İkimiz bütün çatlaklara sikiştik ve işedikseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İkimiz bütün çatlaklara sikiştik ve işedik

Post by Anonymous »

Bir akşam uzun süredir arkadaşım olan Ruslan beni aradı ve onu ziyaret edip genç ve güzel bir sürtükle birlikte sikişmeyi teklif etti. Uzun süredir seks yapmadığım için kabul ettim ve yarım saat içinde Ruslan'ın evindeydim. Ve 19 yaşında, 37 ve 39 yaşında bir kızla sikişme ihtimalini kaçırmak istemedik.

Kısa boyluydu, yaklaşık 158 yaşındaydı, dolgundu, büyük göğüsleri ve uzun kahverengi saçları vardı.

Kanepeye oturduk, soyundu, bacaklarını açtı ve bize küçük pembe amını gösterdi. Ruslan deliği parmaklarıyla kontrol etti, ardından Christina'yı yere oturttu ve aletini ağzına koydu. Yaklaştım ve sikleri iki elinde tutarak sırayla emmeye başladı. Sonra Kristinka kanepeye uzanıp başını salladı ve Ruslan onu ağzına derinlemesine sikmeye başladı. Bu sızıntıya neden oldu ve kalan delikleri kullanma zamanının geldiğine karar verdim. Onu yan çevirdim, bacağına doğru çevirdim ve onu ıslak pembe deliğine soktum. Ruslan sol taraftan geldi ve çıkıntılı cıvatasını sürtüğün anal çatlağına sapladı. Birlikte onun olgun deliklerini öyle bir siktik ki, onu kolayca tombul kıçına sıçrayan toplarına doğru sürdük.

Pozisyonunu değiştirmeye karar veren Rusik, Christina'yı aniden yere çekti ve gelişmiş poposunu havaya kaldırarak beni onu kullanmaya davet etti. Tüm uzunluğu boyunca girdim ve onu analdan sert bir şekilde sikmeye başladım. Christina yüzünü buruşturdu ve ciyakladı, bu yüzden Ruslan onu saçından tuttu ve aletiyle ağzını tıkadı. Bundan dikkati dağıldı ve özenle topları emip yalamaya başladı. Yaklaşık 10 dakika sonra değiştirmeye karar verdik ve Ruslan onu amına ve kıçına vururken sürtük şaftımdan kalan yağlayıcıyı yaladı. Yavaşladı, aniden durdu, sonra aniden geri çekildi ve mahvolmuş kıçından bir idrar akıntısı aktı. Ruslan onu tekrar kıçına soktu ve oraya biraz daha işedi. Bundan sonra Christina yine delikleri kenarda olacak şekilde kanepeye yatırıldı, itaatkar bir şekilde bacaklarını açtı ve elleriyle kıçını gererek şaftımı oraya götürdü.

Ruslan onun emmesine izin verdi ve sonra fahişenin ağzına işedi. Ben onun rektumuna boşalırken Christina gözlerini kapadı ve idrarını tükürdü. Yerimi Ruslan aldı, o da onu amcıkta biraz daha becerdi, penisini çıkardı ve Christina'nın ağzına sperm döktü. Daha sonra onu tekrar yere yatırdı ve kıçını yukarı kaldırarak beni istediğim yere işemeye davet etti. Amının içine biraz döktüm ama her şey anında aktı, bu yüzden kıçını hedef aldım ve akıntı anal deliğine çarptı. Son damlayı bir fahişenin ağzına döktüm, o da cıvatamı parlayana kadar yaladı.

Bu olaydan sonra, genç yaşına ve güzel yüzüne rağmen berbat bir fahişe olduğu ortaya çıkan Christina ile birkaç deney daha yapıldı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post