Genel olarak BOZHP ile başka şehirden tanıştım. 33 yaşındayım, o 25 yaşında. Kasım ayında yazışmaya başladık. Temel olarak uzaktan iletişim görüntülü görüşmelerdi. Bazı nedenlerden dolayı fiziksel olarak yanına gelemedim. VK ve görüntülü iletişim aracılığıyla uzaktan iletişim kurduk.Tanrı sürekli yazdı. Neredeyse her gün günaydın ve nasılsın diye yazdım ama çok daha az sıklıkta. Ama bir süre sonra onun yanına geldi. Toplantıdan sonra da her zaman ilk önce ben yazdım. Ve güzel bir yürüyüş yaptık. Daha da yaklaştırdı. Omzuna oturduklarında başını eğdi, inisiyatif ondan bir öpücük içindi.
Bir hafta kadar sonra. Soğuk algınlığı nedeniyle hastalandı. Sonra yaklaşıp geçmiş olsun demeye başladım, sağlığınızı ve her şeyin yolunda olup olmadığını sordum (insanca konuşursak)
Ve bugün onu bana veriyor. Bir adam buldu.
Ona “Sana ne uymadı?” diye sordum.
"Her şeyi ayarladı"
Ben: O zaman neden bitirmeye karar verdin?
O: Beklemek istemedim. Benim için daha kolay
O: Yalnız kalmaktan yoruldum ve bu kadar.
O: Üzgünüm, gerçekten çok üzgünüm, senin daha iyi olduğunu biliyorum Ve ona güvenmiyorum, genel olarak bu konuda ve özgüven konusunda da sorunlarım var ama buna ihtiyacın yok, ben paranoyağım Neyse
Ama kendi adıma kaygılı olduğunu söylediğini ve eğer ona yazmazsam kaygılandığını söyleyeceğim. Ve biraz gerginlik vardı. Ben sohbeti ve uzun yazışmaları sevmiyorum. Aramak daha iyi.
Nedenini anlamıyorum DOD öyleydi. Sık sık ona daha yakındı. Ben de önümüzdeki hafta geleceğimi söyledim ki bu bana daha yakın. DODA'dan önce bile
Garip bir durum. Kız ve Savunma Bakanlığı'ndan daha yakın ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version