Ve beni en çok heyecanlandıran şey, benimle konuşan bir kızın veya kadının benim hakkımda hiçbir şey bilmemesi, hatta adımı bile bilmemesi ama benim onun hakkında her şeyi, adını ve soyadını, yaşadığı yeri, fotoğrafındaki bir fotoğrafı zaten bilmem. bir mayo, hatta tamamen çıplak. Bir gün kadın çantaları, ceketleri ve diğer saçmalıkları satan bir mağazaya girdim. Kadınlar tuvaletine gittim. Telefonumun kamerasını açtım, telefonu tuvalet kağıdına sardım ve merceğin önünde küçük bir delik açtım. Telefonu çöp kutusuna koydu, üzerini ek kağıtlarla kapladı ve gitti. Bir süre sonra tekrar tuvalete girdim, telefonumu çıkardım, açtım ve kadınların tuvalete girip külotlarını çıkarmasını, tatlı kıçlarını bana göstermesini ve tuvalete işemelerini izlemeye başladım. Videoda 40 yaşlarında bir kadını çok iyi hatırlıyorum; kırmızı bir elbise giyiyordu, onu kaldırıp yazıyordu. Onu reyonda buldum, ayakkabı satıyordu. Onunla ayakkabılar hakkında konuştum, ayakkabı seçmemde bana yardım etti. Aynı zamanda, onun sütlü külotunu daha önce gördüğümü, onları nasıl çıkardığını gördüğümü, küçük bir sakallı tatlı traşlı kedisini bir derede tuvalete ve elastik kıçına işerken gördüğümü hayal bile edemiyordu. Onu peçeteyle amını sildiğini gördüm. Onun için ben sadece hakkında hiçbir şey bilmediği bir müşteriydim. Onu daha önce çıplak görmüş olmama rağmen, onu ilk kez görüyormuş gibi yaptım. Yüksek.
You need to register to see the link.
Kızlara casusluk yapmak ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version