Dadıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Dadı

Post by Anonymous »

Zenginlerin yanında dadı olarak çalıştığım bir dönem vardı ve bir gün kendimi böyle bir durumda buldum. İş başvurusunda bulunmak için geldiğimde 28 yaşlarında bir adam karşıladı beni, çocuk için dadıya ihtiyaçları olduğunu ama benim onların kulübesinde çalışıp orada yaşamam gerektiğini söyledi. Paraya ihtiyacım vardı ve tereddüt etmeden kabul ettim.

Buluşmak üzere sözleştik, akşam belirlenen yere vardım, beni bekleyen bir araba vardı. Arabaya bindiğimde, beni arabada çalıştırmam için kiralayan adamın yanı sıra, işverenimle yaklaşık aynı yaşta iki adamın daha olduğunu gördüm. Yaklaşık bir saat kadar yolculuk yaptık. Büyük bir malikanenin kapısına doğru gittik, araba içeri girdi ve kapı kapandı. Adamlar yol boyunca sessiz kaldılar ve sadece gülümsediler ama arabadan indiklerinde küstahça davranmaya, hakkımda müstehcen şakalar yapmaya ve elleriyle bana dokunmaya başladılar.

Yanında oturmam gereken çocuğun nerede olduğunu sordum ve yanıt olarak kahkahalar yükseldi. Bütün bu şirketin sahibi, onlarla oturacağımı, çocuğun olmadığını ama eğlenmeye ihtiyacı olan üç adam olduğunu ve onların eğlencesi olacağımı söyledi. Derhal dışarı çıkarılmak için çığlık atmaya başladım ama onlar bana sadece güldüler. Kapıdan çıkamayacağımı, durumu kabullenmem gerektiğini anladım.

Onların kancasına düştüğüm için kırgın hissettim. Adamlar bana eve girmemi söylediler, ben de itaat ettim ve direnmemenin daha iyi olacağını fark ederek gittim, hızla masayı kurdular, herkes oturdu, beni davet etti ya da daha doğrusu sipariş etti. Oturdum, bana bir bardak konyak döktüler ve dibine kadar içmemi istediler. Reddettim ama bana içmemi ya da zorlamamı söylediler. İçtim, yanımda oturan kişi bana bir muz verdi ve bir ısırık yememi söyledi. Muzu soydum, herkes bana baktı, bir ısırık aldım, sahibi bana baktı ve yakında muz yerine onların sikini emeceğimi söyledi. Adamların hepsi birden fazla bardak içti ve alkolden delirdiler.

Oturdum ve sessiz kaldım, sıcak dalga vücudumu rahatlattı, konyak işini yaptı. Oleg, eğlenceye başlama zamanının geldiğini, bu sahibinin arkadaşlarından biri olduğunu söyledi. İkinci arkadaşın adı Stas'tı. Çocuklar eğlenmeye başlama zamanının geldiğini kabul etti, sahibi beni masaya itti ve onlar için striptiz yapmamı söyledi. Masanın üzerine çıkıp müziğin ritmine göre hareket etmeye başladım, dans ettiğim için fena yapmadım, hepsi bana baktı. Stas bana soyunmam için bağırdı, kabul etmedim, sonra sahibi yanıma geldi ve kıyafetlerimi yırttı. Sadece külotumla kalmıştım, göğüslerimi görünce hep birlikte ıslık çaldılar.

Stas bana külotumu çıkarmamı söyledi, ben de çıkardım, Oleg çok kısıtlı davrandığımı söyledi ve bana daha fazla konyak teklif etti. İçtim, sahibi bana daha iyi bakmak istediğini söyledi, herkesin yanına gidip kendimi göstermemi söylediler. Bir daire çizerek yürüdüm, sahibi önce bana baktı, göğüslerime dokundu, sırtımı döndü ve kıçıma tokat atarak beni Oleg'e gönderdi. Oleg de göğüslerime dokunmaya başladı ama sahibi gibi değil, göğüs uçlarımı ovmaya başladı, sonra sırtını döndü ve eğilmemi söyledi. Eğildim ve pürüzsüzce tıraş ettiğim amım onun bakışlarına göründü.

Elini dudakların üzerinde gezdirdi ve onu Stas'a doğru itti. Yaklaştım, Stas arkamda durdu ve göğsümü tuttu, elleriyle yoğurmaya başladı, sonra meme uçlarımı sıktı, ovuşturdu, sonra eli kasıklarıma indi, avucunu bacaklarımın arasında gezdirdi. Parmakları dudaklarımın arasına girdi ve orta parmağı klitorise dokundu, masaj yapmaya başladı, bu beni heyecanlandırmaya başladı, herkes Stas'ın hareketlerine dikkatle baktı. Beni aniden itti ve masaya uzanmamı emretti, şimdi kesinlikle beni sikeceğini düşünmüştüm ama o tamamen farklı bir şey istedi, amıma bakmak istediğini söyledi ve bacaklarımı açmamı emretti.< /p> Yaydım, adamları aradı ve bacaklarımı olabildiğince geniş tutmalarını istedi. Yaklaştılar ve elleriyle bacaklarımı kelepçeleyerek onları maksimum genişliklerine kadar açtılar. Herkes amcığıma bakıyordu. “Şimdi kendini okşa,” dedi Stas. Onların önünde mastürbasyon yapmaktan utanıyordum ama mecburdum. Parmaklarım kedime dokundu ve klitorise uzandı, mastürbasyon yapmaya başladım, Stas bana oyalanmamamı ve kendimi orgazma tatmin etmemi, inlemelerimi duymak istediğini söyledi. Hızı arttırdım, parmaklarım klitorisin üzerinde giderek daha hızlı hareket etti, Stas aniden elimi durdurdu ve şimdi bebeğim, amını içeriden kontrol edelim dedi ve elinde büyük bir salatalık gördüm.

Bunu bana verdi ve vajinama yerleştirmemi söyledi. Yapmayacağımı söyledim, yanıma geldi ve kulağıma eğer bunu yapmazsam vajinama salatalık değil şişe koyacağını söyledi. Sonra bu salatalığı alıp amımın içine sokmaya başladım. Salatalık yavaş yavaş içimde kayboldu. Ani bir hareketle tamamen amımın içindeydi. Şimdi kendini iyice becer," diye emretti Stas. Salatalığı kendim hareket ettirmeye başladım, gittikçe daha fazla heyecanlanıyordum, gözlerimi kapattım ve hislere teslim oldum, çılgın bir ritimle kedimi döverek inlemeye başladım. Orgazm yaklaşıyordu, kendimi gittikçe daha sert becerdim ve artık inlemelerim güçlendi, yaklaşan dalgadan tüm vücudum büküldü, geldim.

Herkes beni alkışladı. "Eh, amcığın gücü test edildi," dedi Stas ve şimdi dizlerinin üstüne çök ve eğil ki kıçının gücünü test etsinler. Diz çöktüm ve bacaklarımı hafifçe açarak kıçımı dışarı çıkardım ama Stas başımı masaya eğdi ve kıçım daha da yukarıya kalktı ve tamamen onların kontrolüne girdi. Pekala millet - kim onun kıçını denemek ister dedi. Oleg geldi, bir salatalık alıp anal deliğime koydu. Anüsüme baskı yaptığını hissettim ve direnmeye başladım. Ancak daha sonra sahibi müdahale etti.

Beni saçlarımdan yakaladı ve seğirmememi emretti, aksi takdirde durum daha da kötüleşirdi.

Oleg bana salatalık fırlattı ama içeri girmek istemedi, kıçımı biraz çalıştırmam gerekiyordu ama daha sert itti, acıyla çığlık attım. Sonra Stas salatalığı elinden kaptı ve ona nasıl yapılacağını göstereceğini söyledi. Salatalığı masaya koydu, parmaklarıyla kıçımı yaladı ve kıçıma tükürdü. Tükürüğü deliğime aktı, bir parmağını içime soktu, serbestçe kıçıma girdi, sonra iki parmağını soktu, onlar da içime kaydı, parmaklarını hareket ettirmeye başladı. Kıçım salatalığı kabul etmeye hazırdı, alıp anüse doğru yerleştirdi ve hafifçe bastırdı. Salatalık kıçımda biraz kayboldu, Stas onu bastırmaya devam etti ve salatalık daha da derine indi. Ve şimdi kıçım hepsini yuttu, deliğimin etrafına sıkı bir halka sardı.

Stas iyice esnemem gerektiğini söyledi ve bir muz alıp yavaşça amımın içine soktu. Deliklerim doldu. Eh, artık ağzını denemenin zamanı geldi, dedi benden hiçbir şey çıkarmadan. İçimden bir salatalık ve bir muz çıkmış halde dizlerimin üzerindeydim. Deliklerim her zamankinden daha sıkı gerildi. Stas gelip fermuarını açtı ve zaten dik ve büyük olan penis gözüme göründü. Dudaklarıma koydu, ağzımı hafifçe açtım ve penisi tamamen içine dalmıştı. Beni kafamdan tuttu ve hemen ağzıma sert ve derin bir şekilde sikmeye başladı ve adamlara beni aynı anda bir salatalık ve bir muzla sikmelerini teklif etti. Beni her taraftan sikmeye başladılar, bütün deliklerim kullanıldı. Oleg kıçıma salatalıkla vurdu, sahibi beni becerdi, ağzım Stas'ın sikiyle meşguldü.

Sonra adamlar siklerini bana da sokmak istediklerini ifade ettiler, sonra Stas sikini ağzımdan çıkardı ve Oleg'e kanepeye oturmasını söyledi. Oleg oturdu, penisi dışarı çıkmıştı ve çalışmaya hazırdı, beni onun üstüne koydular. Elleriyle kıçımı yaydı, Stas'ın penisini içime sokmasına yardım etti ve sahibi bir sandalyeye oturup izledi. Oleg ve Stas beni becermeye başladılar. Çığlık attığım her hamlede bana inlememi emrediyorlar, bu onları çalıştırıyor, inlemeye başlıyorum, çığlıklarım etrafımdaki her şeyi bastırıyordu. Stas'ın siki kıçıma giderek daha hızlı çarptı ve Stas boşalmaya hazırdı, vücudu gerildi ve sıcak spermin bir kısmı kıçıma döküldü. Stas bir sandalyeye oturdu ve elindeki muzla rahatladı.

Oleg'in sikinin üzerine oturmaya devam ettim, sonra beni kanepeye fırlattı, sırtüstü düştüm, sikini kıçıma dayadı ve hemen tüm uzunluğu boyunca içeri girdi ve çılgın bir ritimle beni sikmeye başladı. Elim amıma uzandı ve ben de klitorisimden mastürbasyon yapmaya başladım, sahibi bunu fark etti ve sandalyede otururken penisini de çekmeye başladı. Parmaklarım giderek daha hızlı çalıştı ama sonra Oleg geldi ve siki arka deliğimden çıktı. O da düştü ve bir sandalyeye uzandı ve ben onlara aldırış etmeden sağ elimin parmaklarıyla klitorisime mastürbasyon yaptım ve sol elimle amımı siktim. Benim gibi onlar da oturup izlediler.

Stas benim iyi bir kaltak olduğumu söyledi, kendimi becermeye devam ettim, parmaklarım büyük bir hızla klitorisi okşuyordu ve şimdi geldim ve zevkten çığlık attım. Hepimiz dinleniyoruz. Sahibi hamama gitmeyi teklif ediyor ve adamlar beni de yanlarına alarak oraya gidiyorlar. Ama artık direnmiyorum ve amımla kıçım iyi bir sikişe susamış durumda. Saunaya girdik, adamlar buhar odasına oturdu, ben bankta uzanıp rahatladım. adamlar başka bir bankta oturuyordu, ben biraz uzanıp havuza atladım. Sonra adamların beni aradığını duydum, yanlarına gitmek istedim ama gelip masaya oturdular. Yaklaştım, dedi Stas, hadi bebeğim, ağzını daire şeklinde çalıştır.

Sahibine yaklaştım, diz çöktüm ve parmaklarımla penisini aldım, dilimle penisinin başını okşamaya başladım, sonra ağzıma aldım, dudaklarım penisinin üzerinde kaydı, hızı biraz arttırdım . Oleg ve Stas buna baktılar ve sonra yanıma gelip bir daire şeklinde durdular. Sahibinin üyesinden uzaklaştım ve bir elime Oleg'in üyesini, diğer elime Stas'ınkini aldım. Birini ya da diğerini emdim, sonra Stas beni kafamdan tuttu ve ağzımdan sikmeye başladı, sonra Oleg başımı sikine çekti ve o da beni ağzından sikmeye başladı. Daha sonra sahibi ağzıma vurdu ve onlar da beni daire şeklinde ağzımdan siktiler.

Önce sahibi geldi ve sperm yüzüme aktı, sonra Oleg bitirdi ve yine yüzümden aşağıya bir sperm akışı aktı, Stas en son geldi, başımı bırakmadı, beni sıkıca tuttu ve spermi ağzım doldu, yutmak zorunda kaldım. Beni bırakıp havuza gittiler, ben de duşa girdim. Sonra herkes eve döndü, Oleg ve ev sahibi uyuyacaklarını söyledi ve Stas da benimle kaldı. Beni yatak odasına götürdü ve yatağa yatırdı. Ben sırt üstü yatıyordum ve o beni vücuduyla örttü. Göğüslerimi öpmeye başladı, diliyle meme uçlarımı okşadı, eli bacaklarımın arasını okşadı, parmakları beni çılgına çevirdi, aşağı indi, bacaklarımı açtı, parmakları amımın dudaklarını yaydı ve dilini gezdirdi zaten ıslak olan rahmim. İnledim, dili klitorisimi okşamaya başladı, iki parmağını vajinama soktu, parmaklarıyla sikişip klitorisimi okşadı, beni bitkin düşürdü, yılan gibi kıvrandım, deli gibi bağırdım ve klitorisimden mastürbasyon yapmaya devam etti ve ben de boşalmaya ve boşalmaya devam ettim. Orgazmdan bedenim ürperdi, memnun bir şekilde orada yattım ve gülümsedim, bir sigara yaktı. O sigara içti, ben de dinlendim ve yine vücudumu okşamaya başladı, sonra bacaklarımı açtı ve penisinin başı amıma yaslandı. Keskin bir hareketle hemen penisimin tüm uzunluğu boyunca bana girdi ve yavaş ve derin bir şekilde bana nüfuz etmeye başladı. Sonra beni giderek daha sert bir şekilde sikti, kedim nihayet sikildiği için mutluydu. Sonra kıçımı ona doğru çevirdim ve beni orada becermesini istediğimi açıkça belirttim.

Arkadan oturdu ve sikini bana doğrulttu, ama kıçıma girmeden önce sikini dudaklarımın üzerinde gezdirerek benimle dalga geçti. Girmedi ama amımla oynadı ve ondan bunu istememi istedi. becer beni ve sordum. Sonra tek bir itişle sikini kıçıma soktu, zevkle inledim, ritmik olarak beni yakaladı ve tüm gücümle kıçımı ona doğru salladım, kendimi onun güzel aletinin üzerine ittim. Sikini kıçından çıkardı ve tekrar damlayan amımın içine soktu ve çılgın bir ritimle beni sikmeye başladı. Bitirdim, penisini çıkardı ve yatağa uzandı, penisini aldım ve dilinin ucuyla penisinin başını gıdıklamayı unutmadan elimle mastürbasyon yapmaya başladım.

Sonra penisi tamamen ağzına soktu ve ustaca emmeye başladı, sik boğaza girdi ve sonra Stas geldi, spermi dudaklarımın üzerinden aktı, göğsümden aşağı aktı, yanına düştüm yattık ve uykuya daldık. Sabah uyandığımda Stas'ın duştan çıktığını gördüm, yatağa doğru yöneldi, uzanıp ona baktım, oturmamı istedi. Oturdum, yanıma geldi ve başka bir oral seks için bana aletini verdi, aletini emdim, ardından o kapının arkasında kayboldu ve onun yerine Oleg ve sahibi geldi. Yaklaştılar ve sikleri ağzıma yaklaştı, önce sahibinden sonra da Oleg'den tek tek emdim.

Sahibi bir sandalyeye oturdu ve Oleg beni dört ayak üzerine koydu ve arkadan amıma girdi, aleti uzun bir süre amımı dövdü, ardından sahibine beni sikmesini teklif etti, ancak sahibi alamadı sandalyeden kalktı ama beni aradı ve sikinin üzerine oturttu. Amımı sikimin üzerine iterek hareket etmeye başladım, Oleg arkadan geldi ve sikini anal deliğime dayadı. Başı hemen ortadan kayboldu ve ardından penisinin tamamı. İkimi de aynı anda becerdiler, çığlık attım ve inledim, sonra Stas içeri girdi ve kapı eşiğinde durup beni becermelerini izledi.

Sonra sahibi beni yatağa koydu ve üstüne uzandı, sikini kıçıma soktu, Oleg diğer taraftan geldi ve siki ağzıma kaydı. Sahibi kıçıma vurdu ve Oleg ağzımdan sikti, Stas zaten bir sandalyede oturuyordu ve mastürbasyon yapıyordu, sahibi geldi, spermi kıçıma döküldü, anal deliğimden sperm akıntıları aktı. Sahibi odadan çıktı ve Stas tekrar geldi ve sikini çılgınca kıçıma soktu ve tekrar vurmaya başladı, Oleg yüzüme geldi ve o da gitti ve Stas en doyumsuz olduğu ortaya çıktı. Beni tekrar tekrar becerdi, amım zaten yorgundu, kıçım hoş bir şekilde ağrıyordu, ama Stas sakinleşmedi, pozisyon değiştirerek yine beni kıçıma kadar becerdi.

Daha fazla dayanamadım, sonunda yatağa düştü ve bir sigara yaktı, ben orada bitkin bir şekilde yatıyordum, tüm deliklerimde sikişmiştim, yorgun ama tatmin olmuştum. Bütün bunlar bir akşam daha devam etti ve ertesi sabah uyandığımda evde kimse yoktu ve aniden odanın kapısı çalındı, hizmetçi içeri girdi ve bana bir taksinin geldiğini söyledi. . Yataktan kalktım, elbisemi buldum, giydim, biraz toparlandım ve evden çıktım. Hizmetçi bana kapıdan kadar eşlik etti, taksiye bindim, taksi şoförü bana bir zarf verdi, sahibinden olduğunu söyledi, zarfı açtım. İçinde büyük miktarda para ve bir not vardı. Dadıya iyi iş çıkardığı için teşekkür ederim.

Quick Reply

Change Text Case: