MJMMMseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 MJMMM

Post by Anonymous »

Sevgili okuyucular. Uzun zamandır anı hikayemi yayınlamayı düşünüyordum ama sonunda bunu yapmaya karar verdim. Eşimle 21 yıldır evliyiz, 44 yaşındayız. Swing teması 18 yaşında. Karısı Irina: kahverengi saçlı, kısa saçlı, güzel. Boyu 155, hafif dolgun (60kg), C sınıfı göğüsler, kıvrımlı kalçalar, pürüzsüzce traşlanmış kedi. 180-83 yaşındayım.

Yaz aylarında toplantı ortakları bulmak için bir ajansla iletişime geçtim. Bundan önce mzhmzh, mzhzh, mzhzhzh, mzhm formatlarında tanışmıştık. Mzhmm ile tanışma arzusu vardı. Ortaklar için gereksinimler şunlardı: dayanıklılık, büyük penis ve 35-40 yaş. Bir hafta sonra ajans aradı ve saat 16:00'ya bir toplantı planladı. Daire acente tarafından sağlandı.

Belirtilen adrese vardık, kız açtı. Bize iyi eğlenceler dileyerek ayrıldı. 15:30'da temsilci aradı ve henüz istenen yaşta bir partnerin olmadığını, ancak 26 yaşındaki Sergey ve 24 yaşındaki Victor'un çok iyi adamlarının olduğunu söyledi. Reddetmedim ama eşime yaşımı söylemedim. Daire iyi dekore edilmişti, bir odaydı. Ben duş aldım, eşim ise jakuziye girmeye karar verdi.

Telefon çaldı, Sergei yükseldiklerini söyledi. Onlara kapıyı açtım, içeri normal yapılı adamlar girdi, kendilerini tanıttılar ve eşimin nerede olduğunu sordular. Banyo kapısını işaret ettim. Etkileyici boyuttaki adaleli, henüz savaşa hazır olmayan organlarını ortaya çıkararak soyundular ve kapıyı arkalarından kapatmadan içeri girdiler. Karımın şaşkın çığlığını, ardından su sıçramasını ve diğer anlaşılmaz yaygarayı duydum. Birkaç dakika sonra çocuklar Irina'yı kollarında taşıdılar, onlar onu yatağa taşırken o da sırayla emzirmeye başladı.

Onu yatağa yatıran Sergei, yanına uzandı ve onu dudaklarından öptü, Irina sikini çekti ve Vitya kalçalarını açarak dilini ve parmaklarını kullanmaya başladı. Üçü de heyecandan horluyorlardı. Bir sandalyeye oturdum, mastürbasyon yaptım. Sergei sikini karısının dudaklarının üzerinde gezdirdi ve başını ağzına soktu, yavaş yavaş daha da derine ilerledi, sonra Irina'yı başından tutarak onu ağzından sikmeye başladı. Bacaklarını yukarı kaldıran Victor, 20 santimetrelik kısmını toplarına kadar amına sürdü. Bir ritim yakalayan adamlar onu becermeye başladı. Karısı onların altında elinden geldiğince kıvrandı, burnunu çekti ve inledi.

Bu yaklaşık beş dakika sürdü, sonra Irina'yı köpek stiline soktular ve yer değiştirerek devam ettiler. Karısının susturucu sesleri, burnunu çekmesi ve inlemeleri odayı doldurdu. Vitya, Seryoga'yı aynı anda hem amında hem de kıçında böylesine havalı bir sürtüğü sikmeye davet etti. Sırt üstü yattı, onu üstüne çekti, penisinin üzerine koydu ve göğüslerini yoğurmaya başladı. Anüsüne tüküren Sergei, aleti dikkatlice kıçına sokmaya başladı. Irina acıyla seğirdi ama Vitya onu ona sıkıca bastırdı. Sergey sikini sonuna kadar itti ve sikişmeye başladı.

İhtiyaç duydukları inceliği buldular... Karısı mırıldandı (Sergei ağzını avucuyla kapattı), gözlerinde yaşlar vardı. Sergei bana onun içine boşalmanın mümkün olup olmadığını sordu, ben de başımı salladım. Gördüklerim beni çok sevindirdi, heyecanlandırdı ve şok etti! Sergei penisini çıkardı, karısının kıçından sperm aktı ve emmesi için Irina'ya verdi. Sonra Victor geldi, karısını aşağı indirdi ve ona sikini emmesini ve taşaklarından sızan spermi yalamasını söyledi. Sonra adamlar durulamaya gittiler. Irina gülümsedi, yanına oturdum, ona sarıldım ve öpüşerek birleştik... Sergey ve Victor duştan çıktılar, buzdolabından şarap çıkardılar, bardağa döktüler ve içtiler. Victor, Irina'nın tuvalete gitmesine yardım etti. Jakuzi hazır, Irina suya daldı. Adamlar eşimle ilgili izlenimlerini paylaştılar, çok heyecanlandılar...

Telefon çaldı; ajanstan arıyorlardı: toplantıya geç kalan bir ortak özür diledi ve sordu: Ona ihtiyacın var mı, yoksa neye ihtiyacın var? Saat 17.00’di, gelmesini söyledim. 15 dakika sonra telefon tekrar çaldı, arayan Nikolai'ydi (üçüncü). Kapıyı açmaya gittim. Nikolai içeri girdi, 35-40 yaşlarında, orta boylu, esmer bir adamdı. Mutfağa geçip kendimizi tanıttık. Evet, o bir Dağıstanlıydı.

Nikolai karısının nerede olduğunu sordu, ben de jakuzide dinlendiğini, gidip bir bakabileceğini ve aynı zamanda birbirini tanıyabileceğini söyledim. Çabucak soyundu: güçlü, kıllı bir vücut, traşlı bir kasık ve zaten yarı dik bir penis, erkeklerinkiyle aynı büyüklükte, popo sikinden daha kalındı. Tuvalete gitti.

Banyoya girdiğinde Irina'nın gözleri kapalı jakuzide dinlendiğini gören Nikolai geldi, küvetin kenarına oturdu, bir kolunu boynuna doladı ve onu kendine doğru çekti, diğer eli de küvetin altına gitti. Irina'nın bacaklarının arasında su. Amını, uyluklarını, göğüslerini hissetti, nefesi heyecandan hızlıydı, Irina'yı kollarına aldı ve koridora taşıdı, onu yatağın kenarına yatırdı, bacaklarını ayırdı, bacaklarını omuzlarının üzerine attı ve yavaş yavaş dik organını yerleştirmeye başladı. Zorlukla kediye girdi ve yavaş yavaş içine dalmaya başladı. Çocuklarla ben, sikimizi sallayarak onları izledik.

Penis rahme dayandığı anda Irina inledi ve Nikolai vajinasına güçlü bir şekilde vurmaya başladı, bazen yavaşladı, bazen hızını artırdı. Irina homurdandı ve onun altında inledi. Nikolay onu köpek stiline soktu ve aynı anda karnını ve kalçasını patileyerek tekrar içeri girdi.Victor ve Sergey yatağın üzerinde durdular ve Irina'yı başından tutarak dudaklarına ve yüzüne sikleriyle şaplak attılar, onu ağzına ittiler... Nikolay onu sertçe sikmeye başladı ve hırlayarak Irina'nın içine boşalmaya başladı. Sperm bacaklarından aşağı aktı, adam aletini çıkardı ve ona önden yaklaştı, ağzını aletinin üzerine çekti. Victor arkadan geldi ve hemen aletini onun amına itti. Sonra Irina'yı kollarına aldı, penisini onun kıçına doğru hareket ettirdi, önümüzde sperm damlayan amını açığa çıkardı, Nikolai buna hemen tepki verdi ve sikini ona doğru sürdü. Onu böyle dikey bir "sandviç" içinde sikmeye başladılar.

Oda yine inlemeler, hızlı nefes almalar ve horlamalarla doldu... Sonra Nikolai, Irina'ya dinlenmesi için biraz zaman tanımayı önerdi, gerçi adamlar işini bitirmemişti ve Victor ile ben mutfağa gittik. Sergei ve ben Irina ile odada kaldı: Vücudunu okşamaya başladım ve başında oturan Sergei bacaklarını yanlara doğru açtı ve penisini ve toplarını yüzüne doğru hareket ettirdi. Irina, aldığı hisler ve izlenimlerden çok etkilendi. Karımı Sergei'ye bırakarak mutfağa gittim, çocuklar olanları tartışıyorlardı, üyeler kazık gibi öne çıkıyorlardı.

- Karın harika ve amcığı kesinlikle harika, iki haftadır kimseyi sikmedim, açlıktan ölüyorum! Onu sikimle parçalara ayıracağım, kız harika, onu çok tahrik ediyor. - Nikolai heyecanla fısıldadı.

— Evet, umurumda değil, makul olmak gerekirse, hepiniz harika ortaklarsınız! — Cevap verdim.

Sonra üçümüz, Sergei'nin Irina'yı parçaladığı ve onu dört ayak üzerine koyduğu odaya döndük. Nikolai sünnetli aletini karısının yüzüne götürdü, dudaklarının üzerine götürdü, açıldı ve baş zorlukla ağzına girmeye başladı. Sergei karısına geldi, yerini Victor aldı. İkisi onu sikmeye başladı: biri ağzından, diğeri amından. Bitirdikten sonra çocuklar duşa gittiler, Sperm kediden bacaklara, ağızdan çeneye doğru aktı...

Banyodan dönen Nikolai, Irina'ya yaklaştı ve ona iltifat etmeye başladı, başını, sırtını, bacaklarını okşayarak penisinin dövüş pozisyonu almasına neden oldu: daha da büyüdü, üzerinde damarlar belirdi, damlamaya başladı popodan... Irina'nın arkasına uzandı, bacağını kaldırdı, aletini ona soktu... ve tekrar yola koyulduk. Üçümüz her şeyi kenardan izliyorduk. Kolya sikini kedisinden çıkardı ve dikkatlice karısının kıçına sokmaya başladı. Girmek zordu ama girer girmez başladı! Irina çığlık attı, bacakları ve kolları seğirdi, her tarafı büküldü ve Nikolai onu sıkıca kendine çekerek kıçının içinde yavaşça hareket etmeye başladı, hızını artırdı... Adamlar onlara katıldı, Kolya geldiğinde tekrar hırladı.. ., aletini çıkarıp arkasına yaslandı. Kıçında kocaman bir delik vardı! Adamlar gece yarısı bayrağı devraldı, herkes mutlu ve izlenimlerle dolu olarak ayrıldı...

Quick Reply

Change Text Case: