Gençliğimde öyle bir durum yaşadım ki, daha önce kendisini kesinlikle heteroseksüel olarak konumlandıran bir adamla birlikte yatakta çıplak kaldım. Çok sarhoştu, neredeyse aklını kaçırmıştı. Ama beni harika becerdi). Sarılarak uyandık))). Ve eli penisimin üzerine geldi))) Yataktan çıplak atladı, yerde kullanılmış prezervatifleri gördü ve beni tanıdı. Az önce sordum: Sana ne söylüyorum? Evet dedim ve sonra aniden harekete geçti ve kustu))) Ama üç hafta sonra kasıtlı olarak bir toplantı ayarladı ve onu zaten ayıkken becerdi))) Sonra belli bir süre tanıştık.
Ancak o zaman belirsiz şüpheler bana eziyet etmeye başladı, İlk seferinde bilerek sarhoş olmadı mı? Eğer gerçekten bir kaza olsaydı ayıkken beni becermezdi.
Gençliğimde öyle bir durum yaşadım ki, daha önce kendisini kesinlikle heteroseksüel olarak konumlandıran bir adamla birlikte yatakta çıplak kaldım. Çok sarhoştu, neredeyse aklını kaçırmıştı. Ama beni harika becerdi). Sarılarak uyandık))). Ve eli penisimin üzerine geldi))) Yataktan çıplak atladı, yerde kullanılmış prezervatifleri gördü ve beni tanıdı. Az önce sordum: Sana ne söylüyorum? Evet dedim ve sonra aniden harekete geçti ve kustu))) Ama üç hafta sonra kasıtlı olarak bir toplantı ayarladı ve onu zaten ayıkken becerdi))) Sonra belli bir süre tanıştık. Ancak o zaman belirsiz şüpheler bana eziyet etmeye başladı, İlk seferinde bilerek sarhoş olmadı mı? Eğer gerçekten bir kaza olsaydı ayıkken beni becermezdi.
Günaydın, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Karımın veya kız arkadaşımın önünde köpek stili durmayı severim, böylece testislerime dokunur ve penisimi biraz dışarı çeker ve sağım...
Kızlara soru! Bir erkeği ayağınızla boğar mısınız? (fotoğraftaki gibi) Bacaklarınızın arasına sıkıştırılmış ve başarısız bir şekilde onları açmaya çalışan bir adamı izlemeyi çok isterim ve onun...
Çocukluğum bir taşra kasabasının eteklerinde, ikinci katına gıcırdayan merdivenleri olan eski bir ahşap evde geçti. Bahçemizde 14-16 yaşlarında bir grup erkek çocuk vardı, ben en küçüğüydüm, henüz on...
Geçen hafta yüzme antrenmanından döndüğümde bu soru beni rahatsız etmeye başladı, annemin duşta olduğunu biliyordum, bu yüzden
eşyalarımı kurumaya asmak için 10 dakikam vardı ve meğerse o da...