Annemi becerdim. büyünün yardımıyla.seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Annemi becerdim. büyünün yardımıyla.

Post by Anonymous »

fantastik hikayeler. ama ensest. oğlu ve annesi. kızgındı. Elina. ve oğlu Dan. ve kızı çok tatlı. 17 yaşındadır. ve oğlum Dan 14 yaşında. ve kocası iyiydi. hatırlamıyor. ve tam olarak doğru. Dan'in annesi. "Oğlum, aptal neredeydi?" Dan sordu. onun "You need to register to see the link. telefon numaranızı alabilir miyim?" Elina. ona para ve telefon verdi. kapıyı kırdı. sol. öfkeyle. kızım okuyordu. 17 yaşındayım. Tatlım. dıştan sarışın. kahverengi gözler. gözlük ve etek giyiyor. ve üst ayakkabılar. annesi sarışındır. Mavi gözlü. bir bornoz giymişti. her zaman kızgın. oğul henüz bir çocuk. siyah, kahverengi saçlı. gözler pislik. amcığa gitti. parka. eseri bulduğum yer. ve bir kitap. o büyülü. o aldı. ona ve eve. annem de gitti. Elina, o tam bir fahişe. küfürleri de vardı. "Sen bir ibnesin oğlum. Telefonun nerede. Onun burada olduğunu biliyorum. Seni küçük piç." O bir kitaptır. "İstemiyor musun? Şimdi annen. Gösteriyor musun? Bu fahişenin sorumlusu kim burada." O evet. ve bir büyü kitabı. büyü yap. Elina. kadın 45 yaşında. ve bozuk. bunu şefkatle söylüyor. "Sevgilim, anneni görmek istemiyor musun oğlum?" soyundu. külotunu çıkarıyor. ve büyük göğüsleri çıplak duruyor. ve Dan yatakta. oturdu. sikinde. ve onun amına nüfuz ediyor. sikiş. ve Elina inliyor. bu yüzden seks yapıyor. annemle. ve itişler, kahrolası. kaba, yumuşak ve tatlı. Başka bir şehirdeydim. Elina'nın kocası köle oldu. Dan bundan nefret ediyordu. babası hâlâ zorbalığa maruz kalıyor. üzerinde. farklı bir gün. annesini sikiyor. ve hamile kaldı. o o giyinmiş. onun inek kostümü. analda şöyle diyor: "Babam seni anal yoldan sikmedi. Ama biz her gün yapacağız." ve köpek stili. 11 ay önce geldi. Dan'in kitabı var. büyü. kara büyü. güçlü kuvvet. ve tatlı. eve geldi. Gördüm. bir şeyler yanlış. Anlaşıldı. babası biraz. ona tecavüz etmedi. kitabın sırası. şok oldu. Tatlım. onun evi. cehennem.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post