Bir anda balkondaseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir anda balkonda

Post by Anonymous »

Bu o kadar beklenmedik bir şekilde oldu ki, ne olduğu konusunda hala biraz kafam karıştı, ama elbette tüm bunlar bana büyük mutluluk verdi ve bu nedenle bunları hatırlamaktan mutluluk duyuyorum. Sırayla başlayacağım... akşam oldu, eski arkadaşlarımdan birinin doğum günü partisine davetliydim, adı Vika'ydı. Belirlenen saatte dairesinin eşiğinde durdum, derin yakalı büyüleyici bej bir elbiseyle kapıyı açtı ve bunun beni etkilediğini hemen fark ettim ama buna göre göstermedim, sadece söyleyerek "Büyüleyici görünüyorsun" diyerek gülümsedi ve beni içeri davet etti.

Evde zaten çok sayıda parti vardı. Bir sürü arkadaş vardı, bir düzine kadar, müzik çalıyordu ve biz eğleniyorduk. Bu tür etkinliklerde her zaman olduğu gibi içtik ama çok fazla şey söylememeye gerek yok; her şey çok uygardı ve atmosfer normal rahatlamaya olanak sağlıyordu. Dans etmeye başladık, Vika zaten "sıcaktı" ve erkek grubunun zevkine göre oldukça erotik bir şekilde dans etti. Ona baktım. Formları basitçe beni çağırıyordu ve zihinsel olarak omuzlarını, dudaklarını öpmeyi, vücudunu okşamayı hayal ettim, ancak onu daha önce bu konuda hiç düşünmemiş olsam da, görünüşe göre tüm bu tatil bana böyle izlenimler verdi. Dünyaya döndüğümde balkona çıkıp bir sigara yakmaya karar verdim. Arkadan onun sesini duyduğumda ayakta durup kendime ait bir şeyler düşünüyordum... - Sıkıldın mı? - Hayır, diyorum. — Biraz temiz hava almaya karar verdim.

Ona bir sigara ısmarladım ve güzelce sohbet ettik. Kutlama devam etti ve arkadaşlarımızın dans edip kadehlerini kaldırması odanın hafif aralık kapısından görülebiliyordu. Olan bitenin şaşkınlığı nefesimi kesti. Vicky'nin eli belimin altındaydı ve pantolonumda yukarı aşağı hareket etmeye başladı. İçgüdüsel olarak ona baktım. Hiçbir duygu göstermeden orada durdu ve bir şeyler hakkında konuşmaya devam etti, ama ben zaten onun neden bahsettiğini belli belirsiz anladım. Fermuarımı açıp penisimi çıkardı. Sıcak, nazik elleri onunla sanki çok sevilen bir kedi yavrusuyla oynuyormuş gibi oynuyordu. Havadan ya da doğadan konuşmaya devam ederek onu tüm uzunluğu boyunca okşadı - anlamadım. Düşüncelerim zaten çok uzaktaydı.

Erkek arkadaşı kadeh kaldırarak eğlenmeye ve içki içmeye devam ediyordu; bunu balkon penceresinden açıkça görebiliyordum. Vika'nın dizlerinin üstüne çömeldiğini ve aletimi ağzına alıp hemen derin boğaza soktuğunu fark etmedim ve otomatik olarak onu başının arkasından tuttum ve benim için daha uygun olduğu için başını hareket ettirmeye başladım. . O doyumsuzdu. İkinci eli uzun süre eteğinin altındaydı, parmağını giderek daha derine soktu ve inlemesini duyabiliyordum. Daha fazla bekleyemedim ve bizi görüp görmemeleri umurumda değildi. Onu balkon penceresine doğru çevirdim ve onu arkadan umutsuzca sikmeye başladım, o da sadece zevkle inledi ve vücudunu bana doğru salladı. Balkonda kaos yaşanıyordu... Sonuna kadar heyecanla penisimi çıkardım ve kıçına girdim, bu ona büyük zevk verdi, kıçımı tuttu ve bana gittikçe daha sert bastırmaya başladı.

Sarsıntıdan sonra sevişmeye devam ettik, Vika benim sınırda olduğumu hissettiğinde arkasını döndü, organımı açığa çıkardı ve yüzünü ortaya çıkardı. Hafif açık ağzının üzerine gelip yanaklarını ve burnunu doldurdum ama o orada durmadı ve tekrar emmeye başladı, her damlamı sıkıyordu. Bir süre sonra her şey bitti ve tekrar masaya oturduk, kadeh kaldırdık ve dans ettik...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post