Hikaye _8_ Ya da kışın SEKS yapmak ne kadar zorGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Hikaye _8_ Ya da kışın SEKS yapmak ne kadar zor

Post by Anonymous »

Okul yıllarımda soğuk mevsimi pek sevmezdim. Kışı sevmediğimden değil. Tam tersine, dışarıda kar yağmasını, özellikle de çok kar yağmasını ve kasabamın bir peri masalına dönüşmesini gerçekten seviyorum. Ağaçlar, yeşil yapraklar yerine kabarık kar pullarıyla kaplı, hatta elektrik direkleri ve kardakiler bile, bu da onların muhteşemliğini artırıyor, özellikle geceleri, direklerdeki fenerler yandığında ve kar parıldadığında ve parlıyor. Evlerin çatılarının ve kaldırımların karla kaplanması hoşuma gitti. Bir yerlerde zaten temizlenmişlerdi ve bir yerlerde kar "el değmemiş bakir toprağında" yatıyordu ve üzerine ilk basan ben oldum, pürüzsüz, temiz, beyaz bir örtü üzerinde ayak izlerimi bıraktım veya "derinliği ölçtüm", kar olan yerler Özellikle çok fazla kar vardı ve oradaki kar yığınları "vay be" gibiydi. Sabah uyandığımda, pencereden dışarı baktığımda ve gece boyunca ne kadar kar biriktiğini gördüğümde bunu yapmaktan gerçekten hoşlandım. Böyle günlerde kahvaltı yapmak için masaya ilk oturan bendim, çünkü aksi takdirde annem beni sokağa sokmazdı ve yemek yedikten sonra hemen karda oynamak için bahçeye koştum. ... Akşam kar yağmaya başlarsa yatmadan önce uzun süre pencerenin yanında oturup bu peri masalına bakmayı gerçekten çok sevdim. Hatta masal gibi hayaller kurmaya başladım. Hiç rüzgar olmadığında ve yukarıdan düşen beyaz pullar avlu lambalarının ışığında "parıldadığında" veya dışarısı soğuk olduğunda ve şiddetli rüzgarlar altında, kar sokaktaki kesinlikle her şeyi kapladı. anlarda kendimi her zaman kalenin kulesinden pencereden prensine bakan bir tür prenses olarak hayal ettim.
Ama ben ilkokulda bir peri masalına göre kışı böyle algılamıştım, ancak dokuzuncu veya onuncu sınıftayken acı gerçekle yüzleşmek zorunda kaldım. Gerçek şu ki, kışın, birisinin müdahale etmesinden veya basitçe fark etmesinden korkmadan normalde "oynayabileceğiniz" bir "yer" bulmak çok zordu. Anlıyorsunuz ya, "oyun" derken "kar derinliğini ölçmek"ten bahsetmiyorum; 10. sınıfta zaten tamamen farklı oyunlar oynuyordum.
Ve eğer sonbaharın başlarında, "kar derinliğini ölçmek" de dahil olmak üzere oynamak hâlâ mümkündü. doğa”, daha doğrusu sadece şehrin sokaklarında. Bahçemde, en uzaktaki bankta, komşu bir evin çardağında ya da “terk edilmiş bir binada” bir yerde, arkadaşlarımla birlikte “macera arayışı içinde şehri dolaşırken” rastlarsam... Sonra kışın hava o kadar soğuktu ki, temiz havada oynamak kendiliğinden durdu.
Ve ne kadar önemsiz olduğunu düşünebilirsiniz. Her zaman kız arkadaşlarınızdan birini “ziyaret edebilirsiniz” ve orada istediğiniz kadar “oynayabilirsiniz”. Evet, kız arkadaşlarım ve ben de öyle yaptık.
Peki kışın "benim" Artem'imle ne yapacaktık? Nerede “oynamalı”, hangi yerlerde buluşmalı? Artem'i asla evime davet etmediğimi hemen söyleyeceğim. Nedenini bilmiyorum ama kendisi beni "ziyaret etmek" konusunda özellikle ısrar etmedi…. Erkek arkadaş, bu artık kız arkadaşla aynı şey değil ve annem artık Artem'i odada uzun süre yalnız bırakmazdı ama sanırım hala "bir şeyler bulmak" için zamanım olurdu.. . En önemlisi Artem'in beni asla evine davet etmemesi. Ve bunun tek bir nedeni vardı; ailesi buna karşıydı. Üstelik oğulları 11. sınıftan bir kızla çıktığı için değil, bana karşı çıktılar. Onlara neden uymadığımı bilmiyorum ama Artem'in benimle arkadaş olmasını yasakladıklarından eminim. Hatta onu, benim gibi 10. sınıf öğrencisi olan, evlerinin bitişiğindeki avluda bir yerde yaşayan ve başka bir okula giden bir kızla “tanıttıklarını” bile biliyorum. Ama hepsinden "en önemlisi", bu kadar önemsiz bir şey yüzünden hiç "kompleks yaşamamış olmam". Gerçek şu ki Artem'e sadece seks için geldim ve bunu hiçbir zaman "gelecekteki kaderim" olarak görmedim. Evet, onu çok sevdim, hatta büyük olasılıkla onu kendi tarzımda "sevdim", özellikle de "lezzetli" penisini, bu yüzden onunla sadece seks için "tanıştım" ve onu gelecekteki kocam olarak görmedim. Ve evet, “benim” Artyom'un yeni bir “tanıdığı” için rahatsız oldum, hatta kendi tarzımda kırıldım, ama bu kıskançlık değildi. Rekabet bile yoktu. Dürüst olmak gerekirse, anne babasının bana nasıl davrandığı, "kendi" Olya'sını mı sevdiği yoksa sadece numara mı yaptığı umurumda değildi. Asıl mesele Artem ile benim aramda hâlâ seks olmasıydı ve başka hiçbir şey beni ilgilendirmiyordu. .
Üstelik bunu da biliyordum Olya'yı, açıkça tanıyordum diyeceğim. Farklı bir okulda okudu ve “akademik olarak” onunla hiç kesişmedim. Ama bazen Artyom'un bahçesinde onunla karşılaşıyordum. Benim ona gelmediğim gibi o da benimle kavga etmeye gelmedi ama bazen aramızda “tartışmalar” yaşandı. Sadece Artem'in yeni bir kızı olduğu gerçeğini kabul edersem, sanırım Olya'nın kendisi de "onun" Artem'in "eski sevgilisiyle" çıkmaya devam etmesine çok kızmıştı. Üstelik Olya, Artem'i ağzıma aldığımı biliyordu, sanırım bunu ona kendisi anlattı. Muhtemelen benim yüzümden bir "konuşma" yapmışlardı ve Artem kendini haklı çıkarmak için ona "aramızda" hiçbir şey olmadığını ve benim onu ​​sadece emdiğimi söylemekten daha iyi bir şey bulamadı... Lanet olsun ...bu da başka bir bahane... Peki bunu nasıl biliyorum Olya bunu bana kendisi söyledi, daha doğrusu beni kınadı. Bir sonraki “buluşmamızda” kendini tutamadı ve kendisine yönelttiğim sözlere cevaben “böyle olmasına rağmen benim gibi yanağından tutmuyor” diye cevap verdi... Bazı insanlar muhtemelen şimdi beni yargılayacak, eğer yeni bir kıza sahip olan bir adamı yalamaya devam edersem benim "girişken" olduğumu söyleyecekler. Diğerleri, bu Olya'nın "karanlık" bir düzenleme yapmasına, onu "tüm mafyamla" yakalamasına ihtiyacım olduğunu söyleyecek…. Ancak tüm bunlara ihtiyacım yoktu... Üstelik onu kendim yenebilirdim, fiziksel olarak ondan daha güçlü olduğum için değil. Onu psikolojik olarak bile tamamen bastırdım. Kız arkadaşlarımla oynadığım “oyunlardan” başlayıp, daha önce gördüğüm ve sikimi emdiğim şeylerle biten, ondan daha fazlasını “gördüm ve denedim”. Olya'nın orada ne gördüğünü ya da emdiğini bilmiyorum ama benim tüm şehri kolayca dolaşmam, "köye" bisikletle gitmem ve kimseden ya da hiçbir şeyden korkmamam bile çok şey anlatıyor... Ve Olya sadece "annesinin kızı." "ve başka bir şey değil. Onun bir "Barbie" olduğunu ya da sadece korktuğunu söylemiyorum. O sadece evdeydi ve "tartışma" açısından benim rakibim değildi.
Elbette Artem'in bu kadar samimi bir ayrıntıyı alıp ona anlatması benim için tatsızdı ve elbette "yakalayabilirdim" ” Olya arkadaşlarımla ve “onunla hayat hakkında konuşun” ki “yerini bilsin”…. Ama beni durduran, ağzıma koyduğumu arkadaşlarımın hemen ve onlardan gizlice öğrenmesi bile değildi... Sadece çatışmayı daha da kötüleştirmedim, sorunun çözümünü sonraya bıraktım.. . Bu arada, "yakalama" konusuna gelince….. Kısa süre sonra o Olya'yı yakalamam gerekmediği ortaya çıktı. Cumartesi akşam 21.00 civarında, sokaklarda gece çoktan dolmuş ve ben ve arkadaşlarım şenlikten eve dönüyoruz. “Şehir Günü” yılda bir kez kutlanır, dolayısıyla bu günde yürüyüşe çıkma hakkımız vardı.
Olya'nın da Şehir Günü'ne "gittiği" ortaya çıktı, ancak otobüs durağında nasıl yalnız kaldığını anlamıyorum. Büyük olasılıkla, o ve grubu otobüsü beklemek için durdu ve bir süre bekledikten sonra arkadaşları yaya gitti ve o inatla durakta otobüsü beklemeye devam etti.
Neden ben? öyle düşünüyorum, her şeyden önce, tüm bunları bana daha sonra kendisi anlatacak. İkincisi, arkadaşlarım ve ben de bir sonraki blokta bir durakta ve hiç beklemeden bir troleybüs bekliyorduk ve o gün şehir içi ulaşım nedense aralıklı olarak çalışıyordu, avlulardan geçerek caddeye çıktık. yürüdük... işte orada, otobüs durağında Olya'yı gördüm. Üzerinde asılı olan ve yalnızca benim görebildiğim bir tür "tehlike halesi" veya "kara bulut" u hemen fark ettiğimi söylemeyeceğim, ancak kızın, en hafif deyimiyle, onun için "endişelendiğini" hemen anladım. şehirde yalnızdı. Üstelik beni kızların “kalabalığında” görünce tamamen korktu çünkü gözlerindeki korkuyu görebiliyordum... Ona yetiştikten sonra başımı salladım ve o da bana başını salladı... Ve kahretsin... onun için üzüldüğümden değil.. Sadece yalnız bir kız, çok tatlı bir kız, otobüs durağında tek başına duruyor ve sadece görünüşüyle ​​\u200b\u200bbaşını belaya sokuyor. Durdum. Ona "Eve mi gidiyorsun?" diye sordum. Otobüsü mü bekliyorsun?”... Sessizce başını salladı..... ve onu bizimle gelmeye davet ettim... Svetka kendi üslubuyla "dudağından" sordu, "Onu tanıyor musun?" Ben de neredeyse ağzımdan kaçırdım, "Evet, bu benim kızım..." diye yanıtladım, neredeyse "oğlum," diyordum. " ve "arkadaşım" diye bitirdi...
Kahretsin... Olya yanımızda fare gibi yürüdü, muhtemelen benden "bela" bekliyordu... Ama şehirde yürüyerek dolaştık, neşeyle ve yüksek sesle tartıştık bugün gördüğümüz her şey ve Olya yavaş yavaş çözülüyor.. Yolda süpermarkete gidip kendimize çeşitli yiyecekler aldığımızda ve ben ona ikram ettiğimde, Olya gerçekten elimden tuttu... Ben de onu "verdim" ve eve getirdim ve ilk başta "bir kalabalık” onun bahçesinden geçti ve sonra bizim yerimize gittik... Lanet olsun dikkatim dağıldı ama sorun değil. “Artem'ime” geri döneceğim. Soğuk havaların başlamasıyla birlikte buluşabileceğimiz bir yer kalmadı, bu yüzden girişlerde buluşmaya başladık. Öncelikle evlerin girişlerinde, kendi bahçesinde. Ve girişte "buluşmak" rahatsız edici olsa da oynamayı başardık.
Sokakta başlayabilirdik, bahçede öpüşebilirdik ve ancak o zaman içeri girebilirdik. Artem zaten oradaydı ve üzerime "saldırdı" ve beni ellemeye başladı. Sadece kıyafetler aracılığıyla değil. İçimde açığa çıkarabileceği her şey anında kıyafetlerden kurtuldu. Artem gözlerini ağzımdan ayırmadan ve beni öpmeye devam etmeden ceketimin düğmelerini açtı, göğüslerimi önce kazağımla yoğurdu, sonra ellerini altına koyup çıplak göğüslerimi yoğurdu. Çoğunlukla girişte kazağımı çeneme kadar kaldırıyor, tamamen çıplak göğsümü ve karnımı öpüyor, elleriyle her yerimi okşuyordu. Girişte bile kot pantolonumu ve külotumu dizlerime kadar çekti ve çıplak kıçıma dokunup yoğurdu.. Artem kokumu çok beğendi ve her zaman önümde diz çöküp yüzünü bacaklarımın arasına gömdü, açgözlülükle içine çekti. Ben. Beni bu yarı çıplak haliyle, birinci kattaki küçük bir oda olan, merdivenlerin altında ayrı bir geçidin bulunduğu ve "santralin" bulunduğu ya da adı her neyse, bulunduğu "sığınağa" götürdü, ama orada ışıkla ilgili tüm "doldurma"lardı...
Burada, elimden geldiğince zaten tamamen soyunmuştum. Ceketimi, kazağımı ve tişörtümü tamamen çıkardım ama Artem kot pantolonumu ve külotumu bileklerime kadar çekti.
Sarılmalar, öpücükler, patiler. Sorun şu ki, o "sığınakta" fazla yer yoktu, bu yüzden Artyom beni yere yatırıp üstüme yatamazdı. Ama onsuz da yapabilirdik. Kapıyı içeriden kapattık ve Artyom ya sırtımı kapıya dayayarak beni bastırdı, açgözlülükle üzerime atladı, her yerime öpücükler yağdırdı ya da ona sırtımı döndüm ve ben göğüslerimi kapının yüzeyine bastırdım. kıçımı geriye doğru itti ve Artyom her yerime dokunup beni öptü.
Aramızda bu şekilde cinsel bir ilişki olmadı. Ya onu emdim ve sığınaktaydı, her zaman ağzıma geldi ve her şeyi yuttum ya da penisini uyluklarımın arasına sıkıştırdım. Ve o anda Artem'le karşı karşıya olmam ya da ona sırtımı dönmesi önemli değildi. Penisini bacaklarımın arasına itti ve ben onu kalçalarımla sıkıca sıktım ve o da "başladı"... Prensip olarak her şey çok güzel ve eğlenceliydi, özellikle de komşulardan birinin girişe girip çıktığını duyduğumuzda ve Artem'in gürültü nedeniyle fark edilmememiz için "donması" gerektiğinde…. Tek bir rahatsızlık vardı: Bitirdikten sonra Artem, zevkle yaptığım penisini yalamama her zaman "izin verdi" ve ancak o zaman "kot pantolonunun içine sakladı." Benim için, onun spermi kalçalarımdayken daha zordu ve kendimi silmek için her zaman elimde bir şeyin olması gerekiyordu. Ve en tatsız olan şey, kendimi ne kadar iyi silsem de bacaklarımın arasının hâlâ yapışkan olmasıydı. Bu detayı neden şimdi açıklıyorum, çünkü eve döndüğümde bacaklarımın arasında sürekli bir “yapışkanlık ve kirlilik” hissi vardı. Hatta bana bu yüzden külotum vücuduma yapışıyormuş gibi geldi. Daireye girdiğimde yaptığım ilk şey kot pantolonumu çıkarıp banyoya koşup hızlıca külotumu "yıkamak" oldu ve ancak ondan sonra kendimi yıkadım... Ama uzun süre bu kadar yükselmedik. Bir haftadan fazla değil. Yetişkinlerden biri "sığınağın" kapısının kilitli olmadığını fark etti ve "güzel" bir günde kapıda bir kilit belirdi ve yine bir yer aramak zorunda kaldık.
Ve bulduk. En üst kata çıktılar ve orada sevişmeye başladılar. Ve "yukarıyı" sığınaktakinden daha çok sevdim. Burası daha genişti ve bazı kablolara veya anahtarlara kapılma konusunda endişelenmeme gerek yoktu ve en önemlisi, burası çok daha sıcaktı ve hatta tamamen soyunabildim... kelimenin tam anlamıyla. Artem, komşuların veya davetsiz misafirlerin aniden ortaya çıkıp çıkmaması açısından hangi girişin en güvenli olduğunu çok iyi biliyordu ve biz orada "oynamaya" başladık.
Kahretsin... tam burada, en tepede Artem zaten üstümde yatıyor ve beni çeşitli pozisyonlara sokuyordu. Özellikle beni dört ayak üzerine patilerimin üzerine koymayı seviyordu ve arkamda konumlanıp beni "sikmeye" başladı. Hayır, hala bana girmedi, daha önce olduğu gibi penisini uyluklarımla sıkıca sıktım ve o da böyle, ben bacaklarının arasındayken her zaman orgazm elde etti. Ayrıca beni ağzıma “sikmeyi” seviyordu. Demek istediğim, onu emdiğim zamanki gibi değil, o da bunu gerçekten sevdi…. Ve beni "beceren" oydu.
Genelde onun önünde dört ayak üzerinde ya da dizlerimin üzerinde dururdum ve o sadece penisini ağzıma sokar ve elleriyle saçlarımı ve hatta kulaklarımı sıkıca tutardı. , çok güçlü, sert ve en önemlisi derinlemesine, mümkün olduğu kadar ağzıma verdi.
Ve burada artık mutlaka ağzıma gelmiyordu. Artık yüzüme, dudaklarıma ya da göğsüme, ya da kıçıma ve hatta sırtıma boşalabiliyordu. Bunu neredeyse her zaman patilerimin üzerinde durduğumda yapıyordu ve beni arkadan “yakalıyordu”…. Ama kışın sonlarına doğru kendimizi bu buluşma yerinden mahrum kalmış bulduk. Gerçek şu ki arkadaşları bize katılmaya başladı. Artem'in beni yoldaşlarıyla paylaşmaya başlaması anlamında değil, sadece bir şekilde "sihirli bir şekilde" kendilerini sık sık yanımızda buldular ve böyle günlerde tabii ki hiç seks yoktu. Öpüşmedik bile. Bazen yalnız kalmanın tamamen imkansız olduğu noktaya geldi ve sonra sıkılıp onu aradım ve 15-20 dakika sonra dışarı çıkması için kapısında olacağımı söyledim. Dışarı çıktı….. Ve böyle anlarda öpüşmedik bile, sadece önünde diz çöktüm ve onu emdim. Hiçbir yere gitmedik bile, kapının önünde ağzına götürdüm....
Kendime ve size itiraf ediyorum ki işte o anlarda inanılmaz utandım ve aynı zamanda çok iyi. Bu çok yazık, çünkü artık adamı ağzına vermeye ikna eden bir fahişeye benzediğimi çok iyi anladım. Aynı zamanda bir tehlike ve korku hissi de vardı. Sorun şu ki, Artem'i emerken bazen, özellikle alt katlarda, apartmanın kapısının açılıp kapandığını, komşulardan birinin merdivenlerden yukarı veya aşağı çıkmaya başladığını duyduk.....
Ve hiçbir zaman “yakalanmasak da” tehlike hissi her zaman mevcuttu. Ve tam da bu nedenle olup biten her şeyi gerçekten beğendim. O kadar heyecanlandım ki kot pantolonumun düğmelerini açtım, hatta bazen indirdim ve “kendi elimle yaptım”, kendimi orgazma ulaştırdım… Bazen boşalmayı başaramadım, daha doğrusu “yapamadım” Zamanımız yok” örneğin, apartman kapısının dışında bir ses duyulunca Artem'in annesi babasına dönerek şöyle dedi: “Artem girişe soyunmuş çıkmış, üstüne bir ceket giymiş olsaydı”…. Yani koridorda Artem'in annesinin sesini duyunca birkaç saniye içinde kapısından kaçtım... Ama itiraf ediyorum annesi olmasaydı ama diyelim ki bir komşunun sesini duydum. "garip" kapının ardında, o zaman hiçbir yere gitmezdim, kaçmazdım ama emmeye devam ederdim. Böylesine utanç verici bir faaliyetten dolayı "yanacağım" düşüncesi bu "faaliyeti" benim için çok daha arzu edilir ve heyecan verici hale getirdi. Daha sonra toplantılarımız tamamen durdu. Gerçek şu ki Artem benden bir yaş büyüktü ve 11. sınıfı bitiriyordu, bu yüzden yazın bir “hafta” komşu kasabadaki teyzesinin yanına gittiği söyleniyordu. Ve tüm öğrenimim boyunca orada kalacak. Ben de bir yıl içinde, gelecek yaz üniversitede okumak için başka bir şehre, sadece “büyükşehir” şehrine gideceğim...
Artem'le bir daha hiç tanışmadım. Sadece evlendiğini, kendi ailesi olduğunu, çocukları olduğunu biliyorum. Bu arada kaderini kesinlikle Olya'ya değil, enstitüdeki “öğrenci arkadaşları”ndan birine bağlamış...
Olya'yı çok nadir görüyorum ama döndüğümde birbirimizi görüyorum memleketime. Bu arada, kendisi doktorluk eğitimi almış ve daha geçen yıl annemin sağlığı kötüyken ve kocamla birlikte ailemin evine gittiğimizde, bazı ilaçları, "orijinallerini" almama yardım eden kişi Olya'ydı. o zamanlar eczanede değildi... Bunun gibi bir şey…. Ve bu Hikayede neredeyse hiç seks olmadığı için okuyuculardan bir kez daha özür dilerim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post