Bir fitness salonunda saunaGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir fitness salonunda sauna

Post by Anonymous »

Eğitimden sonra fitness sauna'da periyodik olarak sıkıldım)
şehrimizde ortak saunanın bulunduğu bir fitness kulübümüz var. Karşı taraflardan 2 girişe sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu girişler bir sauna ile erkek ve kadın duşları ile bağlanır. Yani, adamlar duşlarından kapıdan saunaya ve duştan karşı taraftan kızın kapıdan bu yaygın sauna'ya kadar girerler.
bu yüzden fitness'te çok fazla insan olmadığında birkaç vaka vardı, kızlar vardı, bazılarının kaybolduğunu (bitmeyi bitirdiğini) görüyorum, aynı zamanda bitirdim ve çıplak vücudum için bir havlu ile duştan sonra saunaya gidiyorum, orada oturuyorum. Bir havludaki üst raf ve havluyu açarak, penisi koyuyorum, kızı bir dişi duşta cam mat bir kapıda dinliyorum. Sonra duş yalan söylüyor, kız ısınmak için saunaya girdiğinde, kapı açıldığında - tıkladığında, yükselticinin çok iyi görünmesi için hızla bir havlu atın. Bazen, alt rafta karşı tarafta oturursanız (kızların genellikle sıcak olduğu için oturup oturduğu yer), o zaman oraya baktığında horozumu görebilirsiniz)
oraya baktığında bir kadın görünümü yakalamak çılgınca heyecan vericidir. "You need to register to see the link." title = "utanç verici" width = "25"/>

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post