Bu benim hikayem. Sasha'yı sevmeye ve hentai gibi görünmeye götürmem. Kızlar çok seviliyor, onlar için çok kıskanç değilim, ama hayal ettiğini söyledi. "Lida, güzel kızlarını gördün, kendim için bir tane istiyorum." O yerli bir kişi değil. Kendim için aldım. Elbise muhteşem ve dudaklarımı bir esmer boyadığım mini sarı, gözleri kahverengi. Ben lanet olası. Hentai ile karar vermedim. Ama "Bu bir rüya mı?" ve pantolon. Çıplakım. Üye duruyor. Göğüslerim. Birçok kez okşadı. Üyeler girer. Kedi içinde. Derin, becerdin. Çok zamanım. "Güçlü" dedi. Ve bir orgazmım var. Cumshot. Kedi o sperm içinde. "Teşekkür ederim" demekten memnundu. sabah kaldı. Evden
Bu benim hikayem. Sasha'yı sevmeye ve hentai gibi görünmeye götürmem. Kızlar çok seviliyor, onlar için çok kıskanç değilim, ama hayal ettiğini söyledi. "Lida, güzel kızlarını gördün, kendim için bir tane istiyorum." O yerli bir kişi değil. Kendim için aldım. Elbise muhteşem ve dudaklarımı bir esmer boyadığım mini sarı, gözleri kahverengi. Ben lanet olası. Hentai ile karar vermedim. Ama "Bu [url=viewtopic.php?t=2047]bir rüya[/url] mı?" ve pantolon. Çıplakım. Üye duruyor. Göğüslerim. Birçok kez okşadı. Üyeler girer. Kedi içinde. Derin, becerdin. Çok zamanım. "Güçlü" dedi. Ve bir orgazmım var. Cumshot. Kedi o sperm içinde. "Teşekkür ederim" demekten memnundu. sabah kaldı. Evden
İlk başlarda erkek ve kız kardeş birlikte oynar, aynı yatakta birbirlerine sarılarak uyurlardı ama kısa sürede birbirlerine daha sıkı sarılmaya ve eğlenmeye başladılar... Anne-baba sürekli işte, anne...
Hayatta her zaman hetero oldum ve kadınları seviyorum. Ama bazen fantezilerde bir süre bir dick yerine görünmesini istiyorum. Kadınların orgazm ile yaşadıkları hisleri hissetmek istiyorum!
Çalışmalarımız sırasında bize bir şeyler söylendi, bazı önemli konular, meslektaşlarla etkileşim için algoritmalar, bir ekibi yönetmek ve kafam önümüzdeki akşam ve Michel ile bir sonraki muhtemelen...