Bir keresinde kocam ve ben onun uzak akrabalarını ziyarete gittik, yanımıza biraz votka aldık, atıştırmalık aldık, her şey olması gerektiği gibiydi, mutfağa oturup içmeye başladık, üç saat orada oturduk , herkes zaten şerbetçiotuyla sarhoş olmuştu, tabii ki müzik istiyorlardı, Ruslan diski taktı ve dans etmeye başladık. Kocamla dans ederken yavaş yavaş beni soymaya başladı, ben nedense buna aldırış etmedim ve dans etmeye devam ettim.
Ruslan ve Natasha da yanımda dans ettiler ve bize tekme attılar, kocam arkamdan geldi, bana sarıldı ve beni Natasha'ya götürdü, kafasını tuttu ve onu başıma bastırdı ve ben onu tutkuyla öpmeye başladım, ben şoktaydım ama ben bu beni hızla uyandırdı, tüylerim diken diken oldu, meme uçlarım sertleşti, bacaklarımın arasındaki her şey ıslandı, dili tutkuyla ağzıma tırmandı, kocam alkışlamaya başladı ve ziyafetin devam etmesini istedi, ama kocamı hiç aldatmadım ve bir şekilde huzursuz oldum, genel olarak neşeli bir kızım ve rock yapmayı severim ama daha fazlası değil
Natasha kulağıma fısıldadı: hadi erkeklere striptiz yapalım, cevap verelim, cevap verdim ve o ve ben lezbiyen dansında kıyafetlerimizi çıkarmaya başladık, zaten sadece külotla dans ediyorduk, erkekler yapamadı kendilerine bir yer buldular, siklerinin pantolonlarını yırttığını gördüm, müzik bitti ve tekrar giyinmek istedim ama kocam elimden tutup beni yanına getirdi, üstüne yatırdı ve yapmaya başladı. beni sert öp, Ruslan beni utandırdı, başka bir erkeğin önünde hiç çıplak durmadım, kocam beni öpmeye devam etti ve elini bacaklarımın arasına alarak üzerime tırmandı, gözlerimi devirdim ve inlemeye başladım
Kendimi iyi hissettim, başımı çevirdim ve Natasha'nın Ruslan'ı emdiğini gördüm, bu beni daha da heyecanlandırdı, her tarafım akıyordu ve gerçekten seks istiyordum, kanepeden sürünerek kalktım ve kocamı emmeye başladım, kocam eğildi geri çekildi ve sadece elini kullandı başımı tuttu, Ruslan Natasha'yı köpek stilinde başı bize yakın olacak şekilde konumlandırdı ve ben bir şekilde kocamın penisini otomatik olarak ağzına yönlendirdim, sanki hipnoz altındaydım, seks istedim, Natasha özenle emdi, yutkundu penisinin neredeyse tamamı ağzındaydı, parmaklarıyla kendini okşadım ve periyodik olarak kocasının penisini emdim
Ruslan penisini Natasha'dan çıkardı ve arkamdan yanıma geldi, beni kimin siktiği umurumda değildi, beni siktikleri sürece içime girdi, kıçımdan yakaladı ve beni sikmeye başladı, başka biri adam beni kocamın önünde beceriyor, hiç bu işe girmedim, inanmazdım ama sikişmek istedim, kocam ayağa kalktı, Natasha'yı kanepeye oturttu, bacaklarını ayırdı ve başımı onun arasına doğrulttu bacaklarımı yalamaya başladım, kocasına oral seks yaptı,
Ruslan beni bir fahişe gibi parçaladı ve eliyle beni Natasha'nın amına bastırdı, dilimle ona daha da derinden girdim, kocam Natasha'yı sikmeye başladı ve bu beni giderek daha fazla heyecanlandırdı ve artık başka birinin olmasını umursamıyordum. üzerime biniyordu, pozisyon değiştirmeye başladık, Periyodik olarak kocam beni de sikti, Ruslan'ın üstüne oturdum ve kocam kıçıma girdi, inledim ve dudaklarımı ısırdım ama kendimi iyi hissettim, istedim, sonra yaptılar Natasha için de aynısı, yüzümüze geldiler ve tatlı öpücüklerle her şeyi yaladık, kocalar sigara içmek için mutfağa gittiler, ben kanepeye uzandım ve tavana baktım, muhtemelen 10 kez geldim, Natasha bana doğru eğildi ve beni dudaklarımdan öptü ve daha fazlasını istediğimi fısıldadı, ben de ona cevap verdim.
O gece onlarla kaldık ve gecenin yarısını sefahatle geçirdik, nedenini bilmiyorum ama gerçekten hoşuma gitti, gerçi ondan sonra kocamı aldatmadım, hala mutlu ve güzel yaşıyoruz.
Başka bir adam beni kocamın önünde sikiyor ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version