpheleniyorum. Yatağı paylaştığım bazı arkadaşlarım sik emmeyi sevdiklerini, partnerlerinin orgazmını ve spermlerini ağızlarında hissetmeyi sevdiklerini doğrudan bana itiraf ettiler. Bu onları harekete geçirir ve heyecanlandırır. Ancak, karşılıklılık olmadan yalnızca emmeye hazır olanlarla da tanıştım (genellikle bunlar, kocalarını da emen evli kadınlardı). Eski sevgilim bir dereceye kadar oral seks bağımlısıydı. Seks yapmayı önerdiğimde şöyle cevap vereceği noktaya geldi: "Ah, başım ağrıyor... Muhtemelen boşalamayacağım ama rol yapmak istemiyorum. Hadi, sana daha iyi bir oral seks yapacağım." Ve ilginç olan, oral seks sırasında baş ağrısının bile geçmesi ve tek kelimeyle harika emmesiydi. Hamile olduğum için oral seks isteğim daha da arttı, hatta bazen sabah işe gitmeden önce kahve içerken beni emiyordu. Burada erkeklerde oral sekse bağımlılıkla ilgili bahsedilen ayna konusunda birçok kişi, cunnilingus olmadan genel olarak seksi hayal edemediklerini ve özellikle de karşılıklılık olmadan kadınları yalamaya hazır olduklarını itiraf ediyor. Ve görünüşe göre onlardan çok var. Oral sekse derinden bağımlı olan daha az kadın olmadığını düşünüyorum. Ve belki daha fazlası. Fikriniz nedir, forum?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post