Ve ben de siktim. erkek arkadaşın. ve tekrar. Üzgünüm ve Misha. ve Sam. ve ben kıçını sikiyorum. fahişeleri severler. Ben de başka bir trans kızı başka birinden aldım. kendi siki. onu bağladı. yatağa. ve zaten çıplak olan parmaklarını anüsüne soktu. onun konuşacak hiçbir şeyi yok. ve anüste bir vibratör ve sikildi. kıçı kanıyor. ve bu hoşuna gidiyor. onu ne kadar kabaca bitirdi. Çok şey söylüyor: Erkek arkadaşının istediği kimse olmadığını. benimle ol. Kabul ediyorum. ama trans benim kölem oldu. onu bağla ve taşaklarına vur. ve ona sperm verdi. işkence gördü. ve adamların hepsi korkuyor. Hâlâ eşcinselim, ibne olduğum için mutluyum. azap. trans sürtükler
Ve ben de siktim. erkek arkadaşın. ve tekrar. Üzgünüm ve Misha. ve Sam. ve ben kıçını sikiyorum. fahişeleri severler. Ben de başka bir trans kızı başka birinden aldım. kendi siki. onu bağladı. yatağa. ve zaten çıplak olan parmaklarını anüsüne soktu. onun konuşacak hiçbir şeyi yok. ve anüste bir vibratör ve sikildi. kıçı kanıyor. ve bu hoşuna gidiyor. onu ne kadar kabaca bitirdi. Çok şey söylüyor: Erkek arkadaşının istediği kimse olmadığını. benimle ol. Kabul ediyorum. ama trans [url=viewtopic.php?t=4570]benim[/url] kölem oldu. onu bağla ve taşaklarına vur. ve ona sperm verdi. işkence gördü. ve adamların hepsi korkuyor. Hâlâ eşcinselim, ibne olduğum için mutluyum. azap. trans sürtükler
Annem onu defalarca reddetti ama sonunda kabul etti. Kendisi 52 yaşında, kendisi 38 yaşında, yani kendisinden 14 yaş büyük. Birkaç kez seviştiklerini duydum ve artık o da bizimle yaşayacak. Bu beni...
Yana ile kulüpte tanıştıktan sonra oldukça sarhoş olduk ve sabah sorumlu bir kişi olarak onu eve götürmeyi teklif ettim çünkü zar zor ayakta durabiliyor ve konuşabiliyordu ve ben de zar zor...
Yıl 2014'tü, ormanda yürüdüm ve böğürtlen aradım ve Rus ormanında böğürtlenleri topladım ve onu gördüm, yalnızdı, yüzünde kuyruğu ve kulakları vardı, olamaz' Öyle değil furies, bu bir kurgu, yanına...
Çocukluğum bir taşra kasabasının eteklerinde, ikinci katına gıcırdayan merdivenleri olan eski bir ahşap evde geçti. Bahçemizde 14-16 yaşlarında bir grup erkek çocuk vardı, ben en küçüğüydüm, henüz on...