İyi günler.
Soru daha çok adil seks içindir. Kızlar, hiç bir erkeğe bağlanma isteği duydunuz mu? Belki bunu zaten yapmışsınızdır. Bunu soruyorum çünkü kız arkadaşım beni soymak istedi ve yaptı, artık bu yaygın bir uygulama. Çoğu kızın bu arzuya sahip olup olmadığını bilmek isterim? Yoksa azınlık mı bunlar? Neden adamı soymak istedin?
Siz ve partneriniz beğendiniz mi?
Tekrarlamak ister misiniz?
Nasıl hissettin?
İyi günler. Soru daha çok adil seks içindir. Kızlar, hiç bir erkeğe bağlanma isteği duydunuz mu? Belki bunu zaten yapmışsınızdır. Bunu soruyorum çünkü kız arkadaşım beni soymak istedi ve yaptı, artık bu yaygın bir uygulama. Çoğu kızın bu arzuya sahip olup olmadığını bilmek isterim? Yoksa azınlık mı bunlar? Neden adamı soymak istedin? Siz ve partneriniz beğendiniz mi? Tekrarlamak ister misiniz? Nasıl hissettin?
Gerçekten kıçından adamı becermek istiyorum ve o verilmiş gibi görünüyor, ama biraz acı verici ve istemiyor.
kıçını yalamayı ve parmağını dürtmeyi öneriyorum.
nasıl ikna edilir
Adam Kuni'yi seviyorsa, adamı çıkarmak isteyen kızlar varsa, tüm kızların kimse olmasına hazır. Her şey için tüm konuları kabul ediyorum. Çok denedim. Hayvanat bahçesi bile