Başkasının karısıyla balkondaseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Başkasının karısıyla balkonda

Post by Anonymous »

Uzun zaman önceydi. Tek odalı da olsa ilk dairemin tadilatını yeni bitirmiştim ve o zamanlar bana göründüğü gibi tam rahatlığın tadını çıkarıyordum. Beni mutlu etmeyen şeylerden biri de işte aşırı çalışmam ve tamirat yapmamdı ve bir şekilde tüm kız arkadaşlarımın kafası karışıktı. Genel olarak seks gergin bir zamandı. Yağmurlu bir sonbahar akşamı, akşamı televizyon izleyerek geçirdim.

Telefon çaldı. Telefonu açıyorum. İş arkadaşım Seryoga'nın neşeli ve gözle görülür derecede sarhoş sesi telefonda. Hayatın nasıl olduğunu ve ne yaptığınızı sorduktan sonra Seryoga, komşu bir mikro bölgede yaşadığı için hemen gelmeyi teklif etti. Kaybedecek hiçbir şeyim yok ve kabul ettim. Tam 15 dakika sonra kapı zili çalıyor. Açtım. Neşeli ve konuşkan Sergei tesadüfen benim inime geldi ama tek başına değil, karısı Marina ile birlikte.

"Ve böyle bir durumda bir arabayla mı geldiniz?" - Korkuyla soruyorum. "HAYIR. Marinka yakın zamanda ehliyetini aldı. Artık kendi şoförüm var ve istediğim kadar sarhoş olabilirim," diye cevapladı Seryoga gururla ve kahkahayla. "Bu arada. Sarhoş olmaya ne dersin? — Sergei hemen sordu. "Sarhoş olabilir miyim bilmiyorum ama içebilirim" diye hemen katılıyorum. Odaya gittik. Masayı hızla kanepeye taşıdılar ve üzerine bir şişe konyak ve basit bir atıştırmalık koydular - dedikleri gibi, Tanrı'nın gönderdiği şey. Döküldü. İçtik. Bir ısırık aldık. Yeni bir abonelik serim olduğunu hatırladım ve anlaşılan o ki henüz görmemişler.

Diziyi açtım ve konuşurken ve izlerken konyak yavaş yavaş akmaya başladı. Görünüşe göre Seryoga bana iyice gelmeden önce "yakıt ikmali yaptı", çünkü 30-40 dakika sonra bayıldı. Onu kanepenin üzerine koydular ve Marina bir sandalyenin kenarına doğru hareket etmek zorunda kaldı ve ben aslında yere çöktüm, neyse ki zaten bir halı almıştım ve onun üzerinde yatmak benim için oldukça rahattı. Diziyi neredeyse tamamen sessizlik içinde izliyoruz.

Odadaki ışık loş; yalnızca duvardaki aplik açık. Sonra göz ucuyla Marina'nın sandalyede oturduğu yönde bir hareket fark ettim. Başımı çevirdiğimde bana baktığını, dizlerinin iki yana açık olduğunu ve kasıklarını örten beyaz külotunun açıkça görülebildiğini görüyorum. Utandım ve kafam karıştı. Gözlerimi zorlukla kaçırarak hararetle düşünmeye başladım. Püriten ahlakı, meslektaşımın karısının bu kadar açık bir davetini fark etmememi gerektiriyordu ama şehvet beni bu fırsattan yararlanmaya itti.

Kafam karıştı, mırıldanmaktan daha iyi bir şey düşünemiyordum: "Balkona gidip sigara içeceğim." Bir sigara yaktıktan sonra şehvetle Marina'nın kısa ve tombul figürünü hatırladım. Marina 4 beden göğüslerin ve çekici, geniş bir poponun mutlu sahibiydi. Ben bu fantezilere daldığım sırada Marina balkona çıkıp alçakgönüllü bir tavırla sordu: "Bana da bir sigara ver." Bir sigara yaktı. Dirseklerimizi korkuluklara dayayıp açık pencereden dışarı sigara içtik. Omzu benimkine dayanıyordu ve benim uzaklaşma fırsatım olmadı; pencere açıklığı çok dardı.

Sonra sordu: "Seryoga artık beni seksi bulmuyor... Ya sen?" - beni yine şaşırttı. İçgüdüsel olarak ona baktım ve hepsi bu... ahlak çöktü. Sigarayı yere atıp ona döndüm. İşte her şey burada tersine dönmeye başladı. Çılgınca öpüşmeye başladık. Açgözlülükle onu göğüslerinden, sonra da kıçından yakaladım. Sikim pantolonumu yırtmaya çalışıyordu, ben de ona özgürlük verdim. Marina'nın elini bulduktan sonra silahımı ona dayadım ve o da bunu isteyerek kullanmaya başladı.

Fantazim ve şehvetim kaynıyordu ve vaktinden önce bir sonuca yol açma tehdidini taşıyordu. Kararımı verdim ve hafifçe Marina'nın omuzlarına bastım ve o her şeyi doğru anladı. Çömeldi ve penisimi ustaca ağzına doğru yönlendirdi. Bu konu hakkında çok şey bildiğini hemen anladım. Dudakları ve diliyle bana tatlı bir şekilde eziyet ederken, kafamda kanla birlikte o narin ağza boşalma arzusu da vardı ama aklımdaki kalıntılar bana onu tanımadığımı ve belki de onu tanımadığımı hatırlattı. bu özgürlükten rahatsız olmak. Sebep kazandı. Marina'yı kaldırdım, sırtını bana çevirdim ve eteğini kaldırdım. Aceleyle külotunu çıkarmadım ve onu bir kenara ittim. Bacaklarının arasındaki her şey ıslak ve sıcaktı. Gerektiğinde penisimi kendisi yönlendirdi.

Hemen ona tamamen bastırdım ve direnemeyerek sessizce inledim. Duymadım, kulaklarımda çok fazla gürültü vardı. Bilincimin kıyısındayken bile onun rahminin benim için oldukça geniş olduğunu hâlâ fark ediyordum. "Çok ıslak" diye düşündüm ve diğer tüm düşünceler uçup gitti. Artık tamamen bir pisliktim ve onun yanında vajinası dışında hiçbir şey hissetmiyordum. Pilin erken bitmesini önlemek için iki kez duraklattım. Gelip gelmediğini hissedemedim. Sadece sessiz inlemelerini duydum. Tüm. Artık dayanamadım.

Bir sonraki dalga geldiğinde direnmedim ama alışkanlık ve hamilelik korkusuna uyarak penisimi Marina'nın vajinasının mevcut kucağından tam anlamıyla kopardım ve akıntıyı yana doğru yönlendirdim. Hatta spermin balkon paneline çarptığını duyduğumu bile sandım. Nirvana geldi. Bacaklarım titremeye başladı ve yere düşmek istedim. Marina hâlâ kıçını bana doğru çevirmiş halde duruyordu. Ancak bu kısa süreli mutluluk geçti. Pantolonumu çektim. Marina arkasını döndü, eteğini hafifçe aşağı çekti ve doğrudan gözlerinin içine bakarak sordu: "Belki sakin bir ortamda buluşabiliriz."

Kabul ettim ve birkaç gün içinde benim evimde bir sonraki toplantımız konusunda hızla anlaştık. Yaklaşık altı ay boyunca Marina sabahları bana geldi ve deli gibi seviştik. Bu arada, daha sonra ortaya çıktı ki, oral seks konusundaki büyüleyici yeteneğine rağmen Marina spermimi ağzına asla sokmadı.

Ne zaman geldiğimi doğru bir şekilde belirledi ve onun yumruğu ve parmakları üzerinde geldim. Onun büyük ve sıkı göğüslerine deli oluyordum. Daha sonra o zamanki kız arkadaşım ve Marina ile barıştım ve artık cinsel kavgalarda karşılaşmıyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Balkonda mastürbasyon yapmak
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    41 Views
    Last post by Anonymous
  • Bir anda balkonda
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    48 Views
    Last post by Anonymous
  • MDM karısıyla
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    46 Views
    Last post by Anonymous
  • Fantezi, karısıyla birlikte bir adam için bir oral seks.
    0 Replies
    34 Views
    Last post by Anonymous
  • St.'nin karısıyla bir aile yaratma olasılığı
    0 Replies
    43 Views
    Last post by Anonymous