Altı ay önce bir erkek çocuk doğuran bir arkadaşımın misafiri olarak seyahat ediyordum ve bebeğin vaftiz babası oldum. Ama tüm bunlara rağmen kız beni gerçekten heyecanlandırmayı seviyor ama bacaklarını açıp kendini bana teslim etmiyor. Ve eve şişmiş, dolu testislerle döndüm, tren istasyonuna bir taksi sipariş ettim. Görünüşe göre Taksiler 90'lı bir haydut!))) Konuşmaya başladık, arkadaşımla birlikte olmayı ne kadar istediğimi ve ne zaman birlikte bir hafta sonu geçirsek bana amını vermediğini anlattık. Sonra telefonda karısına bakmayı teklif etti, karısı güzel ve çekici, sonra bana mastürbasyon yapmayı teklif etti ve karım hakkında müstehcen şeyler söylediğimi duymak istedi. Neden olmasın, penisi eline aldı ve hemen emmeye başladı, bu beni biraz şaşırttı. Genel olarak deneyim ilginçti, ona Fahişe Angelina adını vermek istedi ve ben karısının fotoğraflarına bakarken kocam onu emdi, derin ve verimli bir şekilde yuttu, bir süre sonra ben çok bol bir şekilde fahişenin ağzına geldim, Angelina biraz boğuldu ama her şeyi yuttu.
Angelina gibi karısı hakkında yorum yapılırken mastürbasyon yapmaya ve emmeye hazır insanlar var!!!??????
Taksi şoförü Angelina ve Fahişelik bağımlılığı ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version