Yana ile kulüpte tanıştıktan sonra oldukça sarhoş olduk ve sabah sorumlu bir kişi olarak onu eve götürmeyi teklif ettim çünkü zar zor ayakta durabiliyor ve konuşabiliyordu ve ben de zar zor dayanabiliyordum ve anlayamıyordum ne oluyordu. Bir taksi çağırdık, arkaya bindik ve yola çıktık; yolculuk yaklaşık 30 dakika sürdü. Yana kısmen üzerime oturarak rahatça uzandı ve bana sarılarak uyuyakaldı. Evine varınca parayı ödedim ve arabadan indik, hatta sürünerek bile çıktık diyebilirim. Görünüşe göre Yana arabada daha da şanssızdı ve ben onu tutarak ona daha da eşlik etmeye başladım. Asansörden indik ve kapıları açmakta güçlük çekerek daireye girdik.
Orada durdum, ne olduğunu anlamadım ve çok sarhoştum, Yana'yı izledim. Yana ayakkabılarını çıkardı, "Biraz kahve ister misin?" diye sordu ve mutfağa doğru yürüdü, "Haydi, yoksa önümde hiçbir şey göremiyorum" dedim, şişip ona doğru mutfağa doğru yürüdüm. Yana bana kahve yaptı ve başka bir odaya gitti, "kahve nasıl?" diye sordu, bir bornozla geri döndü ve saçları geriye doğru tutturuldu, ellerini masaya yasladı ve bir şey bulmak için pencereden dışarı baktı, aniden ayık olmayan bakışlarımız buluştu ve Yana keskin bir şekilde bana doğru eğildi, ardından onu mekanik olarak öptüm. Her şey o kadar ani ve spontane ki, görünüşe göre alkol etkisini gösteriyor, Yana kollarıma yan oturdu ve birbirimize sarılarak öpüşmeye, tutkuyla öpüşmeye, dillerimizi iç içe geçirmeye ve birbirimizin ağzını yalamaya devam ettik.
Yana ağır nefes alıyordu ve kıçını yavaşça üzerimde hareket ettirmeye başladı, ellerimiz vücutlarımızı keşfetti ve cesaretle elimi onun bornozunun altına koymaya başladım, üzerinde herhangi bir iç çamaşırı hissetmediğimde hoş bir şekilde şaşırdım. , Yana biraz öne eğildi, bacağını yana doğru hareket ettirdi, böylece ıslak amına parmaklarımla girebildim. Öpüştük, klitorisine masaj yaptım, yumuşak bir şekilde tüm amını okşadım. Birkaç dakika sonra, bana öyle geliyor ki, Yana sadece ıslanmakla kalmadı, o kadar çok akmaya başladı ki bacağından aşağı kayganlaştırıcı akmaya başladı, aniden beni öpmeyi bıraktı ve anında benden inip önümdeki yere oturdu. Benden, elleriyle kot pantolonumun düğmelerini sert bir şekilde çözerek, zaten ereksiyon halindeki penisimi pantolonumun içinden çıkardım, bacaklarımı hafifçe açtım ve o penisime daha da yaklaştı, bacaklarımın arasına diz çöktü ve kendini fazla beklemeden açgözlülükle yuttu. dick ve emmeye başladı, aktif olarak kendini aletimin üzerine itiyordu, bu bir şeydi, o kadar keskindi ve o kadar derin emildi ki, ağzına boşalmaya başladığımı hissedene kadar birkaç dakikalığına çok uzak bir yere uçup gittim. Şimdi aniden penisimi ağzından çıkaracağını ve onu spermle dolduracağımı düşündüm, ancak Yana boşalmaya başladığımı ve ağzını spermle doldurmaya başladığımı hissederek çok hızlı bir şekilde kafayı emmeye başladı ve tüm spermi yuttu. Her şeyi son damlasına kadar emdikten sonra inledi ve sikini ağzından çıkarmadan emmeye devam etti, bana öyle geldi ki ben geldikten sonra sik gevşememiş bile, yedinci sıradaydım Tanrı, Yana'nın beni emmesinden keyif alıyordu ama onun inlemeleri ve ağır nefes alıp vermesi beni giderek daha çok tahrik ediyordu ve sarhoş olduğu için bazı tuhaf hareketler aradan kaçıyor, sonra da kıçının üstüne düşüp yükseliyordu. keskin bir şekilde ve onun yerine dönerek, her şey beni giderek daha fazla tahrik etti, en uç nokta, altında göğüslerinin sallandığı açık bornozuydu, onu ellerimle yakaladım ve onu yerden kaldırdım, ayaklarımın üzerinde durdum, ona bastırdım bana sıkıca yaklaştı ve elimi başından tutarak onu öpmeye başladı, Yana inledi ve derin bir nefes aldı, penisimi elinde tuttu ve kışkırttı, parmaklarımı amının üzerinde gezdirdim ve ona doğru hareket etmem gerektiğini fark ettim. sonraki seviye. Onu sert bir şekilde kendimden uzaklaştırıp dirseğini masasına dayadım, bornozunu kaldırdım, bu beni daha da tahrik etti ve sikimi nehir gibi akan amının içine sürdüm. Yana'dan yüksek bir inilti geldi ve ben de göğüslerini ellerimle tutup onu sikmeye başladım.
Onu sert bir şekilde, büyük bir hızla ve çığlıkları ve inlemeleri eşliğinde siktim, bana bu yeterli değilmiş gibi geldi ve onu masadan kaldırdım ve duvara yaslayarak onu bir hızda siktim, Yana inledi sanki kendisi değilmiş gibi aletimi olabildiğince sert ve derine soktum. Penisimi keskin bir şekilde dışarı çıkararak onu kendime doğru çevirdim ve onu öptüm ve bacaklarını iyice açtığı masaya oturttum. Onu sırtıyla masaya yatırdım ve bacaklarını ellerimin arasına alarak keskin bir şekilde içeri girdim. onu becermeye devam ederken adımlarını değiştiriyor. Hiç böyle seks yapmamıştım, dürüst olmak gerekirse, Yana inledi ve bir cesaret gibi penisimi kıvırdı ve aniden keskin bir şekilde salladı ve derin nefes alarak gözlerini devirmeye ve yüksek sesle inlemeye başladı, durmadan, nasıl olduğunu hissettim kayganlaştırıcı penisimden aşağı akmaya başladı ve zaten bacaklarımın arasından akmaya başladı, bitirdiğini fark ettim ve yavaşça onu becerdim. Kollarını boynuma doladı ve beni kendine doğru çekti, öperek "harikaydı, daha önce kimse beni böyle sikmemişti" diye fısıldadı, masadan kalktı, yanımdaki sandalyeye oturdu ve beni emmek için saklandı Ta ki onun ağzına girene kadar. Daha sonra kıyafetlerim kururken ve gün boyunca sevişirken bütün günü onunla geçirdik. İşte hikaye.
Kulüpten sonra Yana'yı becerdim ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version