En iyi arkadaşınla banyo yapseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 En iyi arkadaşınla banyo yap

Post by Anonymous »

Ben 19 yaşında bir erkeğim Artyom, hayatımda pek çok arkadaşım var ama onlar iyiler ve seni asla yarı yolda bırakmayacaklar. B sen ben içinde M dır-dir N BEN ben içinde H ş Ve Ve D P içinde Bay P hakkında Ve M dır-dir N Ve J dır-dir N BEN , H A ile vesaire hakkında ile N Ve M Bay içinde ben BEN dır-dir M Ve içinde H Ve M ile BEN V M dır-dir ile vesaire dır-dir , İle A İle vesaire hakkında P A ile N A P A P dır-dir J dır-dir N BEN P P dır-dir D ben hakkında Aynı Ve ben ile P hakkında D Ve vesaire H P hakkında P ben A V A vesaire H V B A ile ile dır-dir Ve N Ve ben Ve vesaire Ve P hakkında A İle V A P A P İle N A V sen P hakkında D N sen P V dır-dir H dır-dir P hakkında M , V ile dır-dir Aynı dır-dir P hakkında ile ben dır-dir D N Ve Ve D dır-dir N H içinde H dır-dir B sen . < / P > < P > BEN ile P A ile içinde ile hakkında Bay ben A ile Ve ben ile BEN Ve M sen D hakkında Bay hakkında V hakkında P Ve ben Ve ile H hakkında V ile vesaire P dır-dir H dır-dir . < / P > < P > P P Ve D BEN V N A ile N A H dır-dir N N sen Ve D dır-dir N H M sen V ile vesaire P dır-dir vesaire Ve ben Ve ile H içinde hakkında ile vesaire A N hakkında V İle Ve Ve ile dır-dir ben Ve V M A P ş P içinde vesaire İle içinde , dır-dir P A vesaire H N A M B sen ben hakkında N dır-dir D hakkında ben Bay hakkında , M sen dır-dir P A ben Ve hakkında B ş A ben Ve ile H , N hakkında BEN ile A M dır-dir vesaire Ve ben H vesaire hakkında J dır-dir N BEN İle A İle B içinde D vesaire hakkında H içinde vesaire İle A P H BEN N , BEN içinde D Ve V Ve ben ile BEN N hakkında N dır-dir P P dır-dir D A ben e vesaire hakkında M içinde ile N A H dır-dir N Ve BEN . < / P > < P > İÇİNDE ile İle hakkında P dır-dir P P Ve dır-dir P A ben Ve M sen İle B A ile ile dır-dir Ve N içinde , V P dır-dir M BEN B sen ben hakkında 2 3 : 3 0 , B A ile ile dır-dir Ve N P A B hakkında vesaire A ben D hakkında H A ile içinde N hakkında H Ve , BEN N dır-dir ile N A Ben ile A H dır-dir M J dır-dir N BEN P P dır-dir D ben hakkında Aynı Ve ben V ile vesaire P dır-dir vesaire Ve vesaire H ile BEN vesaire A İle P hakkında ile D N hakkında , ile A vesaire hakkında N dır-dir B sen ben hakkında ben Ben D dır-dir Ve P hakkında H vesaire Ve , ile A Ve D BEN V P A ile D dır-dir V A ben İle içinde J dır-dir N BEN V ile dır-dir V P dır-dir M BEN N A M dır-dir N BEN İle hakkında ile hakkında ile M hakkında vesaire P dır-dir ben , hakkında ile hakkında B dır-dir N N hakkında İle hakkında Bay D A BEN P A ile D dır-dir V A ben ile BEN , V hakkında B ş dır-dir M P A ile D dır-dir ben ile BEN BEN D hakkında vesaire P içinde ile hakkında V , J dır-dir N BEN İle ile vesaire A vesaire Ve vesaire hakkında Aynı dır-dir , BEN P dır-dir ş Ve ben ile ben hakkında Aynı Ve vesaire H V ile dır-dir V dır-dir ş Ve Ve D hakkında ile vesaire A vesaire H P ben A V İle Ve , Ve V Ve Aynı içinde İle A İle Aynı dır-dir N BEN ile N BEN ben vesaire P içinde ile sen Ve P A ile P A Aynı Ve V A ben P hakkında P A ile D dır-dir V A ben İle dır-dir Ve hakkında H dır-dir N H ile vesaire P A N N hakkında ile M hakkında vesaire P dır-dir ben N A M dır-dir N BEN , V ile İle hakkında P dır-dir hakkında N ile P P hakkında ile Ve ben « H dır-dir vesaire P içinde ile sen vesaire A N dır-dir ile N Ve M A dır-dir ş H V N Ve P P hakkında Ve D veya ş H P ben A V A vesaire H H vesaire hakkında ben Ve ? » BEN hakkında vesaire V dır-dir vesaire Ve ben H vesaire hakkında D A ş A ile ile N Ve M içinde , P P Ve ile dır-dir V ile N Ve M A vesaire H vesaire P içinde ile sen içinde V Ve D dır-dir ben İle A İle hakkında Ve B hakkında ben H ş hakkında Ve içinde J dır-dir N Ve B sen ben P P Ve B hakkında P , İle A İle M hakkında Ve D V A İle A İle B içinde D vesaire hakkında , N hakkında BEN dır-dir ile vesaire dır-dir ile vesaire V dır-dir N N hakkında P P Ve ile N A İle hakkında V içinde D Ve V ben dır-dir N Ve BEN N dır-dir P hakkında D A ben , ile N BEN V vesaire P içinde ile sen Ve D hakkında ile vesaire A V A BEN P ben A V İle Ve hakkında N M dır-dir N BEN hakkında ile vesaire A N hakkında V Ve ben Ve ile İle A ile A ben « İle P içinde vesaire A BEN P hakkında P İle A , D A Aynı dır-dir içinde M hakkında dır-dir Ve D dır-dir V içinde ş İle Ve vesaire A İle hakkında Ve N dır-dir vesaire » BEN hakkında vesaire V dır-dir vesaire Ve ben : N içinde ile P A ile Ve B hakkında , V Bay hakkında ben hakkında V dır-dir D içinde M A ben H dır-dir Bay hakkında hakkında N P hakkında H dır-dir vesaire , Ve V D P içinde Bay hakkında N ile P P hakkında ile Ve ben « ile İle hakkında ben H İle hakkında içinde vesaire dır-dir B BEN ile A N vesaire Ve M dır-dir vesaire P hakkında V ? » < / P > < P > BEN : A ile A H dır-dir M vesaire dır-dir B dır-dir ile N A vesaire H e vesaire hakkında ? < / P > < P > J dır-dir N BEN : D ama kendisi biraz küçük.

Ben: Ölçmedim ve bu benim için yeterli.

Zhenya: peki, hadi benimkiyle kontrol edelim.

Zhenya yanıma geldi, beni penisimden tuttu ve beni sarsmaya başladı, aşağı baktı ve kocaman penisini gördü ve mastürbasyon yaptığını hissetti, penisim hızla ayağa kalkmaya başladı ve sonra baktım ve gördüm onda da vardı ve burada yan yana duruyorduk, ikimiz de sertleşmiştik ve şöyle dedi: "Peki, penisin bir erkeğe göre çok küçük, kendini bir kız olarak denemedin mi?" "Tabii ki hayır, ne saçmalık?" diye cevap verdim. aniden beni boynumdan yakaladı ve aşağı çekti. Direndim ama Zhenya benden daha büyük ve daha güçlüydü ve beni hızla dizlerimin üzerine indirdi.

İlk başta 22-23 santimetrelik penisini yüzüme doğru kaydırdı, bir şekilde kurtulmaya çalıştım ama beni duvara yaslayıp “Şimdi biz” sözleriyle penisini ağzıma sokmaya çalıştı. Seni hak ettiğin şey yapacak, hiçlik." Olabildiğince arkamı döndüm ve ağzımı açmadım, kıçıma birkaç sert tokat attıktan sonra acı içinde çığlık attım ama çığlığım tüm gücüyle kocaman, sıcak bir penis tarafından kesildi. gücümle boğazımı toplara kadar ittim, artık her şeyin biteceği umuduyla çok geçmeden rahatladım ve aniden çok heyecanlandım, birkaç dakika ağzımda sert sikişmelerden sonra bana kalkmamı emretti ve beni götürdü havuzun girişine yakın duş kabinleri, orada hiç kimsenin olmaması beni şaşırttı, beni içeri sürükledikten sonra yere yatmamı söyledi (tüm bunlar beni daha çok heyecanlandırmaya başladı ve direnmedim, yalan söylüyordum) sırtımda yanıma geldi ve beni ağzımı açmaya zorladı, bunun son olduğunu ve şu anda ağzıma boşalacağını ve biteceğini düşünmüştüm ama yanılmışım, büyük miktarda sıvı atmaya başladı üzerimde çok fazla idrar vardı ve bana ağzımdan tutup yutmamı emretti, ona itaat ettim ve söylediği her şeyi yaptım, idrar gerçekten hoşuma gitti, oldukça temizdi, çok geçmeden beni kaldırdı ve zorladı Mayo giymek için havuza gittik, bundan sonra ne olacağını artık bilmiyordum, insanlar kamera yoktu, o yüzden içeri girdik, bana yaklaşmaya başladı, bana sarıldı, kıçımı pençeledi ve öptü, ben İstemiyordum ama onun için tıpkı bir oyuncak gibiydim ve bu hoşuma gidiyordu ama penisten gelen heyecan hissi doğal olarak tüm duygularımı kesintiye uğrattı.

Zhenya havuzun kenarına oturdu, mayolarını indirdi ve bana emmeye devam etmemi emretti, tadını aldıktan sonra topları yalamaya ve onlarla oynamaya başladım, etrafta oynadıktan sonra bana yüzmemi emretti havuzun sığ kısmında maksimum diz boyu vardı, mayolarımı tamamen indirdi ve sikimi tanıtmaya başladı, analda sert bir sikişten sonra bitkin düştüm ama beni tekrar duşa sürükledi ve zorladı tekrar emmemi istedi, çok geçmeden siki ağzımdan çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı ve bir noktada onu aniden, tıpkı toplarda olduğu gibi tamamen geri soktu ve ne kadar güçlü sperm jetlerinin boğazıma çarptığını ve aktığını hissettim. aşağı indim, yaklaşık 10 saniye sürdü, penisini çıkardı, yüzüme ve dilime sperm döktü, muhteşemdi ve bana her şeyi bitirmemi emretti, benim için çok lezzetliydi ve bir kadın olarak olmanın ne kadar harika olduğunu hissettim. kızım, çok geçmeden Zhenya ve ben sık sık bu şekilde havuza gittik ve hatta enstitünün tuvaletinde vakit geçirdik ve eşcinsel hikayem böyle başladı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post