Eve çok geç dönmedim. Anahtarımla kapıyı açtığımda odadan neşeli bir müzik duydum. Oğul tatildeydi ve karısı fitness derslerini vermek için odaya yerleşti. Hafif açık kapıdan baktım ve sevgilimin sırtı bana dönük olarak bir spor matının üzerinde durduğunu ve müziğin ritmine göre aktif olarak bacaklarını, kollarını salladığını, programın ona gösterdiği egzersizleri tekrarladığını gördüm. telefon ekranı. Pencereden parlayan parlak güneşin ışınlarında muhteşem görünüyordu. İnce ve biçimli vücudu, siyah spor bisiklet şortuna sıkı bir şekilde oturuyordu. Şaşırtıcı, şişkin poposu ve ince belinin üzerinde, üzerinde güneşte parıldayan ter akıntılarının görülebildiği bir deri şeridi bırakan aynı dar üst giyiyordu. Ve dönüş yaptığında, bir veya diğer keskin göğüslerin profilini gördüm. Daha yüksekte, ince, zarif boynunun üzerinde, bir kızınki gibi at kuyruğu şeklinde topladığı muhteşem sarı saçları müziğin ritmine ayak uyduruyordu. Sevgilime nasıl atladığını görünce gerçekten üzerime atlamasını istedim. Hayal gücüm zaten spor minderinin üzerine resimler çizmeye başlamıştı. Bir sonraki egzersiz bitmişti ve sakin müzikle rahatlaması gerekiyordu. Programın talimatlarını takip ederek dizlerinin üzerine oturdu, kollarını kaldırıp başının üzerine uzattı ve yavaşça alt sırtını bükerek öne doğru uzanarak kollarını kedi duruşuna doğru uzattı. Muhteşem ve çok çekici poposu vücudunun geri kalanının üzerinde duruyordu ve beni delice cezbetmişti.
Böylesi bir ayartmaya dayanamadığım için ona doğru yürüdüm, arkasında diz çöktüm ve tek bir hamleyle şortunu ve külotunu çıkararak yüzümü amının içine gömdüm. Şaşkınlıkla çığlık atmaya fırsat bulamadan, ben zaten onun klitorisinden ve dudaklarının kenarlarından anüsün halkasına kadar her yerini yalıyordum. Eşim önce birkaç egzersizi bitirmeme izin verin diye itiraz etmeye başladı, sonra zayıflayan bir sesle spordan sonra yıkanması gerektiğine dair bir şeyler söyledi ama ben hiçbir şey duymadım. Aktif okşamalarımdan dolayı kafam gürültülüydü ve o çoktan bahane uydurmayı bırakmıştı, rahatlamıştı ve açıkça eğleniyordu. Bunu hissettim çünkü tutku suyu amından akıyordu. Tükürüğümle karıştırılmasından keyif aldım. Dilimle klitorisini emdim ve alay ettim, dudaklarımdan birini veya diğerini dudaklarımla yavaşça çiğnedim, sonra tüm amını bir anda ağzıma emdim. Arka deliği de göz ardı etmedim. Bir süre sonra orta ve işaret parmağımı vajinasına soktum, hareket ettirmeye başladım ve başparmağımla derinlere girerken klitorise masaj yapmayı unutmadım. Ağzımı biraz yukarı kaldırdım ve onunla kıçını yaladım, önce etrafını sardım, sonra dilimle daha da derinlere girerek sıkı sfinkter kaslarını yaydım. Sevgilim sessizce zevkten inliyordu ve bir noktada tüm bunları müziğin ritmine ve onun fitness programındaki egzersizlerine göre yaptığımı fark ettim.
Sevdiğimin amını ve kıçını okşarken ben de oldukça tahrik oldum ve penisim zaten savaşa hazır durumdaydı. Serbest kalan tek elimle, asıl işimden bir an bile uzaklaşmadan kemerimi ve pantolonumu çözdüm ve onları külotumla birlikte indirdim. İnlemelerine ve kalçalarının kasılmasına bakılırsa orgazmın çoktan yaklaştığını fark ettim. Bir anda başımı okşamalardan kaldırdım, dizlerimin üzerinde doğruldum ve Aladdin'imi sihirli mağaraya götürdüm. Karısı çığlık atıp geldi. Mağaranın duvarları nabız gibi atıyor, dövüşçümü sıkıştırıyor ve kendisi yerinde kalmasına rağmen onun büyümesine neden oluyordu. Bir süre sonra nefesini biraz toparlayarak şunları söyledi:
—Evinize hoş geldiniz canım.
Ellerinden birini bacaklarının arasına koydu ve testislerimi okşamaya başladı. Neredeyse sonuna kadar giriş ve çıkış tempomu yavaş yavaş artırmaya başladım. İçeri girdiğimde testislerim doğrudan onun amına çarpıyordu ve o önce bir testisini, sonra diğerini sıkmayı başardı. Bunca zaman onun güzel, atletik poposunu okşamayı unutmadım. Onu yoğurdum, bazen avucumu yüksek sesle üzerine vurdum, sırtını okşadım, üstünün altına girdim. Bir noktada göğüslerini ellerimde hissetmek istedim. Ellerimi uzatarak onu omuzlarından tuttum ve belini düzeltmeye zorladım. Aynı zamanda ileri geri hareketlerimi bir an bile durdurmadım. Üst kısmın alt kenarını tutarak yukarı çektim, çorap gibi çıkardım. Gardırobun işe yaramaz hale gelen kısmını bir kenara atıp iki elimle eşimin sırtını göğsüme bastırdım, avuçlarımla göğüslerini okşamaya başladım. Onları okşadım, sıktım, tüm avucumla kaplayıp sıktığım anda meme uçlarını orta ve işaret parmaklarım arasında sıkıştırdım. Meme uçlarını büküp sıktım ve dünyanın en güzel pastalarını minik kirazlar gibi süslediler. Bir noktada orgazmın yaklaştığını hissederek kalçalarını tuttum ve tüm gücümle onu üzerime itmeye başladım. Dikleşen ve tam güçle sertleşen penisim midesinin derinliklerine nüfuz ediyor gibiydi. Omuzlarını bana doğru çevirip dudaklarıma bir öpücük kondurdu. O anda patladık. Önce ben, sonra birkaç saniye sonra doğrudan onun rahmine ve kendisine sıkı bir akıntı boşaltmaya başladığımda. Zaten kalçalarını bırakmıştım ve şimdi ellerimle o kadar tatlı bir yüzü yanaklarından tuttum ve dudaklarımla lobları çiğnemeyi unutmadan onu her yerinden, gözlerinden, alnından ve kulaklarının arkasından nazikçe öptüm. , yanaklarda ve boynun alt kısmında ve köprücük kemiklerinin üzerindeki gamzeler... Benim Aynı zamanda kalçalarım yavaşça sallanmaya devam ediyordu ve eski sertliğini kaybetmiş penisim zaten boş olmasına rağmen hareket etmeyi reddediyordu. dışarı çık.
Şu anda telefon numarası bize verildi:
—Teşekkür ederim, eğitim bitti. Herkese tebrikler. İyi bir iş yaptın. Umarım evdeki fitness eğitmeninizden memnunsunuzdur. Şimdi su prosedürlerine geçin.
— Evet, evdeki fitness antrenörümden çok memnunum. Karısı söyledi.
—Teşekkür ederim. Peki, tavsiyeye kulak verip su prosedürlerine geçelim mi?
Zorlukla ve biraz da pişmanlıkla birbirimizden ayrılmak zorunda kaldığımızı sordum ve bunu da ihmal etmedik.
Ev fitness eğitmeni ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version