Casuslukseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Casusluk

Post by Anonymous »

Size gerçek bir vakayı anlatacağım: Çocukken birçok insanın ebeveynlerine ateş ettiğini ve onları gözetlediğini düşünüyorum. Ben bir istisna değilim. Ama bu dava özeldi, sanırım anlayacaksınız. Benden 10 yaş büyük bir ablam vardı. Ben 13-14, o 23-24. Bir gün kocasıyla birlikte ziyarete geldi. Özel bir evde yaşıyorduk. Peki, konuklar, hafta sonu, içki ziyafeti. O akşam da öyleydi. Akşam yemeği yedik, içtik ve komşular birer bardak çay içmeye geldi. Verandamda oturup uyudum; yazın orada uyudum. TV, kitap okudum ve uykuya daldım. Uyandım ve işemek için tuvalete gittim. Evde sessizlik var gibi görünüyor ama büyük odada televizyondan ışık var. Bir göz atmaya karar verdim. Verandada başka bir oda, camlı bir kapı, bir ek ve içtikleri büyük bir kapı var. Kapıya doğru yürüdü ve... kahretsin, bir köşedeki kanepede ebeveynleri sevişiyor, diğer köşedeki kanepede kız kardeşi ve kocası sikişiyor. Tabii ki bu tür görüşler karşısında şaşkına dönüyorum. Bir kanepe duvarın yanında, ikincisi diğerinin karşısında. Anne ve babanın kız kardeşleriyle karşı karşıya olduğu ortaya çıktı. Ve artık kanepeleri ve inlemeleri o kadar sessizce duyamıyorsunuz. Her şey tüm hızıyla devam ediyordu, yukarıdan gelen adamlar oynuyordu. Baba anneyi yukarıdan aşağıya sikti, sadece bacakları daha yüksek ve daha alçaktı. Ve kız kardeşim ve kocası onun ve onun arasında değişti. Sonunda ve rahmetle. Ama şok oldum... çıplak kıçlı ve göğüslü kız kardeşim sikin üzerine oturuyor, eliyle düzeltiyor, babam bakıyor... yani, duyguları aktaramıyorum... bir dereceye kadar Hatta bunu yetişkinlere de tekrarladım. Casusluk yaparken elim olmadan geldim, daha doğrusu elime aldım işte bu kadar... Öyle olur

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kızlara casusluk yapmak
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    42 Views
    Last post by Anonymous
  • Teleskopla casusluk yapmak