Sabah herkes hiçbir şey olmamış gibi uyandı, Timur ve Leila ihtiyaç duydukları istasyonda indiler, Timur bana Yalta'daki adresin olduğu, Timur'dan dersek daha ucuza kalabileceğimiz bir kartvizit bıraktı. .
İstasyona vardığımızda bir kafeye girdik, başımız ağrıyordu, akşamdan kalmamız ve bir şeyler atıştırmamız gerekiyordu, değerli yüz gramı içtikten sonra yolumuza devam ettik. İstasyonda bir taksiye bindik, taksi şoförüne adresi içeren bir kartvizit verdim, fiyatta anlaştık ve yola çıktık... yolculuk bir buçuk saat sürdü... Yulia ve ben arabaya bindik. geri döndüm, dün konuştum ve tabii ki heyecanlandım, elim çoktan bluzumun altındaki göğüslerimi okşuyordu, öpüştük ve sonra taksi şoförü dikkatimizi dağıttı...
—Neden şehirdeki bir otelde kalmadınız? - taksi şoförüne sordu.
"Bir arkadaşım bu adresi önerdi" diye yanıtladım.
— Güzel, güzel yerler var; arkadaşınız rahatlama hakkında çok şey biliyor.
Taksi şoförü kırk yaşlarında, beyaz bir adama benziyordu, uzun boylu değildi, oldukça tombul görünüyordu, terli, yıpranmış bir gömlek ve tayt giyiyordu. Sonra sessizce yola çıktık, Yulia'yı rahatsız ettim... ondan beni emmesini istedim, taksi şoförü ara sıra dikiz penceresinden bize baktı, yolda da bir şişe bira içtik... ve sonra içimden bir şey yapma isteği geldi. tuvalete git, taksi şoförüne bir yerde durmasını söyledim, yoldan döndü, ormana döndük ve durdu... Çalıların arasına doğru hızlandım, Yulia arabadan indi... bacaklarım uyuştu araba kullanırken...
Böylece tüm işimi yaptıktan sonra çalıların arasından çıkıp şunları gözlemledim. Taksi şoförü Yulia'mı arabaya bastırdı ve sikişmeye ikna etti, göğüslerini patiledi ve kirli ağzıyla onu öpmeye çalıştı, direndi, kocasının şimdi geleceğini söylüyor, onu duymuyor ve elini koyuyor şortunun içinde, onu itmeye çalışıyor, ama hepsi eşit, eli şortunun içinde bacaklarının arasında hızla dolaşıyor, diğer eli bluzunu kaldırmış ve göğüslerini eziyor, onu kendisine geri çeviriyor, onu yerine koyuyor karnı kapüşonlu ve şortunu ve külotunu dizlerine kadar indiriyor, kurtulmaya çalışıyor ama adam onu saçından tutuyor.
- Sus, sus... Sen ve kocan beni heyecanlandırdınız, şimdi bana yardım edin...
Diğer eliyle küçük aletini pantolonundan çıkardı ve karımın kıçına sürtmeye başladı. Yulia artık gerçekten direnmedi, sadece bacaklarını daha da genişletti, aletini sonuna kadar karımın içine soktuğunu hiç düşünmeden şaşkınlıkla çığlık attı.
"Aferin, iyi kız" dedi... "İtaatkar."
Aynı anda aktif olarak onu sikmeye başladı, tüm vücudunu ona yasladı, kulağını ısırdı ve boynunu yaladı, yavaşça kıçını ona doğru sallamaya başladı, zaten tüm gücüyle karımı sikiyordu, dışarı çekip tekrar sikini kedisinin içine sokunca inlemeye başladı. Ritimle hareket ettiler, taksi şoförü ter döküyordu, geri dönmeye zamanım kalmasın diye işi çabuk bitirmek istiyordu, on beş dakikadır durup bu lanet şeyi izlediğimin farkında bile değildi. temposunu artırıp şunu söyledi:
"Boşaltmak üzereyim" dedi ve Yulia'mın amına boşalmaya başladı.
Şoktaydı, gözleri irileşti, onunla aynı anda geldi, o uzaklaştı, kapüşonun üzerinde yatmaya devam etti, sonra şortunu çekti ve arka koltuğa oturdu, o da yanına geldi ve düşen sikini yüzüne götürdü, emmesini söyledi, temiz olsun diye... Ağzına aldı ve yalamaya başladı, hafifçe emdi. Daha sonra çalıların arasından çıktım.
Taksi şoförü hemen aletini pantolonunun içine soktu ve şöyle dedi:
—Nereye gittin? Seni bekliyorduk... Haydi gidelim, seni bir esinti ile götüreceğim.
Taksi şoförü karımı sikti ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version