Bu yıl su teminiyle ilgili bir sorun yaşıyorum, her ay boru sebepli veya sebepsiz olarak sızıntı yapıyor. Kocam ve ben düşündük, düşündük ve sonunda onarım yapmaya ve tüm tesisatı değiştirmeye karar verdik ve her şey bittiğinde geriye kalan tek şey duş kabinini kurmaktı. Kocam tüm onarımları denetledi, ancak bu sefer öyle oldu ki, kurulumu yapması için bir tesisatçı çağırdı ve o bir haftalığına bir iş gezisine gönderildi ve ben tesisatçıyı denetlemek zorunda kaldım. Cumartesi sabahı aradılar, bütün gün orada meşgul oldukları için tesisatçı sabah 9'da geldi.
Cüppemi giydim ve gözlerim kapalı kapıya doğru emekledim.
—Günaydın! Ben Andrey, tesisatçı duşu kurmaya geldi.
— İçeri girin, küvet sağda, eşim tüm ekipmanların orada olduğunu söyledi. Bana ihtiyacın var mı yoksa gidip biraz uyuyabilir miyim?
—Yardımına ihtiyacım olacağını sanmıyorum, sadece alıştırma yapacağım ve uyuyacağından şüpheliyim.
—Deneyeceğim.
Bu sözlerle yatak odasına çekildim, genel olarak ona göz kulak olmak iyi olurdu, nasıl biri olduğunu asla bilemezsiniz ama öte yandan kocamın kasası benim odamda, diğerlerinde ise hiçbir şey yok, mobilya bile yok; tadilat yeni bitti, biz henüz bitirmedik onu getirdiler.
Bu nedenle en az iki saat huzur içinde uyuyabilir, odaya girebilir, bornozunuzu çıkarabilir ve sıcak bir battaniyenin altına girebilirsiniz. Uyuyakaldım...
Kapının çalınmasıyla uyandım.
— Bugünlük işim neredeyse bitti, duş duruyor ve çalışıyor, onu yalnızca kapılar kapanana ve jakuzideki hidromasaj çalışmayana kadar kullanabilirsiniz, bunu ancak yarın yapacağım, yok hortumlar bugün markete gitmem gerekiyor.
— Belki bugün gidip işi bitirmek için geri gelebilirsin?
— Peki, zamanında yetişmeye çalışalım.
- Tamam, tuvalete mi koşacağım yoksa hazır değil mi?
— Duş alırsanız alabilirsiniz, ancak alt kattaki jakuziyi açmayın.
—Tamam!
Kapıyı arkasından kapatıp tuvalete gittim; saat 16'ydı, ne kadar uyumuştum.
Banyoya girdim, sabahlığımı ve ipek pijamalarımı yere attım, duşa girdim, cam kapıları kapattım, cam kapıların ardındaki burayı gerçekten çok beğendim, sanki bir tür süper yıldızmışım gibi hissettim. benim villam.
Suyu açtım, omuzlarıma, göğüslerime, kalçalarıma ılık su döküldü, bir bez aldım ve kendimi ovmaya başladım. Bugün kocam olmadan uyuduğum için meme uçlarım anında ayağa kalktı, çünkü bir gündür kimse beni sikmemişti, düğünden sonra bu benim için son derece alışılmadık bir durumdu, kocam beni her gece sabaha kadar sert ve ustaca sikti, her birini orgazm takip etti diğer. Ve sonra onun aletinin olmadığı bir gün, bu benim amım için bir test, sadece kaşındı. Ellerim ve duşumla kendime yardım etmeye karar verdim. Elim kasık boyunca kaydırarak iç dudakları ikiye böldü, ikinci elimle orası zaten ıslaktı, göğüslere masaj yapmaya başladım. Kendimi hoş hissettim, inlemeye başladım ve boşalmak üzereydim ama tatlı rüyalarım kapının açılma sesiyle kesintiye uğradı. Aman Tanrım, bu gerçekten benim kocam mı ve şimdi banyoya gelip beni becerecek. Yüzümü duvara dayayarak kendimi sabunlamaya ve köpüğü yıkamaya başladım, üzerime ılık su döktüm.
Duş kapıları açıldı, arkama dönmedim; onun kocam olduğundan ve artık çok iyi uyanacağından emindim.
Erkek elleri beni göğsümden tuttu ve kabine adım atarak tüm çıplak vücutlarını bana bastırdı. Başımı çevirdim.
Aman Tanrım! Bu bir koca değil, bir tesisatçı! Atladım ve onun kucağından kaçmaya çalıştım ama o güçlü bir adamdı ve beni sıkıca tuttu.
— Bırak gideyim!
- Hayır bebeğim, bu sabahtan beri seni takip ediyorum ve sen burada iki kapıyı aynı anda kilitlemeyi unuttun. Artık çığlık atabilir ve mücadele edebilirsin ama yine de seni bir fahişe gibi sikeceğim çünkü şu anda istediğin tam olarak bu!
— Hayır! Evliyim!
- Kapa çeneni! Buranın sorumlusu benim!
Beni sert bir şekilde duvara döndürdü ve duvara yasladı, bacaklarımdan birini küvetin kenarına koydu, elini uyluğumun iç kısmında gezdirdi ve ıslak olduğu için parmağını bana soktu manipülasyonlarımdan bu yana uzun bir süre orada, bir ıslık sesiyle oraya kaydı, beni onunla becermeye başladı, ben aktım ve inledim. Durdu ve saçlarımdan tutup beni penisinin hizasına indirdi.
— Em bakalım, kaltak!
En az 20 cm kadar kocaman bir penisi vardı. Ağzımı açtım ve bu devin kafasını yaladım, kazık gibi duruyordu, kollarımı ona doladım ve ağzımla onu sikmeye başladım, Andrey beni tuttu bunca zaman saçlarımı tuttu ve başımı sikine daha da bastırarak bana biraz yardımcı oldu.
Şişmişti ve boşalmak üzereymiş gibi görünüyordu. Andrey deviyle ağzımı daha da sert bir şekilde sikmeye başladı ve sonunda ağzıma güçlü bir akıntı vurdu, tükürdüm ve hepsi yüzüme aktı, onun spermiyle kaplandım.
—Köpek stili kalk, seni sikeceğim fahişe!
İtaatkar bir şekilde köpek stilinde ayağa kalktım ve ellerimi fayansın üzerine koydum, onun beni daha hızlı becermesini gerçekten istiyordum. Kalçalarımdan tuttu ve parmağını anal deliğimde gezdirmeye başladı, bakire değildi ama yine de orada sadece kocam vardı ve onun haysiyeti bu istismarcıya göre daha düşüktü. Duş jeli alıp kıçıma döktü ve sonra arkamdan vurmaya başladı. Kendini fazla bekletmedi ve kıçımı tahmin ederek hızla ayağa fırladı. Eline aldı ve başını kıçım boyunca hareket ettirmeye başladı, periyodik olarak penisini anal girişime bastırdı ve üçüncü denemede başını kıçıma soktu, birkaç kez oraya itti ve daha da sürünerek ilerledi , beni kalçalarımdan tutarak kıçımı sikmeye başladı.Hem acıdan hem de zevkten çığlık attım ve inledim, amım onun da bir şaplak yemesini istedi, ama beni analdan sert bir şekilde sikmeye devam etti, merhamet etmeden, üzerime bastırdı yüzümü fayansa dönük tuttum ve yarım dakika daha kıçıma vurmaya başladım, böylece orgazm yaşayacaktım. - Evet, sik beni, hadi, hadi. Evet! Evet! — Hastaymışım gibi çığlık attım.
İtaatkar bir şekilde tüm gücüyle bana osurdu ve sonra kıçıma yoğun bir akıntı aktı, patlaması durana kadar onu çekti, sonra birkaç saniye içimde dondu ve onu çekip kıçıma sildi .
— İşte bu, defol buradan, çalışmam lazım!
—Peki ya ben? Beni tekrar sikmeni istiyorum!
—Peki o zaman bana yalvarmanı istiyorum!
Neler olduğunu anladım, oturdum ve sikini yalamaya başladım, onu deli gibi boğazıma ittim, inledi ve ağzıma sikti, siki tekrar şişer şişmez karşısına çıktım köpek stili yaptım ve bacaklarımı iki yana açtım. —Hayır bebeğim! Ayakta durmanı istiyorum.
Ben itaatkar bir şekilde duvara dönük durdum, o yine ayağımı küvetin kenarına koydu ve beni toplara kadar soktu. Elleriyle göğüslerimi yakaladı, sıkıca sıktı ve deli gibi dövmeye başladı, sevdim, daha fazlasını istedim. Onu en diplerime kadar içime soktu, kalçalarımdan tuttu ve sikti, sikti. Bu yaklaşık yarım saat sürdü ve sonra içime bir sperm akışı fışkırdı, onu çıkardı ve sırtıma boşalmaya başladı, ben çığlık attım, inledim ve deli gibi geldim.
Duş aldı ve bana yıkanıp yatak odasına gitmemi söyledi. İtaatkar bir şekilde kendimi duruladım ve çıplak olarak yatak odasına gittim ve yatağa uzandım.
Bir dakika sonra geldi, siki yeniden ayaktaydı. Bacaklarımı açtı, yalamaya başladı, sonra diliyle sikti, dilini çıkardı ve kıçıma parmağını soktu, sırtüstü yatıyordum, bacaklarımı neredeyse başımın arkasına kaldırdı ve dövdü, inledim, inledim, ve giderek daha hızlı dövdü, siki deliklerime sıkıca girdi ve parmağı ustaca anal sikti, 10 dakika içinde üçüncü kez geldim, o da zaten tamamlanmaya yaklaşmıştı ve o da onu benden çekip geldi midemde.
Sadakatsiz eş kendini tesisatçıya verdi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version