Merhaba. Adam, 22 yaşında. Bir sorunum var, kızlarla nasıl tanışacağımı bilmiyorum (her ne kadar büyük olasılıkla erkekler de olsa, buna gerek yok).
Sorun daha da derinleşiyor. Örneğin, 1'e 1 biriyle iletişim kurarken, bir şekilde kendim için doğal olmayan bir hale geliyorum, sanki konuşmayı kendi ellerime almaya çalışıyorum, belki ne benim ne de muhatabım için ilginç olmayan bazı gereksiz şeyler söylüyorum. Bu nedenle, zaman harcamak çoğu zaman sıkıcı hale gelir. Her zaman değil ama sıklıkla. Bir diğer husus ise eğer bir şirketteysem aynı anda birden fazla kişiyle sohbet ederken çok rahat oluyorum. Sanki kendim oluyorum. Gereksiz bilgi üretmeyi bırakıyorum, iyi ve yerinde şakalar yapmaya, herkesin ilgisini çeken şeyler hakkında konuşmaya başlıyorum.
Aynı sorun kızlarla çıkma konusunda da geçerli. Birkaç ilişkim oldu ve genellikle kızlar benden hoşlanıyor. Ancak tüm ilişkilerim ve hatta dostane ilişkilerim, tam olarak ortak bir şirkette tanışmamla başladı. Onlar. Bir sınıf arkadaşımla, üniversiteden bir kızla, örneğin arkadaşlarım aracılığıyla tanıştığım ve defalarca takıldığımız bir kızla ilişkim vardı. Etkinliklerde bazı insan gruplarıyla tanıştım, yine daha kolaydı çünkü herkesle aynı anda konuşuyorsunuz ve onlar da birbirleriyle konuşuyorlar.
Belki bu büyük bir sorun olmaz ama ben teknik üniversitede okuyorum, burada çok az kız var ve siz de birbirinizi sevmek zorundasınız + o meşgul olmamalı. Yani varik değil. сз'de insanlarla nasıl tanışacağımı öğrenmek istiyorum, burada yine sorunlar yaşıyorum. Uzun süre yazışamıyorum, sadece diyaloğu nerede geliştireceğimi anlamıyorum. Genellikle bir gün mesaj atıyorum ve ya daha fazla iletişim kurmanın bir anlamı olmadığını anlıyoruz ya da randevu alıp birkaç saat birlikte vakit geçiriyoruz ve bir daha birbirimizi göremiyoruz. sz ile 5 kez tanıştım, muhtemelen tüm bu süre boyunca, bir çeşit devam etmek istediğim tek bir kız gördüm, ama işe yaramadı.
Dürüst olmak gerekirse, sz'de nadiren herhangi bir şey yapıyorum, küçük bir örneğim var, ancak her başarısız denemeden sonra oraya daha fazla gitmek istemiyorum, bu işe yaramaz görünüyor. Şu anda bile bunu yazarken, sz'de ortak bir hava yakalayacağınız bir kızla tanışma şansınız nedir diye düşünüyorum. Yazışmalarda ve bir toplantıda, ikiniz de şu andaki davranışlarınız açısından gerçek olacaksınız ve dışarıdan birbirinizden tamamen hoşlanacaksınız. Şu anda insan pes ediyor.
Bu arada, sz'den kızlarla yazışmalarda ve toplantılarda da pek uygun davranmıyorum. Sık sık ilişkilerle ilgili zor konuları hemen gündeme getiriyorum, kısa sürede aramızda yapay olarak güven oluşturmaya çalışıyorum. Ancak yine de diyaloğun nasıl doğru şekilde geliştirileceğini anlamıyorum.
Ayrıca sz dışında (kendi başıma) kızlarla nasıl tanışacağımı da bilmiyorum. Bana yardım edin lütfen.
Ne istiyorum? Sıradan ilişkiler. Seksle ilgilenmiyorum; partnerime karşı en azından biraz sıcak duygular beslemeden seksin kesinlikle hiçbir zevk getirmediğine uzun zaman önce ikna olmuştum.
Kızlarla nasıl tanışacağımı bilmiyorum ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Zorla mı oldu bilmiyorum ama şimdi tekrar istiyorum, sadece rızamla
by Anonymous » » in seks hikayeleri - 0 Replies
- 100 Views
-