Annem bir ekmek fabrikasında çalışıyor ve son zamanlarda sipariş vermek için her türden farklı güzellikler pişirme ve bunları çevrimiçi olarak satma fikri aklına geldi. Ürün satabileceğimiz bir web sitesine veya sosyal ağlarda bir sayfaya ihtiyacımız vardı. Bir sayfa oluşturmak sorun değil, ancak her şeyin profesyonel ve iştah açıcı görünmesini istedim - böylece sunulan tüm ev yapımı unlu mamuller yelpazesi potansiyel bir alıcının ilgisini çeksin. Kirazlı turtaların ve yoğunlaştırılmış sütlü tüplerin hazırlanmasının tüm döngüsünün son ürünün bir resmiyle birlikte sunulacağı profesyonel bir fotoğraf çekimi bu konuya yardımcı olabilir. Fotoğrafçı hizmetlerinin fiyatları çok yüksek ama neyse ki amatör bir fotoğrafçı olan yakın arkadaşım, annemin ve çöreklerinin birkaç fotoğrafını çekerek bu çabasında anneme yardım etmeyi nezaketle kabul etti.
Stüdyo mutfağımızda kuruldu. Annem ara sıra her şeyin çoğunu pişirirdi. Nazar (arkadaş), profesyonel açıdan bana bir marka veya slogan bulup bunu mağaza sayfasının başlık fotoğrafına yerleştirmemi tavsiye etti. Anneme giydirdikleri önlüğün üzerindeki “Tamara Teyze’den Pasta Yapıyor” baskısıyla kendimizi sınırladık. Ayrıca filmlerdeki aşçılar gibi başına da şapka takıyorlar. Nazar süreci yönetti, ben ışığın ayarlanmasına yardım ettim, anne kulaktan kulağa gülümseyerek poz verdi.
Benim için bir kadına hiç benzemiyor; güzel, neşeli, ileri yaşı nedeniyle ara sıra boyadığı kalın kızıl saçlarıyla (49 yaşında). Topuklu ayakkabısıyla Nazar'dan ve benden daha uzundu ama fazla kilosu yoktu, alçak geniş kalçaları, (yaşla birlikte) hafif sarkık göğüsleri ve nispeten ince bir beli vardı. Öğrenciliğimden beri akranlarımın çoğu Tamara Teyze'ye takıntılıydı, ancak bu beni rahatsız etmedi, tam tersine bir şekilde ebeveynimle gurur duymamı sağladı. Çok güzel olmasına rağmen bu benim kişisel hayatıma pek yardımcı olmadı ve ben babasız büyüdüm.
Dört saatlik fotoğraf çekiminin ardından mutfağımız un, yumurta ve mayadan oluşan bir fırın dükkanına benziyordu ama iş bitmişti. Nazar, fotoğrafı birkaç gün içinde bitireceğine söz verdi ve o ve annesi oturup çay ve börek içerken ben onları bırakıp enstitünün ikinci vardiyasına koşmak zorunda kaldım. Zaten durakta notları unuttuğumu hatırladım ve geri dönmeye karar verdim. Çay partisinin yapıldığı mutfağın kapısı sıkıca kapatıldığı için kimse geri dönüşümü duymadı. Notları alıp çıkışa doğru yöneldim ama annemle arkadaşım arasında yüksek sesle dile getirilen diyalog beni durmaya zorladı ve kulağımı mutfak kapısına dayayıp dinlemeye zorlandı.
- Tanrım, oğlum beni öldürecek. Bu tür fotoğrafların sipariş düzeyini artıracağından ve genellikle internette yayınlanmaya değer olduğundan emin misiniz?
Arkadaşım anneme "Emirlerin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama sikim çoktan pantolonumun içinde havalandı" dedi ve kulaklarıma inanamadım. – Merak etme Tamara, her şeyi güzelce yapacağım. Gereken yeri kapatacağım, ihtiyaç duyulan yeri kapatacağım.
Kapıyı açmayı düşündüm ama merakım bunu yapmama izin vermedi. Bunun yerine eğildim ve anahtar deliğinden bakmaya başladım (dairemizdeki iç kapılar eski tipteydi). Annemi kameranın önünde mutfak önlüğüyle, çıplak ve kafasında salak bir şapkayla poz verirken gördüm. Görmem zordu ama onun dışında muhtemelen dantelli külot giyiyordu. Bunu nasıl kabul ettiğini ve genel olarak bu fikri kimin önerdiğini kafamda canlandıramadım!? Büyük olasılıkla Nazar'ın aklına bu "harika" düşüncenin geldiğini varsayıyordum, ama ben durağa gidip gelirken nasıl oldu da yaşlı kadınımı bu kadar çabuk ikna etmeyi başardı? Her ne olursa olsun, fotoğrafçı anı kaçırmadı - ara sıra yarı çıplak olgun bayanın etrafında uçtu, ona dokundu ve sözde açıyı ayarlayıp bacaklarının arasındaki cihazı periyodik olarak ayarladı. normal hareket etmesini engelliyordu. Anne, canlı adamın aksine kendini rahat hissetmiyordu - bu, yüzündeki renkten ve kısıtlı hareketlerden belliydi. Yeni rolün onun için zor olduğu anlaşılıyor.
Nazar yaratıcı bir tavırla, "Masaya arkanız bana dönük şekilde oturmanız ve omzunuzun üzerinden bana bakmanız gerekiyor" dedi. – Çekimi tamamlamak için iç çamaşırınızı çıkarıp kalçanızı biraz una batırmanız daha iyi olacaktır.
"Evet, şimdi seni kendim batıracağım" diye düşündüm ama annemin nasıl tepki vereceğini görmeye karar verdim. İlk başta, artık elindekilerle yetinmeyi bırakıp artık yeteri kadarına sahip olduğunu söyleyerek itiraz etti, ancak Nazar hayal bile edilemeyecek mucizeler gösterdi ve birkaç dakika sonra annemi balkonda külotsuz otururken fotoğrafladı. mutfak masası, vücudu una bulanmış.
Sırtımdan ve alnımdan ter akıyordu ve kalbim göğsümde o kadar hızlı atıyordu ki gözetlediğim kişiler onun atışını duyabiliyordu. Çömelerek izlemeye ve dinlemeye devam ettim.
“Çok etkileyici bir genç hanımsın Tamara” diye alçak Nazar, anneme iltifatlar yağdırdı. – Utandığını biliyorum ama daha ileri gidersek bu portföyün interneti havaya uçuracağını garanti ederim.
"Görüyorum ki sakinleşmiyorsun" - Öfkeyle doluydum ve sonrasında ne olacağını görmek için şimdilik bunu kendi içime gömdüm.
Teklif şuydu: önlüğü çıkarın, bitmiş hamur işlerinden iki elinizle bir şeyler alın ve acı veren yerleri bu mutfak iyiliğiyle kapatın - her şey armut bombardımanı kadar basit, ama annem öyle düşünmüyordu. Nazar'ın her şeyi güzelce yapacağına dair güvence vermesinin ardından, başhemşirem gıcırdıyor ama hâlâ tamamen çıplak. Asla aptal bir kadın değildi ama burada beni şaşırtmayı başardı. Aptal bir şapka takan, sarkan göğüsleri, farklı yönlere çıkan kırmızı kasık kılları ve yüzünde aptal bir ifadeyle duran Tamara zavallı görünüyordu.
Nazar hiç vakit kaybetmeden aktif olarak kamerayı tıklamaya başladı, bu sefer açılar ve ışıkla uğraşmadı ama yemin ederim ki tüm kısa fotoğrafçı kariyeri boyunca bundan daha iyi fotoğraflar çekmedi. Arkadaşım istediğini başarmış gibi görünüyordu ama bana öyle geldi. Yaklaşımın işe yaradığını ve annemin alışılmadık derecede yardımsever olduğunu fark eden Nazar, her şeyi yaptı. Kamerayı bir kenara koydu ve kafası karışan kadını masayla kendisi arasına sıkıştırdı. Adamın tüm çekim boyunca bastırdığı tutku, kaybolan aklı yerine ona rehberlik etti. İçeri girip buna bir son vermek üzereydim ki birden annemin direnmediğini, tam tersine gencin ellerine teslim olduğunu fark ettim. Tamara'nın davet beklemeden masaya atlayıp bacaklarını iki yana açtığını, Nazar'ın pantolonunun nasıl düştüğünü, harap mutfak masamızın nasıl sallanmaya başladığını gördüm. Gerçek nüfuzu göremedim ama kesinlikle sikiştikleri kesindi. Nazar iki elini annemin kocaman, ağır göğüslerinin üzerine koydu, boynunu yaladı ve kalçasını onun kıçına vuracak şekilde şimşek çaktı. Tamara da bir eliyle Nazar'ın sırtından tuttu, diğer eliyle de siyah, kıvırcık saçlarına götürdü. Ya iyi bir fotoğraf çekimi ya da mükemmel kavurma için kulağına şükran sözlerini fısıldadı. O anda, hayatının çoğunu işe ve benim yetiştirilmeme adadığı için bunun onun yıllar sonra ilk seksi olabileceğini fark ettim. Ne kadar iyi olduğunu görünce stresimi attım ve duruma farklı bir açıdan baktım. Artık annemin olabildiğince keyif almasını savundum ve zihinsel olarak Nazar'ı desteklemeye başladım. İyi bir iş çıkardığını söylemeliyim. Onun yerinde olsaydım uzun zaman önce bitirirdim ama çekingen bir insan olmadığı ortaya çıktı.
Tek pozisyonda sikiştikten sonra arkadaşım partnerini masadan kaldırdı, arkasını ona doğru çevirdi ve köpek stiliyle sikişmeye devam etti. Annesinin göğüslerini seviyordu çünkü ellerini onlardan çekmiyordu ve yoğurmayı bırakmıyordu. Annem masanın kenarına sımsıkı tutunarak bacaklarının üzerinde duruyordu. Saçları yüzüne düştü ve annemin duygularını göremiyordum ama artan inlemelerinden orgazmın eşiğinde olduğunu fark ettim.
—Boşaldım! Boşalıyorum! Bitiriyorum - annem bu ifadeyi sanki kendi kendineymiş gibi yedi veya sekiz kez tekrarladı ve tüm bunların bir rüya olmadığına, aslında onun başına geldiğine kendini ikna etti. Konuşmaya devam etti ve avucuyla masanın yüzeyine vurarak her yere dağılan unun toz bulutunu kaldırdı.
Nazar bir beyefendi gibi davrandı; kadının boşalmasına izin verdikten sonra artık kendini memnun etme hakkına sahipti. Arkadaşım annemin vajinasını onun tohumuyla doldurma riskini göze almadan, onun ağız boşluğunu sperm deposu olarak kullandı. Spermin tadını hatırlama fırsatı bulan anne, Nazarov'un yumurtalarından dökülen her şeyi yuttu. Bu sahne bugün şahit olduğum son sahneydi. Varlığımın ortaya çıkmasını beklemeden sessizce gözlem alanından çekildim. Daha sonra ne oldu bilmiyorum. Belki her şey burada sona erdi veya belki de arkadaşımla annem arasındaki bir sonraki ilişki dizisi bunu takip etti.
Eve döndüğümde, alışılmadık derecede mutlu ve biraz da gizemli Tamara dışında her şey her zamanki gibiydi.
Annem için bir fotoğrafçı buldum ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version