Otel. Bölüm 5: Yerine Gelen Bir SözGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Otel. Bölüm 5: Yerine Gelen Bir Söz

Post by Anonymous »

Çalışmalarımız sırasında bize bir şeyler söylendi, bazı önemli konular, meslektaşlarla etkileşim için algoritmalar, bir ekibi yönetmek ve kafam önümüzdeki akşam ve Michel ile bir sonraki muhtemelen önemli toplantı hakkında düşüncelerle doluydu. Her nasılsa ders bittikten sonra internette bulduğum özel ürünler mağazasına koştum. Evet, seçim kesinlikle ilginç ve çok büyük, her boyutta, şekilde, renkte ve malzemede çok fazla yapay penis var. Ancak bunları elinizde tuttuklarınızla karşılaştırın....
You need to register to see the link.
Ve dün içimde olan şey hâlâ hayattaydı, daha hoştu.
Siyah seksi çoraplar almaya karar verdim kemer, külot ve sutyen ile aynı seriden, uyumlu olsunlar. Ayrıca nemlendirici bir jel kayganlaştırıcı da şarttır... Alışveriş ve alışılmadık bir şey beklentisiyle otele gittim. Michel'in olası gelişine kadar hâlâ çok zamanım vardı ama hazırlanmam gerekiyordu. Öncelikle gerekli tüm hijyen prosedürlerini uygulayarak duş aldım. Daha sonra saçlarını kurutup kabarık bir saç modeli haline getirdi, ancak bunun uzun sürmeyeceğini anlamıştı. Daha sonra satın aldığı siyah iç çamaşırını beyaz bir çarşafın üzerine sererek yatak odasına gitti. Ohhh, ne kadar zıtlık ve buna nasıl bakacağım. Yapılması gereken ilk şey çorap... Erkekler bunu yaşamayacak... Bir çorabın narin ipeksi dokusunu bacağın pürüzsüz derisi üzerinde, düşüncelerde ve beklentilerde açmanın gerçeği, ne kadar nazik veya tam tersi , kaba eller vücudunuzu bu kumaşı okşayacak, buruşturacak ve tutacak... Mmmm, ne heyecan verici, her şey çok yavaş. Zaten bu sihirden akıyordum...
Çoraplardan sonra, kayışları çorabın üzerine bağlanan bir kemer geldi. Üstte külot var. Evet bu doğru değil, jartiyer altında olması lazım ama beni çorapla sikecek... Sırada sütyen, bileklerime ve boynuma birkaç damla parfüm var... Aynanın karşısına geçtikten sonra, Her şeyin yolunda olduğunu fark ettim ve Michel'in girebilmesi için girişteki küçük kapıyı açtım, ona mesaj attı. Bekleyerek ve tahmin ederek yatağıma girdim.
Henüz tanımadığım Michel ve benim odalara girdiğimizi duydum, yaklaşık 15 dakika geçti, kapı hafifçe açıldı ve Misha bir buket kırmızı gülle içeri girdi . O da hazırdı, çünkü üzerinde sadece bir bornoz vardı, muhtemelen başka hiçbir şeyi yoktu, yeni yıkanmıştı ve hoş kokuyordu. Ve onunla tanıştım.... Karnımın üstünde yatıyordum, bacaklarım hafifçe yana dönüktü, dirseklerden bükülmüş kollarıma yaslanıyordum, böylece göğsümü, bacaklarımı ve belden geniş kalçalara sihirli geçişi görebiliyordu. , şimdi zaten siyah ipek giymiş. Her şeyi gördü ve şaşkına döndü... Buket artık içinde su bulunmayan aynı kovaya sıkıştı, bornoz uçtu ve onu tamamen açığa çıkardı. Hiçbir kelime yoktu, sadece kendi ana dillerinde bazı hayranlık ünlemleri vardı. Kafası karışmış gibi bir tavırla yanıma oturdu ve elini kalçama koydu.
- sen, sen, sen sadece bir büyücüsün, Marie... Güzel olduğunu biliyordum ama böyle, böyle bir görüntüde ne olurdu.... Şaşırdım...
- yapacağız Hala iş mi, yoksa bana hayran mı kalacağız? Sırıtarak cevap verdim, başımı dikleşmiş üyenin yanında olacak şekilde ilerledim ve önce onu elime aldım.
- Misha, bu sabah kuzgunun arkadan gitmesine izin vereceğime dair sana söz verdim.. Söz yerine getirilecek, korkarım ki daha önce hiç bu kadar büyük bir kıçım olmamıştı. Kafasını ağzıma alıp emmeye başladım. Zaten pahalı olmasına rağmen, bunu gerçekten istiyorum, dünyadaki en lezzetli şey, sıcak da olsa tüm dondurmalardan daha tatlı. Bu sırada elini kıçına uzatır, parmaklarını külotun altına sokar, masaj yapmaya ve imrenilen deliğe baskı yapmaya başlar.
Misha da yanıma oturuyor, ayrıca gülüme bolca jel sürüyor ve başparmaklarıyla çörekleri birbirinden ayırıyor. Artık mağaraya bir giriş yaparak mağarayı daha da açacaktır. Kafa girişe dokunuyor... Mmmm. Sallanma ve baskı giderek artıyor ama çok yavaş ve yumuşak. Ahhh, keskin bir acı, kas halkası açıldı, davetsiz bir misafirin içeri girmesine izin verdi.
- Misha, bekle.... Acıyor...
- evet tatlım... Bu pozisyonda tutarak kıçımı ve sırtımı okşamaya başladı.... Ağrı zamanla azaldı , hayır olmasına rağmen, ona daha çok alıştım, tatlı, hatta arzu edilir hale geldi....
- devam et...
Güçlü avuçları kalçalarımı tutuyor ve gövde sallanarak çok yavaş hareket ediyor , milimetrik olarak derinlerde... Tabii ki arkam acıyor, You need to register to see the link. acımadı Bu boyutu alma, aynı zamanda büyüyen bir doyma hissi... Bu duyguyu ancak almış olanlar anlayabilir, tatlı, sapkın, hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Ve böylece içimde tamamen dondu, sese alışabilmem için biraz sallandı... Ve sonra çok yavaş ve nazikçe hareket etmeye başladı. Biraz öne eğilip bacaklarını daha da açarak erkeğine hareket özgürlüğü verdi. Elleri kalçalarımda, hareketleri zaten süpürüyor, kafa neredeyse delikten çıkıyor, sonra geri giriyor, zaten alışılmış ve genişlemiş anüs halkasına nüfuz ediyor. Dürüst olmak gerekirse, asla anal seksten gelmedim ve büyük olasılıkla bu asla olmayacak. Ama bir erkeğe tam, mutlak ait olma hissi, ona verme, onun benden yasak bir şeyi alması ve bundan çılgınca zevk alması. Bütün bunlar bana büyük bir heyecan veriyor ve sırf bu deneyimler uğruna kendimden vazgeçmeye hazırım. Ve bir kadın için asıl mesele orgazm değildir... Zaman durdu... Yavaşça inledim, beni bunaltan duygulardan biraz çığlık attım. Kıçımdaki ağrı tamamen azaldı, yerini tatlı bir dolgunluk, sıcaklık ve şehvet duygusu aldı, ben sadece bir kadındım, bir orospu, beni bu yasak ama çok arzu edilen deliğe siken adama teslim olan, artık o değildi tereddüt etti, tüm gücüyle, hızıyla ve maksimum hareket genişliğiyle beni becerdi, öyle ki içerideki jel emildi ve popo yanmaya başladı...
- Misha, diye inledim, daha fazla kayganlaştırıcı ekle. .. Ve hadi pozisyonu değiştirelim, vücudunuzun ağırlığını ve sıcaklığını hissetmek istiyorum. Arkamı döndüm ve sırt üstü yattım, bacaklarımı açtım ve dizlerimle onları göğsüme bastırdım, böylece bu pozisyonda bile kıçım erişilebilir durumda kaldı. Elbette, Michel bu rutini öylece bırakamadı ve birkaç dakika boyunca perinemin tamamını, klitorisi ve tabii ki anüs açık deliğimi öptü... Sonra oraya bir miktar kayganlaştırıcı damlattı. penise sürdüm ve üzerime yattı, hiç gecikmeden hemen içeri girdim. Mmmmm. Bu pozisyonda, farklı bir giriş açısıyla, duyumlar farklıydı ama yine de hoştu...
Michel üzerime uzanıp beni yatağa bastırırken bacaklarımı elleriyle tuttu. omuzlar ve aynı zamanda boynuna öpücükler yağdırmak, kulağı emmek, derin darbeler atmaya devam etmek için zaman harcadı. Sadece arkasından tuttum ve eridim, şehvetin tatlı bataklığında eridim... Birkaç derin darbe daha, boğucu bir hırıltı ve penisinden çıkan bir tsunami dalgası, sıcak spermlerin serbest bırakılmasıyla birlikte zaten sıcak olan deliğime doğru hücum ederek vücudumun her hücresine nüfuz etti. Bir süre üzerimde yattı, derin nefesler aldı, sonra aşağı kayarak klitorisi emmeye ve okşamaya başladı...
Dilinin ucuyla ya tüberkülün dibinde dolaşarak ya da batma uygulayarak uç ile enjeksiyonlar. Önceki tüm sikişmelerden, zevklerden sonra, final için çok fazla çabaya gerek yoktu...
- aaaa, aaaa, aaaaaaa, tatlı bir orgazm içinde inledim, sırtımı büktüm, kalçalarımı yataktan kaldırdım. .. Ellerimle, hatta tırnaklarımı bile bırakarak Misha'nın kafasını tuttu, göğsüne bastırdı... Sonra onu bıraktı ve ikimiz de bitkin ama mutlu bir şekilde yan yana yattık, birbirimizi okşadık.
- bugün bana yaptıkların için, özellikle de orgazmdan sonra boşalmama yardım ettiğin için teşekkür ederim. Böyle adamlara saygı duyuyorum....
- hepsi senin sayende Marie'm. Bugün görünüşün ve davranışlarınla ​​beni deli ettin. Kadınlar anal seksi her zaman bu şekilde kabul etmezler ve ona çok çekilirler. Ama tüm beklentilerimi aştın...
Ve böylece, keyifli sohbetler, okşamalar ve kucaklaşmalar içinde yavaş yavaş uykuya daldık....

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post