Garip kız, onu öpemedim bile.kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Garip kız, onu öpemedim bile.

Post by Guest »

Herkese selam)

Ben varım: 27 yaşındayım, normal görünüyorum (kızlar benim gibi), şehirdeki gelirim ortalamanın üzerinde, arabam var (çok pahalı değil), annemin evinde yalnız yaşıyorum (kiralamanın bir anlamı yok) Şimdi)

23 yaşında, okuyor ve çalışıyor (YouTube'da ilginç bir çalışma) ve 6 yaşında gibi görünüyor. Çok girişken, güler yüzlü ve açık sözlü (birçok erkekle tanışıyorum) Ortak bir arkadaşımdan tanıyorum.

Saunaya gitmeye karar verdik ve bara gittik, o sadece oturuyordu, çalışıyordu ve arkadaşıyla konuşuyordu. Sonunda birkaç şaka yaptılar ve ben de “Ne yapıyorsun?” diye sordum. vb. ve yanına oturdum. Nereye gideceğimize ve ne alacağımıza karar verirken. Onları aradım ve kabul ettim (muhtemelen ortak bir arkadaşım yanımda olduğu için kabul ettim). Sonuç olarak kolay bir kinestetik vardı, benden hoşlandığı hemen belli oldu. Pekala, doğrudan ilerlemenin ve liderlik etmenin bir anlamı yoktu (çünkü işe gitmek zorundaydım).

Ertesi gün bir arkadaşımdan tg'sini aldım (kendim almayı unuttum, bizden önce gittiler). Sonuç olarak buluşup biraz içtik, oturduk konuştuk (hafif bir kinestetik his vardı)  Öpüşmeye karar verdim onu ve başını çevirdi. Bir bira daha aldık, burayı pek sevmediğimi söyledim ve daireye gitmesini önerdim. Birkaç cümleden sonra kabul ettim. Onu elinden tuttu. Sonuç olarak dairede 2 gece geçirdik. Kendisine dokunulmasına izin verdi, uzun süredir poposunu ve göğsünü tutarken elini çekti ve ayrıca regl döneminde olduğunu söyledi (%90'ı yalan söylüyor). Peki, seni öpemedim. Çoğunlukla konuştuk ve sarıldık (bir süre sonra öpmeye çalıştım), herkes işine gitti ve akşam yine biraz içtik. Çok ilgilendiği belliydi, gözlerinden okundu, iltifatlar etti, “O kadar etkilisin ki, her şeyi ne kadar güzel yapıyorsun.” Sana aşık olmaktan korkuyorum dedi. Sonra yapacak çok işi olduğunu söyledi ve tam o sırada bir arkadaşım beni arayıp bir nargileciye gitmemi önerdi, ben de merakımdan kabul ettim (Gerçi ben de sigara içmiyorum). Bundan pek hoşlanmadığı ve beni terk etmeye çalıştığı belliydi, üstüme yatmaya başladı, o sırada onu öpmeye çalıştım ama sadece dudaklarımı yukarı kaldırdım. Sonunda onlar da uykuya daldılar. Sabah iltifatlar karşılıklı, kinestetik olarak başladı, o da onu öpmedi (denemesine rağmen), o anda onu öptüğümde her şeyin onun için alt üst olduğunu söyledi. Sonunda sabah uyuyakaldık, beni uyandırdı, ortalığı temizledi (masadan, sahayı yıkadı) ve gitti.

Sonra başarısızlığım başladı (biraz yapışmaya başladı ve birkaç gün aramama gerek olmadığını biliyordum) aynı günün akşamı aradım ve çok şey olacağı için yürüyüşe çıkmayı teklif ettim. şimdi iş var. Sonuç olarak birbirimizi görmeye karar verdik, ben de sana işe geç kalacağım, müsait olduğunda yaz dedim. Sonuç olarak ne yaptığımı öğrendim ve sonra shawarma'da oturduğumu söyledim. Sorum şuydu: "Beni mi bekliyorsun?"

diyalog

o-oturup bana shawarma almanı bekliyorum

Neden ben? Ben almayacağım, kendin için al

Ah özür dilerim

çok kırgınım

Oh hayır

İnsanların yalvarmasından hoşlanmıyorum
Peki, bu sana kalmış

o- O zaman benimle nasıl iletişim kuruyorsun?
Eğer bir dilenciysem

ben - Mümkün değil)

Onun bu kadar küstahça bir isteği üzerine tamamen geri çevrildim ve onunla iletişimimi tamamen kesmeye karar verdim.
Neyi yanlış yaptım?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post