İlk defa bir erkeği nasıl becerdimseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İlk defa bir erkeği nasıl becerdim

Post by Anonymous »

Çocukluğum bir taşra kasabasının eteklerinde, ikinci katına gıcırdayan merdivenleri olan eski bir ahşap evde geçti. Bahçemizde 14-16 yaşlarında bir grup erkek çocuk vardı, ben en küçüğüydüm, henüz on üç yaşında bile değildim. Liderimiz Petka'ydı; uzun boylu, bıyıklı ve çenesinde biraz tüy olan bir adamdı. İki kez 5. sınıftaydı, yani zaten 17,5 yaşındaydı. Kışın sık sık futbol oynardık, hokey oynardık, güreş yapmak için spor salonuna giderdik ve boş zamanlarımızda geceleri bahçelere tırmanırdık - evimizin arkasında zaten özel sektör vardı. Şehrin başka bir bölgesinden adamlarla kavga etmeyi seviyorlardı. Aksi takdirde yüzmek ve balık tutmak için göle gittik. Zhenya evimizde yaşıyordu, yaklaşık 19 yaşında, çok sessiz, gözlüklü, mükemmel bir öğrenciydi. Nedenini bilmiyorum ama Peter ondan nefret ediyordu ve onunla tanıştığında adama hakaret etmeye ve küçük düşürmeye çalıştı. Ama bir şekilde cevap vermeye çalışmadı ama eve gitti. Uzun boyluydu, zayıftı, zayıftı ve aynı zamanda gözlük takıyordu. Peter ayrıca Evgeniy'e boyun eğmememiz için bizi mümkün olan her şekilde kışkırttı. Ve sonra böyle bir olay oldu. Evimizin bodrumunda ev sakinlerinin barakaları vardı. Bisikletler, kayaklar ve diğer şeyler orada saklandı. Patateslerin yanı sıra kışa hazırlıklar. Ve böyle bir baraka boştu. Böylece kapı kilidinin anahtarını aldık ve karargâhımızı oraya kurduk - şans eseri uzak köşedeydi ve evin arkasındaki bahçeye bakan pencereden fark edilmeden oraya ulaşabildik. Böylece sonbaharda bir gün akşam geç saatlerde hava kararmaya başlamıştı, eve gitmeye hazırlandık. Ve burada Zhenya enstitüsünden geliyor. Peter yine ona sarıldı - onu neden rahatsız ettiğini bilmiyorum? Bir karışıklık vardı - Peter Zhenya'ya vurdu ve düştü. Peter bize adamı "sorgulama" için bodruma sürüklememizi emretti. Beni bir dolaba götürdüler. Zhenya direnmiyor, neredeyse ağlayarak gözlüğünü düzeltiyor. Ve Petka ona doğru geliyor ve o sessiz kalıyor... Bu Petka'yı daha da kızdırdı ve bize Zhenka'yı soymamızı emretti. Takım elbisesini, gömleğini, pantolonunu kendisi çıkardı ve şortuyla ayakta duruyor. Ve Peter külotunu çıkarmanı emrediyor. Adamı yere attık ve onu çektik - bağırıyor: "Yapma!" Ve onu çarmıha gerdik ve kimini elinden, kimini bacaklarından tuttuk. Bakalım, Zhenya tüm bu mücadeleler sonucunda ereksiyon halindeki bir penise sahip oldu ve oldukça büyük bir penisi vardı, şişman olmasa da neredeyse 20 civarında! You need to register to see the link. ve saçları pek kabarık değil. Ve Petka bana şunu emretti: "Onu boşalt ki boşalabilsin." Büyükler direnmemesi için onu tuttular, ben de onu çekiştirmeye başladım. Bir sütun gibi duruyor. Zhenya ağlıyor, bırakmasını istiyor, çocuklar seğirmesin diye ona baskı yapıyor. Ve onu yukarı çekiyorum: Ya kafamı bir başlıkla kapatacağım ya da penisin tabanına kadar aşağı çekeceğim. İlk başta kayganlaştırıcı penisin üzerindeydi ve sonra onu kurutmaya başladım! Zhenya bağırıyor, çocuklar ağzını kapatıyor, yüzü kıpkırmızı ve seğiriyor. Onu ittim, penisi görevde duran bir asker gibi gerildi ve Zhenya sustu, gözlerini kapattı, ne inledi ne de ciyakladı. Sonra sızlandı, seğirdi ve penisinin elimde titreştiğini hissettim ve bir sperm çeşmesi neredeyse tavana çarpıyordu! Yüzüme çarpmaması için zar zor kaçtım. Ama bir nedenden dolayı elimi kaldırmadım, tutuyorum, sıkıyorum, bu yüzden basınç büyük ve sperm yükseklere, yere, göğsüne ve ellerime fırlıyor. Oğlanların hepsi gülüyor, gülmekten yere düşüyorlar. Ve onun için üzüldüm. Bir bez aldım, ellerimi sildim ve kendisini silmesi için ona verdim. Daha sonra onu bıraktılar, giyindi ve eve gitti.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post