Babamın sekreteriseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Babamın sekreteri

Post by Anonymous »

Bu olay bir hafta önce yaşandı. O gün evimin anahtarlarını kaybettim ve babamı aradım.

—Baba, anahtarı kaybettim. Şu anda işte misin?

—Evet.

—Senin evine geleceğim, seninkini alacağım.

—Haydi.

Babam küçük bir inşaat şirketinde müdür olarak çalışıyordu. Onun iş yerinde değildim. Ama aslında orada ne yapmalıyım? Orada ne yaptığıyla pek ilgilenmiyorum, asıl mesele bana para vermesi ve ailemizin hiçbir şeye ihtiyacı olmaması.

Binaya girdim ve babamın katına çıktım. Babamın çalışma odasının önünde bir masa vardı ve sekreteri oturuyordu.

— Merhaba, Nikolai Petrovich boş mu?

—Birkaç dakika bekleyin, toplantısı var.

Bana babamın yanına gitmemi söyleyemezsin. Üstelik kadını tanımıyordum, o da beni tanımıyordu.

Bu arada, kadın tek kelimeyle muhteşem görünüyordu. Altında 3 beden göğüsleri saklayan beyaz bir sütyen bulunan beyaz bir bluz. Ve iştah açıcı kıçını saran siyah kısa bir etek.

Kadın karşıma oturdu ve gözlerimi ondan ayırmadım. O sırada telefonda konuşuyordu ve sanki tesadüfen bacak bacak üstüne attı. Çorap ve siyah bir tanga giydiğini fark ettim. Gördüğü şey sikini sertleştirdi.

Oturup çoraplarını göstermeye devam etti.

Güldü ve telefonda neşeyle sohbet etti. Bir arkadaşıyla konuştuğu belliydi.

Her şey yoluna girecekti ama konuşmayı dinlemeye başladım.

- Ama hayır, dün yapamadım. Patronun yanındaydım.

—Yapamadım, hepsi bu. Onun nasıl biri olduğunu biliyorsun. Evet, onunla yatacaksın.

Ve kadın güldü.

10 dakika sonra babam serbest kaldı ve ben onu görmeye gittim.

— Merhaba oğlum. Sizi beklettiğim için üzgünüm. Tuşu basılı tutun.

— Ama şimdilik hiçbir şey beklemiyorum. Kaçırma. Sekreterinizin telefonda konuşmasını dinledim. Pek çok ilginç şey öğrendim.

—Bu aptaldan ne öğrenebilirsiniz?

— Dün patronuyla birlikte olduğunu ve yeterince uyumadığını söyledi. Sanırım onun bir patronu var. Annenle bana müzakerelere katıldığını söylemiştin.

—Ne kadar aptal. Oğlum, annene söyleme. İşin stresli olduğunu anlıyorsunuz ve rahatlamak istiyorsunuz. Ama annem affetmeyecek.

— Ama kapıyı çalmayacaktım.

—Teşekkür ederim oğlum.

- Baba, sekreterinle biraz rahatlayabilir miyim? Üniversitede okumanın stresli, sınavlar ve sınavlar olduğunu anlıyorsunuz.

Babamla ben de güldük.

Babam masadan bir paket prezervatif alıp bana verdi.

Sonra telefonu aldı.

— Ira, içeri gel.

Bir saniye sonra sekreterin topukları tıkırdamaya başladı.

—İşte oğlumla tanışın.

Kadın ağzını açtı.

—Ben bir saatliğine burada olmayacağım, sen de onun emrindesin.

Ve babam kapıyı arkasından kapatarak gitti.

Kadına yaklaştım, kıçını tuttum ve ona dokunmaya başladım.

Kadın hiçbir şey söylemedi ve orada durmaya devam etti.

- Peki, biz ne için duruyoruz? Hadi soyunalım.

Ve kadın bluzunu çıkarmaya başladı. O kadar bekleyemedim ve eteğini kaldırdım. Ve külotunu çıkardı. Prezervatifi takıp kadını masaya oturttum ve ince bacaklarını açtım.

19 yaşımdayken zaten birçok kızla yattım. Ve bu konuda tecrübesi vardı. Sık sık kulüplere giderdim. Sanırım paranız olduğunda seksin sorun olmadığını anlıyorsunuz.

Elimi kadının amının biraz üzerinde gezdirdim ve kelimenin tam anlamıyla bir dakika sonra, kadının amı zaten ıslaktı. Sikimi soktum ve şöyle dedim:

— Peki, başlayalım.

Ve kadını sikmeye başladım. Kadın inlemeye başladı. Ve parmağımı ağzına soktum. Hangi o emmeye başladı. Birkaç dakika sonra onu kaldırdım ve üzerine eğdim.

Kıçını havaya kaldırdı. Ben de onun kıçına birkaç tokat attım.

— Kıçından sikişiyor musun?

— Hayır.

— Arabayı sürdüğünüz kişi.

Ve kıçına 2 parmağımı soktum. Kadın yüksek sesle inledi.

- Kapat çeneni fahişe.

Birkaç dakika sonra eşek hazırdı. Sikimi içeri soktum ve sert bir şekilde içeri ittim.

Kadın zaten inlemelerini bastırıyordu.

— Ooh, güzel göt.

Yaklaşık 15 dakika boyunca onu dövdüm ve sonra geldim.

Kadın giyinmek istedi.

—Acelen neredesin? Babam henüz burada değil, bir kez daha zamanımız olacak.

Ben de babamın sandalyesine oturdum ve kadını bana çağırdım. Prezervatifi tekrar taktım ve kadın bacağını üstüme atıp penisimin üzerine çöktü. Sert kalçasını sıktım ve aletimin üzerinde daha hızlı zıplamasına yardım ettim. Göğüsleri yukarı aşağı hareket ediyordu. Meme uçlarını emmeye başladım. Kadın tamamen darmadağınıktı, saçından tek bir iz bile kalmamıştı. Yaklaşık 20 dakika sonra ikimiz de geldik.

Kadın aşağı indi ve giyinmeye başladı. Prezervatifi çıkardım ve penisimi külotuma soktum.

— O iyi bir sekreter. İş yerinde burası harika.

— Bundan daha nazik olamazdı.

—Babanın seni daha şefkatle siktiğini sanmıyorum. Muhtemelen bir fahişe gibi sikişiyor. Bu senin işin, bu yüzden sabırlı ol. Bence baban sana parayla zarar vermiyor. Bu arada, uzun zamandır yoktu. O gelene kadar emelim.

— Sen doyumsuzsun.

Ve kadın diz çöktü ve penisimi emmeye başladı.

Mükemmel bir şekilde emdi. Bu konuda çok şey bildiği açıktı.

Babam geldiğinde biz zaten ayaktaydık ve onun gelişini bekliyorduk.

— Peki oğlum, mutlu musun?

—Evet baba. İyice rahatlıyor.

—Ir, 2 kahve getir.

- Baba, dinlenmek için haftada birkaç kez işine gelebilir miyim?!

— Annem bilmesin diye.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Annemle babamın seks yaptığını duydum
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    83 Views
    Last post by Anonymous