Bugün annem, onu satışa çıkarmak için eski dizüstü bilgisayarındaki tüm çöpleri temizlememi istedi.
Çok fazla zeka gerektirmiyor, bu yüzden bu göreve oturdum ve mümkün olduğu kadar çabuk bitirmek istedim. İlk başta her şeyi benden istendiği gibi yaptım, periyodik olarak fotoğraf içeren klasörleri kontrol ettim, bu dizüstü bilgisayarda neyin saklandığını görmek ilginçti.
Annem her şeyin fotoğrafını çekmeyi severdi, doğanın, yemeklerin, yürüyüş anlarının fotoğraflarını çekerdi, görünüşe göre tüm fotoğraflar bir kamerayla çekilmişti. Ve böylece klasörleri karıştırdım ve "x" adında bir tane gördüm. Bunun diğerleriyle aynı klasör olduğunu düşündüm ve açtım. Şaşırtıcı bir şekilde, hiç de doğa değildi) Annemin erotik fotoğraflarının olduğu bir klasördü.
Alışılmadık bir şey gibi görünmüyor, herkesin böyle bir klasörü var, hepimiz yetişkiniz ve bunu anlıyoruz. Ancak bu fotoğraflarda alışılmadık bir şey vardı. 17 tane vardı ve her birinde ben göründüm. Bu fotoğraflar çok küçüklüğümden kalma. Mesela annemin evimizdeki yılbaşı ağacının yanında durduğu, benim de yanında durup bacaklarına sarıldığım, gömleğinin üst düğmelerinin açık ve göğüslerinin göründüğü bir fotoğraf vardı.
İşte bir örnek daha. Annem sabahlığıyla kanepede oturuyor ve beni kollarında tutuyor ve fotoğrafta bacaklarını açmış olduğu açıkça vurgulanıyor ve biraz yana doğru itilmiş külotunu görebiliyorsun ve onu görebiliyorsun.. peki, fikri anladın)
Sizce bunun ebeveynlerimin bir fetişi olduğunu mu düşünüyorsunuz yoksa bu bir şekilde farklı şekilde tanımlanabilir mi?
Annem ve babamın garip fotoğrafları. ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version