Ben kocamın bir arkadaşını istiyorum, o da beni istiyor. Ne yapalım?General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Ben kocamın bir arkadaşını istiyorum, o da beni istiyor. Ne yapalım?

Post by Guest »

Nisan ayında bir düğünde sarhoş oldum ve kocamın bir arkadaşıyla yattım (akrabalarının akrabalarımla aynı köyde yaşadığı ortaya çıktı). Ondan sonra birçok kez rüyamda onunla seviştiğimizi gördüm. Ama bu sadece hayal düzeyindeydi. Kocamla yattığımızda onu da birçok kez hayal ettim. Bana VK'da yazdı ama artık yok. Ve temmuz ayında kocasını dinlenmek için Don'a gitmeye davet etti. Ve gittik: kocam ve ben ve o ve karısı. Orada dans ettiler, yüzdüler, mangal yaptılar, chacha içtiler. Onunla birkaç cümle konuştuk. Üç gün sonra onunla birlikte köye gittik. Ve iki gün boyunca neredeyse yataktan kalkmadım. Ve iltifatlarla uyuyakaldı ve aşkını itiraf etti ve ben daha iyi seks yapmadım (ve aynı şeyi yüzüme de söyledi). O sağlıklı, uzun boylu, ben tombul, karısı kısa boylu, fit, kocam da uzun ama zayıf. Ve her zaman benim gibi "gerçek bir kadını" denemek istediğini söyledi. Beni görür görmez benden hoşlandığını. Şimdi ne yapmalı? Kocama bir arkadaş olarak saygı duyuyorum. Ve muhtemelen bundan hoşlanmıyorum. Ve karısına saygı duyuyorum. Ama ondan hoşlanıyorum. O artık benim erkeğim, kocam değil. Evet ve karısına olan sevgisini ondan pek fark etmedim

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post