Benim yeni arkadaşımseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Benim yeni arkadaşım

Post by Anonymous »

Adım Alina, 20 yaşındayım ve yakın zamanda başıma gelen bir hikayeyi size anlatmak istiyorum.

Öncelikle erkek arkadaşımla iki yıldan fazla bir süredir ilişki içinde olduğumu ve sevgilimin arkasından yaptığım her şeyden utandığımı söylemek istiyorum. Sanki aşk ve aşağılık arzular aklımda ayrı ayrı duruyor.

Bu hikaye yaklaşık bir yıl önce yaşandı. Kalabalık bir grup halinde toplanıp hamama gittik (sonrasını anlamak için bu kadarı yeterli sanırım).

Atletik figürümü mükemmel bir şekilde vurgulayan beyaz, açık bir mayo giyiyordum. İçki içmekten ve hamama düzenli gezilerden çocuklar tamamen öfkelerini yitirdiler ve daha rahat davranmaya başladılar. Arkadaşlarım ve ben de buna ayak uydurduk ve sarhoştuk.

Erkekler tamamen rahatladılar ve Denis (erkek arkadaşım) ve ben bir kez daha hamama girdiğimizde, tüm erkekler zaten orada tamamen çıplak, sikleri hazır halde oturuyorlardı. Her ne kadar utanmış olsam da, her taraftan sarkan eşyalarına bakmamaya çalışarak adamların yanına oturdum. Özellikle Vitya, sanki karşımdaki üst rafta kasıtlı olarak yatıyor ve muazzam haysiyetini yayıyormuş gibi. Biz otururken sarhoş adamlar şaka yapmaya ve bana asmaya başladılar (sanki kazara sürekli siklerini bana çeviriyorlarmış gibi büyüklükleriyle beni etkilemeye çalışıyorlardı).

Denis gücendi ve içmeye devam etmek için masaya gitti.

Sarhoşluk nedeniyle sadece Vita'yı ve onun kocaman sikini düşünebildim. Bütün akşam onu ​​memnun etmeye hazırdım. Görünüşe göre hamamın sahibi beni arkadaşına baktığımı görmüş ve kendinden emin hissetmiş. Hamamdan çıkıp parmak arası terliklerimi giymek için eğildiğimde, kaba bir şekilde kıçıma dokundu ve öyle ki hamamda oturan herkes bunu gördü. Gülümseme dışında kendimden hiçbir şey çıkaramadım.

Akşam kasıtlı olarak arkamdan bana doğru bastırdı ve onu kalçalarımın arasında hissettim. Daha sonra özel olarak konuşmak istediğini ve beni duşta beklediğini söyledi. Onu azarlamaya karar verdim ve beni rahat bırakmasını söylemeye gittim. Duş odasına girdiğimde, asılı deviyle birlikte zaten çıplak duruyordu. Vitya, "Diz çök," diye emretti. Dayanamadım. Saçlarımdan tutup ağzımı açıp dilimi çıkarmamı emretti, emrettiği her şeyi yaptım. Penisini açtı ve ağzıma almama izin vermeden yüzümde ve saçımda gezdirmeye başladı. Daha sonra beni kabaca saçlarımdan yakaladı ve kızıl kafamı ağzıma iterek "Artık benim sürtüğümsün" dedi. Ve onu içime o kadar sert bir şekilde soktu ki nefes alamadım. (Daha önce de oral seks yaptığımı ve sadece Dan'e değil, ilk kez bu şekilde algılandığımı da belirtmek gerekir. Uzun bir oral seksten sonra yüzüme ve saçıma geldi. İğneli yüzüme tükürdü ve beni istediği yerde, nasıl isterse kabul edeceğini söyledi ve gitti.

Yüzümü yıkadım ve adamla yattım. Meğer beni bekliyordu, kıskançlığından ve hamamdaki davranışlarından dolayı özür dilemek istiyordu. Onu affetmekten ve enayi gibi özür dilemekten daha iyi bir şey bulamadım. Çabucak bitirdi, yutkundum ve yatağa gittik. Sabah Vitya özür diledi ve beni bir daha rahatsız etmeyeceğine söz verdi. Üzerinden çok zaman geçti ama hala geceleri onun aletini hatırlıyorum ve rüyamda görüyorum.

Beğendiyseniz devamı gelecek :*

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post