Eşim ve ben seks yaparken sıklıkla iki veya üç sikin fantezisini kurarız. O çok çekici bir kadın. Kalın kalçalar, 2 beden göğüsler. Bana her zaman gösterdiği kiraz rengi meme uçları. Kıyafetlerimizin altından o kadar çok çıkıyorlar ki, yürüyüşlerimiz sırasında yoldan geçen erkekler istemeden onlara bakıyorlar. Onun tombul karnı beni deli ediyor. Göbeği vücudunun derinliklerini kesiyor (bir keresinde aletimi oraya sokmuştum.) Kasık kılları vajinanın girişini hafifçe kaplıyor. Kadın her zaman mahrem yerlerde saçlarına bakım yapar.
Popo, kışkırtıcı bir şekilde külottan dışarı çıkan bu iki yarım küreyi popo olarak adlandırmak daha doğru olur. Geceleri her türlü kremayı sürüyor, bu da kıçını daha da lezzetli kılıyor. Amcık çok esnektir ve kısa okşamayla yumruğumun içine girmesine izin verir. Bazen kendini yerleştirdiği eline saplıyor ve zevkle yavaşça üzerinde hareket ediyor. Yani neredeyse 20 yıl birlikte yaşadık. Yavrular zaten yetişkin ve bağımsızdır.
Bir gün uçuştan eve döndüğümde eşim evde misafir kabul ediyordu. Kayınpeder ve kayınvalide geldi. Eşim banyo hazırladı. Kayınpederim barbekü yaptı. Bira şarap. Eşimle birlikte hemen hamama gittik. "Yoldan çekilin ve buhar banyosu yapın" diyor. Tabi ki orada tanıştık, “Avlanırken aldım.” Masaya döndüğümüzde kayınvalidesi hemen şöyle dedi: "Ah, kızının gözleri ne kadar da parlıyor!" Sanırım kocamla iyi vakit geçirdim! Eşim kızardı, bana baktı, hiçbir şey söyleyemedi. Kayınvalidesi de vazgeçmiyor, “Keşke biri beni de böyle buharlasa, yüz yıldır buharlamamıştım” ve kayınpederine bakıyor.
Ve kayınpederi "birlikte gidelim, kızımı doğduğundan beri tanıyorum, büyükannemi her gün görüyorum ama neden senden çekineyim ki?" Eşim neredeyse elinden kaşığı düşürüyordu. Bana bakıyor ve kulaklarına inanmıyor. Bu sırada kayınvalidem elini penisimin üzerine koydu ve havluyu aşağı çekti. "Ah, damadımın siki nasıl da duruyor," üstümden havluyu çekti ve eğilip penisimin tamamını ağzına koydu.
Ben karıma bakıyorum, o da anneme bakıyor, kayınpederim pantolonunu çıkarıyor ve karımın ellerini henüz dikleşmemiş küçük penisinin üzerine koyuyor. Kayınvalidem ağzını aletimin üzerinde çalıştırırken, kayınpederim karımın eliyle mastürbasyon yapıyordu. Sonra kayınvalidem beni taşaklarımdan yakaladı ve parmağıyla kayınpederime işaret ederek beni hamamın içine çekti ve yol boyunca bornozumu çıkardı. Çıplak olduğu ortaya çıktı.
Bu arada kayınpederim de karımı belinden yakalayıp bizi takip etti. Ve başladı...
Hamamda, kayınvalidem hem bana hem de kayınpederime oral seks yaptı; ikisi de aynı anda, son fahişe gibi şaplak atıp hırlıyordu. Eşim ona bakarken o kadar tahrik oldu ki titremeye başladı. Yumruğumu aldı ve babasının penisini okşamanın ortasında kendini ona sapladı. Kayınvalidesi, "İşte bu" diye hırıldadı, "Artık yapamam, senin bokunu kıçımda istiyorum" ve kalçasını uzattı. Öyle bir delik gördüm ki, hemen kendisini kocaman bir salatalık ya da patlıcanla becerdiğini hayal ettim.
Çünkü hamurdan yapılmış bir alet kıçınızı germez. Bu arada kayınpederim, karımın yumruğumun üzerinde yürümesini ve her girişte uzun bir inilti çıkarmasını izledi. Kayınvalidem bankın üzerine çöktü, bacaklarını açtı ve beni kıçına davet etti. Eşim kolumdan çekilerek pes etti. Kayınvalidem beni kalçalarımdan kendine doğru çekti ve ben de gerilmiş deliğin derinliklerine daldım. Bir lokomotif gibi nefes alıp aletimin altında dönmeye başladı. Karısı da babasını çekiştirmeye devam ederken amıyla yüzünün üstüne oturdu.
Bu bizim ilk seferimizdi. Kayınvalidem on-onbeş vuruştan sonra geldi, sikimi övmekten hiç bıkmadı. Kayınpederim eşime anlatmaya çalıştı ama başaramadı çünkü... Ereksiyon sorunları vardı. Ama hanımım onu o kadar çok sarstı ki kayınvalidem bile kendini sikimin üzerine iterken elini sperm akıntısının altına soktu. Onu tüm gücümle dövdüm. İnledi ve şişerek kaygan bir sıvı saldı. Ve o kadar sıkışmıştım ki, bir kükremeyle kendimi kayınvalidemin kıçına boşalttım. Ne kadar sürdüğünü bilmiyorum ama karımla işimizi bu şekilde bitirmedik bile.
Bu sikişmenin ardından ben de karımı onların gözleri önünde köpek stiliyle yakaladım. Ve babasının sarkık penisini emdi. Kayınvalidesi de amını parmaklayıp bağırdı: "Siktir et onu, hadi, daha sert, daha fazla..." ve bankın üzerine geldi.
Hikaye bu arkadaşlar... Dedikleri gibi eve geldim.
Çılgın Aile ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version