Kocam her zamanki gibi işe geç kalmıştı ve ben ne yapacağımı bile bilmiyordum. Ev işi çoktan yapılmıştı, akşam yemeği ocakta soğuyordu ve inanılmaz yalnızlık hissi her geçen dakika daha da büyüyordu. Nişanlımı yepyeni bir iç çamaşırı seti ile bekliyordum; büyük doğal göğüslerimi mükemmel bir şekilde vurgulayan bordo ince bir sutyen ve şeffaf bir tanga. Aniden kapı çalındı ve sevgilimin mükemmel görünümüme tepkisini hemen görmek isteyerek hemen kapıyı açmak için koştum. Ancak en büyük pişmanlığım ve şokum, kocamın en yakın arkadaşının eşikte durmasıydı. Çıplaklığım karşısında şaşırmıştı ve beni utandırmamak için hemen arkasını döndü. Yanaklarda anında bir kızarıklık belirdi ve kafamda her şeyin ne kadar saçma olduğuna dair düşünceler uçuşmaya başladı. Hemen girişte asılı olan paltoyu hızla kaptım ve genç adamı oturma odasına davet ettim. Kocamın her an geri dönmesi bekleniyordu, ben de baştan çıkarmayı bir kenara bırakıp kibar kalmaya karar verdim. Kocamın parlak mavi gözleri, ideal fiziği ve dolgun dudakları olan çekici, uzun boylu bir sarışın olan arkadaşı oturma odasına girdi ve bir koltuğa oturdu. Ona bir fincan kahve ikram ettim ve kabul ettikten sonra mutfağa gittim. Orada hemen kocamı arayıp işten ne zaman döneceğini öğrenmeye karar verdim, ancak cevap beni hayal kırıklığına uğrattı. Anlaşılan o ki hâlâ tamamlaması gereken önemli bir isteği vardı ve bu yüzden en az bir saat daha beklemesi gerekiyordu.
Oturma odasına döndüm, bardağı cam masanın üzerine koymak için eğildim ve kazara ceketimi açarak genç adama lüks vücudumu gösterdim. O akşam kocama özenle bir sürpriz yapmayı planladığımı fark etmeden duramadı, bu yüzden bana iltifat etti ve aniden sandalyesinden kalktı. Adam yanıma yaklaştı, eliyle yavaşça boynuma dokundu ve tatlı dudaklarıyla omuzlarıma dokundu. Öpücüğü o kadar hafif ve saygılıydı ki tenimde bir ürperti dolaştığını hissettim. Bu utanmaz sarışının açık sözlü eylemleri inanılmaz derecede heyecan verici ve keskindi. Dizlerim zayıflamaya başladı ve kalbim beklentiyle kelimenin tam anlamıyla göğsümden fırlayacaktı. Bundan sonra ne olacağını hayal bile edemiyordum; yapabileceğim tek şey adamı izlemek ve itaatkar bir şekilde takip etmekti. Elimi tutup beni yatak odasına götürdüğünde dayanamadım. Zihnim bana hemen durmam ve belki de adamın suratına tokat atmam gerektiğini söylüyordu ama bedenimi kontrol edemiyordum. Sarışın baştan çıkarıcı beni yatağa itip soyunmaya başladığında, onun hareketlerini hayranlıkla izledim, alt karnımda hoş bir sıcaklığın yayıldığını hissettim. Vücudu tarif edilemeyecek kadar güzeldi! Kabartmalar öyle bir şekilde ortaya çıktı ki, başka tarafa bakmaya gücüm yetmedi.
Birkaç dakika sonra kocamın arkadaşı kendini önümde çıplak buldu ve yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. Üzerime yattı, tek bir el hareketiyle sutyenimin kopçasını çözdü, odanın karşı köşesine fırlattı ve yemyeşil göğüslerimi avucunun içinde sıktı. Vücudumun hoş aromasını içine çekerek göğüslerime coşkulu ve şefkatli öpücükler yağdırmaya başladı. Sert bir cinsel organın hazinemi istila ettiğini hissettiğimde elimi öne uzatarak adamı itmeye çalıştım. Ancak tüm hareketlerim işe yaramazdı çünkü yakışıklı adamın mükemmel bir fiziksel formu vardı ve beni kollarına almanın ona hiçbir maliyeti yoktu. Biraz öne doğru eğildi ve tek bir hamleyle dar, pürüzsüz tıraşlı amcığıma girdi. Penisi o kadar büyüktü ki çığlık attım ve utancımı ve korkumu belli etmemek için hemen elimle ağzımı kapattım. Görünüşe göre yeni cinsel partnerin penisi kocamın onurundan birkaç kat daha uzun ve kalındı. Bu beni daha da heyecanlandırdı ve bu adamın silahının tüm gücünü hissetmek için kalçalarımı ileri doğru hareket ettirmeye başladım. Dürüst olmak gerekirse, yaptıklarımdan inanılmaz derecede utanıyordum ama aksini yapamazdım. İçimdeki bu devin hareketlerini hissetmeseydim bin kez pişmanlık duyardım. Birbirimizden kopmaya cesaret edemeden en az yarım saat seks yaptık. Genç adam sürekli beni dudaklarımdan öpüyordu. Elleri terli vücudumun üzerinde kaydı, uzun buklelerimi sardı, boynumu yakaladı, kalçama şaplak attı. Kocamın bana yaptığı her şeye neredeyse hiç tanımadığım bir adama izin verdim.
Çekici sarışın parlak bir orgazm yaşayıp karnıma geldiğinde tamamen rahatladım. Bana her şey bitmiş gibi geldi ama doyumsuz erkek aniden beni yüzüstü çevirdi ve yüzsüzce sıkı anal deliğimi istila etmeye başladı. Sessiz kalamadım ve hemen yeni sevgilime merhamet dilemeye başladım. Daha önce hiç anal seks yapmamıştım, bu yüzden acı ve rahatsızlıktan çılgınca korkuyordum. Ancak genç adam itaat etmek yerine büyük ve güçlü avuç içi ile ağzımı kapattı ve daha da ilerlemeye başladı. Onun haysiyeti tamamen anüsüme yerleştiğinde, öfkeyle karışık vahşi bir heyecan hissettim. Adamla birlikte orgazm yaşamak için sağ elimi aşağı indirdim ve birkaç parmağımı vajinaya soktum. Bu sefer zirveye aynı anda ulaşmayı başardık. Tutkulu seksten sonra, kocamın beni aldatırken yakalamasından korkarak hızla odaya dağılmış eşyaları toplamaya başladım. Bugün artık cinsel yakınlaşmaya gücüm kalmadığı için arka çekmeceye yepyeni bir iç çamaşırı seti konuldu. Kocamın arkadaşı giyindi, sırıttı, göğüs uçlarımı çimdikledi ve soğumuş kahvenin tadını çıkarmak için oturma odasına gitti. Uzatılmış bir tişört ve eşofman giydim ve ön kapıdaki anahtarın sesini duyunca onu takip ettim. Kendimi toparlayacak ve zina izlerini örtecek zamanım olduğu için mutluydum. Kocam en az beş dakika önce gelseydi neler olacağını hayal bile edemiyorum. Ancak yüzümde hiçbir değişiklik fark etmedi ve arkadaşının iş gezisi öncesinde ona bakmaya karar vermesine inanılmaz derecede sevindi.
Kendini kocasının en yakın arkadaşına verdi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version