Perşembe sabahı eşim kahvaltıda şunları söyledi:
— Bugün iş yerinde bir kutlamamız var, geç geleceğim ama Cuma günü izinli bir gün.
—Bensiz başa çıkabilir misin?
— Evet, akşam 6 civarında arayacağım, kapanış saatini öğrenince belki beni alabilirsin?
"Tamam" diye yanıtladım.
Bu olayın kendisi için bir yük olduğu ve gitmek istemediği yüzünden belliydi.
— Belki gitmeyeceksin? — diye sordum.
"Yapamam, etkinlik kapandı, tüm yönetim kurulu orada olacak, katılmamak işten atılmakla eşdeğerdir," diye üzülerek özetledi ve mutfaktan ayrıldı.
Yatak odasının kapısı hafifçe açıktı ve aynadan onun nasıl giyindiğini gördüm. Bornozunu üzerinden atıp uzun süre iç çamaşırı seçmişti ve rengine uygun lacivert bir elbiseye karar vermişti. Tayt giymedim, kendimi çoraplarla sınırladım. Garip, çorapları sevmiyordu. Şu sözlerle yatak odasından hızla çıktı:
—Hazırım.
Arabaya indik ve yola çıktık, önce onu, sonra da işime götürdüm.
Gün hızla geçti. Saat 17.00'de evdeydim ve akşam yemeği yedim. Akşam 6 civarında zil çaldı.
Kadın biraz çakırkeyif bir tavırla "Saat 21'de gelin" dedi. Telefonda neşeli bir şirketin sesleri duyuldu.
"Tamam" diye yanıtladım.
Kontrol noktasına yanaştım ve orada bekledim. Şirket dışarı çıktı, eşi sıcak bir şekilde onlara veda etti ve arabaya gitti.
- Yoruldum, hadi gidelim, duş alıp uyumak istiyorum... - tuhaf, diye düşündüm, şu anda neşeli görünüyordum.
Apartmana girdik, karısı pelerinini çıkarıp banyoya girdi. Kapıyı aralık bırakıp mutfağa girdi, göz ucuyla elbisesini başından çıkardığını gördüm. Külot veya sutyen giymiyordu.
Muhtemelen daha önce çıkarmışımdır, diye düşündüm.
Su ısıtıcısını açın.
Banyodan "İçeri girin" sesi.
İçeri geliyorum. Sırtı dönük, elleri duvara dayalı, bacakları iki yana açık, poposu davetkar bir şekilde açık duruyor.
—Beni kabaca ele alın.
Yapıyorum. Uludu. Neredeyse toplarımla birlikte içine düştüm...
Sikişme keskin ve sertti. Neredeyse anında geldi ve başımı rahim salgılarıyla ıslattı. Hepsi topalladı. Yatakta sekse devam etme umuduyla onu kucağıma aldım ve ıslak bir şekilde yatak odasına taşıdım...
- Kusura bakma, yoruldum, - kederli bir ses tonuyla devamının olmayacağını bildiriyor.
Yatağa kıvrılmış. Onu bir battaniyeyle örttüm ve çay içmek için mutfağa gittim.
Karım uyuyor, ben üzgün bir şekilde mutfakta oturuyorum bu sırada çantasındaki telefonu bip sesi çıkararak şarj istiyor. Şarja takmam gerekiyordu ama anlamasam da sabah %100 şarj olmuş gibi görünüyordu.
Çayımı bitirdim, makine yıkamayı yeni bitirmişti ve çamaşırları asmaya karar verdim. Ben de kendiminkini kapattım ama yalnızca onunki çoraptı.
???
Hayatta öyle şeyler olur ki çantasına bakmaya gittim, içi boştu.
???
Sonra gözüme şarjın başladığını gösteren bir telefon takıldı. Menüyü açıyorum, bana bir çağrı geldiğini görüyorum ve kameranın yanıp sönmesi kaydın devam ettiğini gösteriyor.
Kapatıldı. Yaklaşık 3 saat boyunca dosyaya baktım.
Anlaşılan, telefonu kapatmak yerine konuşmayı bitirip kamerayı açtı ve otomatik olarak çantasının dış cebine koydu.
Görünüşe göre alkol, diye düşündüm.
Tamam. Kaydedilenler ilginç hale geldi. Görüntüleme etkinleştirildi.
Ekranın çarpık görüntüsü, masaların düzenlenmiş olduğu oldukça büyük bir odayı gösteriyordu. Yavaş dans eden insanlar dans ediyor. Çiftler sarılıp öpüşürler. Kadınlar açıkça erkekler tarafından eziliyor. Gürültü, gürültü, kadın tıslaması:
—durun, eve gelene kadar bekleyin ve...
Karımı bir adamla aynı masada buldum. El dizinin üzerindedir ve daha yükseğe çıkar.
Arttı. Etek neredeyse külotuna kadar çekilmiş, bacakları hafifçe ayrık. Bir adam kasıklarına masaj yapıyor.
Kahretsin, bu hiç hoş değil. Durdur'a basıldı.
Bir şişe konyak çıkardım, döktüm ve içtim. Yüksek hızla geldi ve gitti. Daha ileriye bakmaya karar verdim.
Kadın başını sallıyor, ayağa kalkıyor, eteğini düzeltiyor ve gidiyor. Adam üzgün ve içki içiyor.
Bir kadın karısını durdurup bir şeyler söylüyor. Genç bir adam onlara yaklaşıyor.
Karısı onunla dans etmek için ayrılır. Adam ona ne derse gülüyor. Adamın elleri onun sırtını okşuyor ve ardından açıkça sağ göğsünü okşuyor, elbisesinin altına giriyor.
Karısı başını geriye attı. Adam karısının memesini aldı ve memesini emdi. Durdular. Bir kadın karısına arkadan yaklaştı ve elbisesinin fermuarını açtı.
Adam oturdu, elbisenin eteğini hafifçe tuttu ve karısının başının üzerine çekti.
Herkesin görmesi için iç çamaşırıyla bırakıldı.
Biri masadaki şişeleri temizledi. Adam karısını alıp masaya taşıdı.
Müzik durdu.
"Lütfen yapma, istemiyorum" diye ağladı karısı. Ancak masayı çevreleyen kalabalık manzarayı kapattı. Kalabalık bir gösteri istiyordu... Kadının havaya kaldırdığı bacakları arkalarından görülebiliyordu; külotu bagaj boyunca kayarak kalabalığa fırlatılmıştı.
Adamlardan biri onları yakaladı ve sevinçle şöyle dedi:
- Lanet olsun, ne kadar güzel akıyor.
Karısı çığlık attı:
— Gerek yok!
Sütyen atıldı.
Kalabalık nefesini tuttu.
—Piç—karının çığlığı koptu ve çığlığa dönüştü:
—AAA AAAA AAAAAAA...
Kalabalık zamanla nefesini tuttu.
Karım genç bir adam tarafından aptalca parçalandı.
Birisi pantolonunu çıkararak masadan uzaklaştı.
Böylece kamera, masanın üzerinde bacakları uzanmış şekilde yatan karısını filme aldı.
Karısının 3 büyüklüğündeki göğüsleri çekiç darbesinin ritmiyle sallanıyordu.
Adam işini bitirdi. Onun yerini karısının kasıklarını okşayan yaşlı bir adam aldı.
Onu yüzüstü çevirerek köpek stiline yerleştirdiler.
Kalabalık gösteriden memnun kaldı.
Kadın derin nefes alıyor, ritimle inliyor ve kıçını penise doğru itiyordu.
Adam bitirdi, ardından erkekler sırayla geldi.
Onların altında inledi.
Sonunda masada kimse kalmamıştı. Karısı masadan kayarak çömeldi. Vajinadan spermi boşaltarak ıkınmaya başladı.
Sonra bir kadın geldi ve tüm bunlara bakarak şunları söyledi:
—Doğru hizmet ederse, elde edilmesi zormuş gibi davranmanın bir anlamı yok, HA-HA.
Karısı tepki vermedi, dirseklerini masaya dayayarak ayağa kalktı, bir peçete aldı ve dudaklarını silmeye başladı, etrafına baktı ve yaşlarla dolu gözlerle elbisesini aradı.
Elinde elbiseyle bir adam yaklaştı ve bir şeyler söyledi. Kadın başını salladı ve kalçalarını açarak çıplak poposuyla tekrar masaya oturdu. Adam elbiseyi indirdi, pantolonunu indirdi ve onun üzerine dikti. Kollarını onun boynuna doladı ve ona asıldı, penisinin içindeki hareketiyle birlikte kalçalarını da aynı anda sallıyordu.
Bu arada bazı çiftler de seks yaptı.
Saatime baktım, yaklaşık 2 saatlik bir sefahat geçmişti, bir anda uçup gitti...
Karısı yatak odasında huzur içinde horluyordu.
Gördüğüm şey yüzünden başım dönüyordu.
Kaydı sildim ve yatmaya gittim.
Rüyamda oradaki herkesi becerdiğimi de gördüm.
Sabah eşim penisimi kiralayarak bir saat boyunca bana bindi.
Vajinası gevişmenin tadını çıkarıyordu.
Sonunda geldi ve hastamın kafasını rahimden gelen lezzetli bir duşla ıslattı.
Kafamda tek bir düşünce vardı: Söylemeli miyim, söylememeli miyim?!
Kapalı etkinlik ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version