Alp Sütüseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Alp Sütü

Post by Anonymous »

Alışveriş merkezinin ortasındaki kahvehane tamamen boştu, kelimenin tam anlamıyla 2-3 masa doluydu. Büyük bir latte alarak rahat bir hasır koltuğa oturdum ve öğleden sonra güneşinin ışınlarında rahatlayarak kendimi huzur ve keyif atmosferine kaptırmaya başladım. Kahvemden bir yudum aldım ve süt köpüğü üst dudağımın üzerinde ince bir çizgi halinde yerleşti ve birden bana erkeğimle geçirdiğim dün akşamı hatırlattı.

Bacaklarıma anında kramp girdi ve karnımın alt kısmına sıcak ve hoş bir şey yayıldı. Nabzı şakaklarıma çarptı ve sanki anında onun lüks bir şekilde döşenmiş dairesine ışınlanmış gibiydim. Kulağımın arkasını okşadı, saçlarımı düzeltti ve yavaşça yanıma yaklaşarak kulağıma sessizce fısıldıyor: "Kırılgan kızımı istiyorum, seni her yerinden öpmek istiyorum, akıllı olup itaat edecek misin?" Sert parmakları dudaklarımın üzerinde kayarken ve sıcak dili kulağımı yalarken itaat etmekten başka seçeneğim yoktu. "Ne yapmaya ihtiyacım var?" — Dayanamadım ve yavaşça ağzımdan kaçırdım. Gülümsedi ve fısıldadı, "Karnınızın üstüne yatın ve kıçınızı gevşetin, çok şefkatli olacağım, söz veriyorum." İtaatsizlik etmeye cesaret edemedim. Sevdiğimin daha rahat etmesi için bacaklarımı hafifçe yanlara doğru açarak yatağa rahatça uzandım.

Parmaklarını ağzıma götürdü ve sessizce bana "Tükür!" diye emretti. Eline tükürdüm ve hiç vakit kaybetmeden elini kasıklarımın üzerinde gezdirip amımı yağladı. Etkileyici büyüklükteki penisini arzudan kıpkırmızı bir halde rahmime almaya hazırdım ki aniden sıcak dilini anüsümün üzerinde hissettim. Kelimenin tam anlamıyla içime girdi ve mümkün olduğu kadar derinlere nüfuz etmeye çalıştı. Şaşırtıcı bir şekilde sessizce ciyakladım ama aynı anda beni belimin altından yakaladı ve keskin bir şekilde geri çekti ve bir an sonra kendimi diz-dirsek pozisyonunda buldum ve dudakları ve dili zaten vajinamı okşuyordu. ve sıcak nefesini hissettim. Bana arkadan sarıldı, elleriyle kalçalarımı tuttu ve görünüşe göre kıçımı geliştirmek ve parmağıyla beni sikmek için başparmaklarıyla anüsümü açtı. Aniden durdu ve bir an dondu. Birkaç saniye sonra kıçıma güçlü bir tükürük hissettim ve onun sıcak salyasının yukarıdan aşağıya akıp çarşafa damladığını hissettim. Sağ elinin başparmağıyla kıçımı çalıştırırken, sol eliyle boynuma uzandı ve parmaklarıyla ağzıma ulaşmaya çalışırken beni tamamen yalamaya devam etti.

Orospu gibi aktım ve erkeğimin ne istediğini anladım, başımı hafifçe sola çevirdim ve kahrolası ağzımla parmaklarının üzerine atladım ve onları emmeye başladım. Tuzlu ve serttiler, dilimle onlarla oynadım, o da onları yanağımın arkasına kaydırıp dilimi yakalamaya çalıştı. Bacaklarımın arasındaki her şey ateşle yanıyordu, salyasının baldırlarımdan aşağı aktığını ve meyve sularımla karıştığını hissettim. Aniden, sol eli beni keskin bir şekilde boğazımdan yakaladı ve ben nasıl döndüğümü fark etmedim ve zaten bacaklarımı ayırarak sırt üstü yattım ve erkeğim dilini hızla içlerinde yukarı ve aşağı hareket ettiriyordu. klitorisimden anüsüme doğru iniyorum. Ağzımdan "Valera, sik beni lütfen" çıktı. Sevgilim iki kez düşünmeden durdu, ayağa kalktı ve kocaman cıvatasını çekmeye başlayarak, salya ve yağ birikintisinin içinde yatan bana baktı. "Tamam bebeğim." dedi gözlerinde şeytani bir parıltıyla. "Ama bugün senin ağzından sikeceğim" diye devam etti.

"Kalk kaltak!" - sert bir şekilde emir verdi ve ben de itaat edip yatağın kenarına oturdum ve ellerimi sevgilimin kalçalarına koydum, kocaman siki gözümün önündeydi. Sol eliyle başımı tutup sağ eliyle penisini hareket ettirerek gözlerimin içine bakmaya devam etti. Onun kokusunu aldım ve onu daha da çok istedim. Penisinin ucunu yalamak için dil çıkardım ama o açıkça bunu takdir etmedi ve aletini sallayarak yüzüme tokat attı. Bir kez daha aşağılanmayı yaşamaya hazırlanarak gözlerimi kapattım, ama tam o anda adamım beni başımdan tuttu, oturdu ve tutkuyla dudaklarımdan öptü ve fısıldadı: "Bugün sana Alpine'i vereceğim." İçilecek süt!” Ellerimle sikini yakalayıp boğazıma doğru sürdüğümde, sanki bir oral seks tanrıçası gibi hissediyordum, sırtını dikleştirip ayağa kalkacak vakti yoktu. Öfkeyle emmeye ve erkeğime dünya dışı zevkler vermeye başladım. Başımı gösterdim, doğrudan penisin üzerine tükürdüm ve penisi çok sert bir şekilde çekmeye başladım. Aman Tanrım, kokusu beni deli ediyordu, son gıdıklanmayı hissettim ama o anda en mutlu bendim. Başını ağzıma soktum, dilimle oynadım ve iki elimle gövdeyi sıkıca kavrayarak elimden geldiğince sert bir şekilde çektim. Adamımın uyluklarında kramplar hissettiğini hissettim, bu doğru yolda olduğum anlamına geliyordu. Aniden meni öncesi sıvının acı tadını ve sevgilimin ağır ellerini başımın arkasında hissettim. Yavaşlamadan daha da derine aldım, yanağından tuttum ve doğrudan ağzıma atmayı bırakmadım. Aniden, ağır nefes alarak beni boynumdan sıkıca yakaladı, sikimi ağzımdan çıkardı ve beni başımdan tutarak şevkle mastürbasyon yapmaya başladı. Daha otuz saniye bile geçmemişti, nefesimi toparlayacak zamanım vardı ki aniden aletini doğrudan boğazıma soktu ve keskin, güçlü bir tuzlu, yapışkan sperm akıntısı boğazıma çarptı. Yutmaya vaktim olmadı, sanki bir haftadır ayıkmış gibi çok fazla sperm vardı. Her şeyi son damlasına kadar emmişken yine de dilimin ucuyla kafasını yakaladım ve gülümseyerek ona “Seni seviyorum” diye fısıldadım...

Hafta içi sıradan bir gün, yılbaşının arifesinde, neredeyse soğumuş kahvemden bir yudum alırken, süt köpüğü hâlâ dudaklarımdayken, panoramik tavanın altında parlak güneşin kollarında eridim. sevgili adamımla bir akşam daha...

Quick Reply

Change Text Case: